Új hozzászólás Aktív témák

  • Gaben01

    őstag

    Sziasztok!

    Tavaly decemberben vettem unokaöcsém gépébe egy Corsair CX500-at (nem V2),sajnos nem olvastam utána a tápnak,abból indultam ki,hogy Corsair.Nagy hiba volt.Ma hívott,hogy játék közben eldurrant a táp,pedig nem egy erőműt hajt (c2d e7300 alapon, 2x2GB 800-as ram, Giga GTX260 SOC,1 hdd). :W Valami barna lé is folyt belőle.Most,hogy jobban utánaolvastam eléggé meglepődtem,hogy ekkora tré minőséget sikerült összehoznia a Corsair-nek,ráadásul 16K volt decemberben.Két kérdésem lenne.Van-e rá esély,hogy vitt magával valamit a táp? (elvileg nem lenne szabad,de ezek után már nem vagyok biztos semmiben).
    Mit tudtok ajánlani neki helyette? Szerintem egy Gigabyte SuperB460 is jó lenne neki,az a kérdés,hogy most mit tud gyorsban venni helyette Szegeden.
    Ipon-ba garis,szal előbb föl kell jutnia a tápnak hozzám Pestre,utána még kivárni a cserét,neki meg kell a gép (mert türelmetlen és mert tolná a wow-ot :D )
    Előre is köszönöm a segítséget. :R

    Szerk: Közben nézegettem neki szegedi boltok honlapjait, a Gigabyte SuperB 460W, az FSP Hexa 500W , Chieftec CTG-550-80PB A80 és a Thermaltake TR2 80 Plus Bronz 450W tűnik 15K körül azonnal elérhetőnek (sok helyen csak rendelésre vannak alkatrészek).

    [ Szerkesztve ]

    http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.

Új hozzászólás Aktív témák