Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz mexel #101445 üzenetére

    Nem hittem volna hogy a tegnapi bakit az Ipon tudja überelni. Azért sikerül nekik. Miután tegnap másik tápot akartak eladni nekem a boltban a megrendelt helyett, gondoltam sok ilyen hiba csak nem lehet, újból rendeltem egy olyat amit szeretnék, ahogy ezt jeleztem is nekik. Valahogy azt hittem ha egyszer rosszat kapnak a nagykerből akkor azért jelzik hogy figyeljenek erre, hiszen fontos nekik a vevő, vagy valami hasonló elgondolásuk azért létezhet a kereskedelemről.
    Tegnap ismét megrendeltem az áhított BeQuiet! Pure Power 500 CM tápot, jelezték is hogy ma ott lesz. Mivel nem bíztam bennük, külön nem mentem volna el oda csak ha telefonálok, de úgy adódott hogy arra kellett autóznom így bementem hogy elhozzam végre a jó tápot. Valamiért viszont az Ipon úgy gondolja hogy a vevőknek felesleges félmoduláris tápot venniük, az csak egy úri huncutság lehet, ismét jó nekem a sima 500-as is ( tanuljam meg szeretni a tonikot :DDD )
    Most rutinból nem fizettem előre, hanem gondoltaminkább szólok hadd nézzem meg mit kaptam. ( a vadász vadász című kis szösszenet is eszembe jutott :) )
    Természetesen megint sima 500-ast raktak elém. Tehát egyelőre lebeszélek mindenkit hogy onnan BQ 500CM tápot rendeljen, mert ők azt mondják csak ez lehet a nagykerben, majd után néznek biztos ott van valami hiba.
    ( vagy igen vagy nem)
    Vicces fiúk. Azért az eszükbe sem jut hogy esetleg valaki oda többször elautózik vagy valóban szüksége van egy ilyen alkatrészre amit most napokig nem lehet beszerezni, semmi olyan irányú ajánlat nem volt pl hogy akkor segítenek és kérnek egyet ők a nagykerből és pl ingyen elküldik stb. Nem hatja meg őket, igaz a céges számlára nagyon sokat vásároltam ott. Na ez most megszűnik valószínűleg. Régen nem volt ennyire gáz az a bolt talán.

Új hozzászólás Aktív témák