Új hozzászólás Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz 3.Aragorn #20164 üzenetére

    Ismerem az első HSZ -t meg ennek a halksági sorrendnek az egyik szerzőjét személyesen is. De ez már több mint 1 éves lista, és ezen pl az fsp aurum nem is szerepel. Megvenném a 87+ -t de annyira nem állok most jól hogy közel 40 et tápra költsek. Valamint annyira nem érdekel az a plusz 1-2 max 3% hatásfok beli különbség amivel többet tud a többi tápnál.

    PRO82+ nak a surrogó hangját itt már kiveséztük annó, és be bizonyosodott hogy nem én vagyok a hülye, mert létezik, és mindenkinél előjött akinek a gépe nem nyomta el és jó a füle. De Tuci azt mondta miután meghallgatta az enyimét, hogy amit ő hallott annó Pro 82 + -t annak nem volt ilyen hangja. Utána jött az a feltevésünk, hogy nekem, meg aki még beírt, a második kiadású pro82 -nk volt, és valószínűleg ebbe került bele ez az iparis venti. Egyébként nem lenne gond ezzel a ventivel, ez tipikusan az a típus ami soha nem áll meg, de örökké hangos.

    A jotapok.atw.hu-n van egy csomó Be Quiet!, Corsair, Cooler Master, Seasonic, XFX táp ami a legcsöndesebb kategóriába van sorolva, nem hiszem el hogy ne lenne köztük alternatíva a pro87 el szemben. Mert igazából ez a halksági tényező nem olyan nagy ördöngösség hogy 10 ezrekbe kerüljön, kell bele egy normális venti, meg egy olyan szabályzás ami nem okozza a venti rázkódását, valamint elég alacsony alap fordulatszámot ad.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák