Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
Index fórumon már megkérdeztem, de nem volt válasz, talán már ez a topik is pörög annyira, hogy valaki tudjon segíteni, reménykedek SzaboZE márkatársban
Audio rendszer kérdésem lenne nem Bose 2004 hatossal kapcsolatban.
Szóval alapvetően elégedett vagyok a hangminőséggel, de azért picit bővítenék rajta, de azért annyira nem hogy megvegyem a tizenéves bontott bose szettet vagy fejegységet cseréljek több tízezer forintos beépítő kerettel..
Első kérdésem, hogy a nem Bose hifinél kimegy-e a jel a tükörnél lévő csipogók vezetékein? Ezt szerintem könnyen be lehetne pattintani bontóból, ha van jel.
A másik kérdés a mélynyomó. Azt tudom, hogy nincs mély kimenet a hifin, csak az első vagy hátsó hangszórók jelét lehetne megcsapolni. Ezt hogy kell? Illetve a vezetékezésből mennyi van kiépítve? Azt tudom, hogy a bose-n az erösitő az anyósülés alatt van, ez hajtja a 4 normál hangszórót. Innen vagy a hifitől megy a kábel a pótkerékhez az aktív mélynyomóhoz? Még egy olyat esetleg megvennék bontóban, ha valahogy rá lehetne juttatni a jelet. Van még egy használt sal 240 wattos erősítőm amit úgy kaptam bár még ki sem próbáltam.
Van valakinek jó példája a fent nevezett átalakításra?https://tinyurl.com/rasoapro
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest