Új hozzászólás Aktív témák

  • Don Vittorio

    őstag

    válasz shtml #1593 üzenetére

    Miért cáfolnám? A cenzúra azt jelenti, hogy érdemi véleménye van a témában, de azt én törlöm. Ez nem történt meg. Amit töröltem, az csupa személyeskedés, önsajnálat, egyiknek benyalás, másiknak panaszkodás, tehát olyan hozzászólás volt, ami Sk8erPeter lelkéről szól, nem a topik témájáról. Minden olyan hozzászólása ott van, amit a témában írt. Itt cenzúrát emlegetni ölég nagy butaság.
    Számomra itt nem az elviselés a kérdés, hanem az, hogy amiket írt, azok teljesen felesleges és off-topic szövegek voltak, azaz Sk8erPeternek nem volt on-topic mondanivalója. Ameddig ezeket irogatta és én ezekre válaszoltam, addig a többiek nem beszélgettek.
    Ráadásul mindezekre a panaszokra és kérdésekre ott vannak a moderációs topikok, ott lehet az ilyen jellegű panaszokkal élni, nem ott, ahol valakit moderálnak.
    (Ha nagyon szabályosak volnánk, már az offolásért is mehetne az ilyen-olyan bünti, de tekintve, hogy mindenkinek igénye az offolás, erre ad módot a fórum, és ebből egy bizonyos szintig egyikünk sem csinál gondot. De offolás és offolás között is van különbség. Más, ha arról offolsz, hogy le kéne szaladni a boltba, és más, ha egy fórumtársadat vagy egy moderátort baszogatsz mártírkodva, mindenki másnak címezve a hozzászólásaidat.)
    Mindezek mellett a moderátori tevékenységekkel kapcsolatban az, hogy Te "erősen kételkedsz" valamiben, nyilván nem lehet érv.
    És ismét kérem, hogy a továbbiakban ne offoljátok szét a topikot! Ezt is írhattad volna oda, ahová való.

    40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.

Új hozzászólás Aktív témák