Új hozzászólás Aktív témák

  • vzsryl

    nagyúr

    válasz Bogyó bá' #10717 üzenetére

    Sajnos nem sokan próbálkoztak még innen a fórumról APN belet kvázi-szinuszos UPS mellé tenni, és akik kipróbálták, azok meg nem írogatnak ide, tehát nehéz megmondani, hogy fognak-e együtt menni. Az Aurum-ok elvileg nem mennek kvázi-szinusszal, de azok már jóval fejlettebb elektronikát kaptak az APN kapcsolásához képest.
    Ha majd kipróbáltad, kérlek írd le a tapasztalataidat. Előfordulhat, hogy szívsz vele, de ne hagyd, hogy más is beleessen a csapdába. Vagy másik oldalról: Ha jól működnek együtt, akkor már van egy széria, amit biztosan lehet ajánlani az embereknek kvázi-szinusz mellé.

    (#10718) fere750: Az M-tech féle tápokra csak ráírogatják a védelmeket, de közben nem található bennük, vagy nem kielégítően végzi a dolgát.
    Villám ellen az véd, ha kihúzod a konnektorból a kábelt, más nem ( vagy esetleg fi relé).
    Mondjuk múlt héten bevágott a villám egyik ismerősömhöz, és a szomszéd is kapott belőle. Ismerősömnek CTG-400-80PB-je van, és csak lenyomta a biztosítékot, de azon kívül semmi más bajt nem okozott a villám. De az ismerősénél a 300-as Codegen elszállt. Egyelőre azt nem tudom, hogy lett-e valami baja a gép többi alkatrészének, de majd megérdeklődöm.

    [ Szerkesztve ]

    megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

Új hozzászólás Aktív témák