Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Hát ideje lenne már belőni. Tudjam mikorra vegyem ki magam a társadalomból egy hétre...
Amúgy egy sipákolónak a ME:A twitter fiókján keresztül megerősítették, hogy tavasszal jön, Szal ha csúszik is és nem március huszonakármennyi, május végéig megkapjuk szvsz,
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
Vistaboy
veterán
válasz [Prolixus] #2101 üzenetére
+1
Mármint nekem is be fog ugrani aznapra egy szabi - egy hét még év elején luxus -, és remélhetőleg egy pénteki napon fogjuk kézhez kapni a játékot kiszállítással (vagy esetleg csütörtökön), mert két napnál többet nekem aligha fognak hagyni kivenni.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Vistaboy
veterán
Az pont egy pénteki nap, vagyis nekem épp megfelelne.
Az előjegyzők pedig az alábbi páncél letöltőkódját kapják a CD Galaxistól:
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
pohár
félisten
-
Rossi
addikt
válasz Ryder62 #2106 üzenetére
Dettó...
Nem is értem mi a jó abban, a lehető leggyorsabban végigtolni egy játékot.
Szinte naponta játszom valamennyit (átlag fél-egy órát), de pl. a Witcher 3-at kb. fél év alatt vittem végig, 120 óra játékidővel.
Sőt, pl. a DAI-nél a megjelenés után kb. vártam fél évet, hogy a kezdeti bugokat javítsák, és csak az után vettem meg...
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
[Prolixus]
addikt
Nemtom, nekem egy hónap utolsó napja dátum inkább placeholder-nek tűnik.
"(#2108) Rossi"
A hangsúly nem azon van, hogy jó a lehető leggyorsabban végigtolni a játékot. A hangsúly azon van, hogy ha te amolyan telhetetlen típus vagy, akkor nehéz letenni a játékot. Aztán 2 óra alvással nem jó dolgozni menni...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz [Prolixus] #2109 üzenetére
"Nemtom, nekem egy hónap utolsó napja dátum inkább placeholder-nek tűnik."
Benne van a pakliban, viszont a rewards esemény március 31-ig tart, szóval én azt mondom hogy szinte biztos hogy megjelenik a játék 31-ig.
Live-Die-Respawn
-
HurkaLES
tag
Hivatalos gépigény mikorra várható?
-
J.Hetfield
aktív tag
válasz [Prolixus] #2111 üzenetére
Férfi-nem indítok női karaktert semmilyen játékban.
-HurkaLES gépigényre még várhatunk bőven, engem is érdekel amúgy, sanszos, hogy upgrade kell majd. DA I környékén lesz kb. rémlik valamelyik fejlesztő írta twitteren.
-
törölt tag
válasz leviske #2114 üzenetére
A DA:I gépigénye mindkét játékétól nagyobb. Egy kimaxolt "Ultra" SWBF vagy BF1 is jobban fog futni mint egy hasonlóan (MSAA nélkül) beállított DA:I. Szerintem erősen ajánlott lesz egy 4+ szálas proci hozzá, néhol már a DA:I is szerette a + szálakat.
Emlékszem a "Fade"-es pályán valami 40-50 FPS-ek voltak akkoriban a 970-el, az SWBF meg 70 alá is ritkán megy.
Jól megpakolta extra látvánnyal a Bioware a motort na[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Még több mint 13 óra. Van aki korán kel?
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Amerika: 2017. március 21. (kedd)
EU: 2017. március 23. (csütörtök)"Ügyesebbeknek": március 20. (hétfő - 16:00)
Most már csak el ne csúsztassák. Így kicsivel több mint 5 évvel az ME3 után jelenik meg.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
mivel EA játék, gondolom, hogy lehet aktiválni már 20-án Japán/Dél-Korea/Ausztrália partjai mentén
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
cyberkind
félisten
Bioware pontalapú DLC vásárlásról nem volt szó, vagy a DLC itt is ingyenes lesz lesz?
-
pohár
félisten
válasz #85552128 #2129 üzenetére
dehogy, ez valami új dolog lehet, már ha tényleg így lesz majd
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
J.Hetfield
aktív tag
Kíváncsi vagyok a day1 patch hány GB lesz
-
[Prolixus]
addikt
Új screenshot-ok, nem lennék meglepve, ha pont a mai bemutatóból lennének.
-
oriic
HÁZIGAZDA
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Vistaboy
veterán
Ez gyakorlatilag egy nulla. Ebből mindössze az látszik, hogy a kezelőfelület és az irányítás is teljesen a konzolokra (gamepad-re) lesz optimalizálva. Nekem ránézésre elég kuszának és átláthatatlannak tűnik így elsőre. Remélhetőleg a PC verzióhoz írnak rendes egér és billentyűzet támogatást is, ha már a kinézete ennyire konzolos lett.
-
olymind1
senior tag
-
[Prolixus]
addikt
válasz olymind1 #2140 üzenetére
Elég soványka volt sajnos. Nem lett volna ezzel baj, ha nem harangozzák be előre. Így mindenki egy normális 4-5 perces gameplay trailert várt, mint a múltkor...Briefing vidit sem kaptunk.
Alapvetően nekem sem jön be az új UI, bár nem azért mert konzolos lenne (szerintem nem az), egyszerűen olyan jellegtelen/semmilyen dizánj szempontjából. Persze ez legyen a legnagyobb gondunk a játékkal és még mindig sokkal jobb, mint ami anno a ME1-ben volt...
Ja, amúgy az a nagy puttony Scott hátán elég furán néz ki, mi a rák lehet az? Olyan mint amikor a világháborúkban a rádiósoknak a hátukon kellett cipelni magát a készüléket... És úgy tűnik, lesznek revolverek is a játékban (PeeBee kezében látható egy).
-
törölt tag
válasz [Prolixus] #2141 üzenetére
Persze, hogy konzolos hát gamepaddal csinálták. Úgy az ME és a DA:I menüje is teljesen más. A hátán jump pack van szerintem.
-
olymind1
senior tag
válasz [Prolixus] #2141 üzenetére
A legjobban engem ez a 3 skill slot-os limitáció zavar.
-
[Prolixus]
addikt
válasz #85552128 #2142 üzenetére
A korábbi videókban is ugrabugrált Ryder, és nem volt a hátán ilyen puttony. Szóval szerintem nem az. És remélem is, mert elég hülyén néz ki.
UI kapcsán meg nemtom mire gondolsz. ME3-ban is pl. csak a combat menü volt más konzolon meg PC-n, amikor leállítottad a játékot harc közben. A weapon loadout vagy akár a képességes menü, ahol a skill-eket fejleszthetted meg a képességpontokat osztottad szét, is teljesen azonos volt kontroller esetén is. DA:I-nel nem játszottam.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz [Prolixus] #2144 üzenetére
Ja hát nekem azzal nincs bajom, eléggé átláthatónak tűnik, szerintem a DA:I-é elsőre bonyolultabbnak tűnt. Azt hittem az in-game HUD/barral van baj.
-
J.Hetfield
aktív tag
A class váltogatás nekem továbbra se jön be. A menű/hud túl kusza hátha a végső verzióban egyszerűbb lesz kicsit. Az viszont tetszik, hogy sok minden visszaköszön a korábbi részekből-fegyverek/skillek a menüben a soldier karakterleírása tök ugyanaz mint volt. Azért remélem valami ujdonságot is rejtegetnek, mert kevésnek tűnik a változás eddig csak ez a hülye profil rendszer és az inventory visszatérése + jetpack amit én nem nagyon fogok használni. Coráról gondolom ő a női humán classmate mutathatnának pár arcképet végre.
-
S1M0N
senior tag
Hát, nem ájultam el ettől a videótól sem...
Irányítás gondolom az előző részek alapján működik, szóval mutathattak volna inkább a környezetből valamit, vagy legalább valami epic trailert összedobhattak volna.Persze várós, de valami vásárló csalogatóbb videóra számítottam.
-
BoneDragon
veterán
Engem sajnos csak abban győznek meg ezek a videók, hogy ne vegyem meg 0 day. Rossz előérzetem van...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Felkerült Xbox Live-ra a játék, megnéztem ázsiai országokat (szingapúrt), ott március 20 a megjelenés napja, szóval valszeg a minap emlegetett PC-s okosság is menni fog. [link]
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest