Új hozzászólás Aktív témák

  • Graphics

    Jómunkásember

    válasz Hachiko95 #115564 üzenetére

    Értem mit mondasz :)

    "De akkor már írhatnál pár példát amelyikre szerinted nem érvényes, mert a meglátásom szerint nem vagy tisztában a seasonic tápokban lévő ventilátorokkal és egy mondattal elintézed más véleményét."

    A Seasonic tápokkal eléggé tisztában vagyok. Köszi azért :R

    Azt mondtam, nem lehet általános kijelentéseket tenni. Igaz? Igaz.

    Ha nálad a halkság a szempont, az még nem biztos, hogy azért , mert egy SS táp hangosabb a többinél gond lenne... Hosszabb üzem esetleg.

    Remek dolog a sikló-csúszócsapágyas venti, csak ha bedöglik, akkor elég csúnya hangja lesz.

    Az ADDA és a Jamicon golyós ventije nem meglepő, hogy hangosabb, habár nekem volt olyanom is, és BQ mellett sem volt hangja. Viszont 10 év után sincs hangja, míg mondjuk a hasonló vonalon mozgó csúszós ventik már beálltak, mert a hőtermeléstől kiszáradtak.

    Tegyük hozzá, az újabb tápok hőtermelése csekélyebb, így bátrabban nyúlnak a csúszós ventikhez, de nagy teljesítménynél ezek is hasonló, a fent említett dolgoknak lesznek kitéve.

    Példáként említhetném az SS-xxxET sorozatot is , amelyben teljesen csendesre tekert ADDA G71-es venti volt, néma, kattogásmentes.

    De ez csak egy példa az olcsóbb szegmensből, a drágábbakat mostanság személyesen nem próbáltam, mert olcsóbb , kisebb teljesítményű gépeket használok, egy TFX 300W-os Seasonicról meg mit mondjak, hangtalan, szintén ADDA ventivel.

    Lehet egy komolyabb tápnál más véleményt alkotnék, de mint mondtam, nem akarok általános paradigmákat megfogalmazni :R

    [ Szerkesztve ]

    EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

Új hozzászólás Aktív témák