Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    Hali!

    Az egyetemen a filmlaborban Power Mac cuccosokon vágtunk filmeket és gondoltam nosztalgiáznék és itthonra is tolnék egy OS X-et a PC-re. Az első két hozzászólást elolvastam, a telepítés menetét felfogtam, csak egyvalami nem tiszta:

    Nem derül ki belőle, hogy AMD-s rendszeren mennyire futna üzembiztosan. A hardver kompatibilitási wikit elnézve ez főleg Intelen jó buli, meg az első két hozzászólásból sem sok derült ki, hogy mi van azokkal akik AMD CPU-kat hajtanak. Azért a keresőt is használtam és ahogy olvasom nem megoldhatatlan.

    A kérdésem az, hogy tudnám valamelyik (nem túl régi) OS X verziót hiányosságok nélkül futtatni egy Win 7 mellett dual boot-al összehozva az alábbi konfigon?

    - AMD Phenom II X4 955 BE
    - ASRock 870 Extreme3
    - Gainward nVidia GTX460 768MB
    - Kingston 4GB 1333Mhz
    - Hang az alaplapra integrálva

    A telepítés menete mennyiben tér el a az első két hozzászólásban leírtaktól? Mert az nekem tisztának tűnik, nem látok benne megoldhatatlan feladatokat. Illetve nem tudom merült-e már fel a kérdés, szóval bocsi ha dupli: Az okozhat gondot, hogy a procim négymagosított példány, tehát gyárilag csak egy Phenom II X2? Fogom tudni négy maggal használni?

    (Illetve tudom ciki ennyit kérdezni, de inkább, mint hülyeséget csináljak. Mekkora méretű partíciót illik alá tenni?)

Új hozzászólás Aktív témák