Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisjimy
aktív tag
Szia ko9!
lehet rájöttem miért nem ment fel a lion.Ha töltön van a laptop kidobja acpi kp val,vagy lefagy a végén.De most ugy tettem hogy nem volt töltön.Bejelöltem a legfontosabbakat és felment.Köv. inditáskor már kp volt voodoohda. meg valami iofamily is volt.Most megy.Bár szerintem most is le fog majd fagyni egy idő után.Valami megoldás kéne rá.
-
O$zkł
aktív tag
Sziasztok
Sikerult beuzemelni a liont megy rendesen csak az az 1 problemam van, hogy ha az alaplaora 2 hddt kotok es agci modban van a sata beallitas akkor nem indul a get meg a biosba se tudok belepni nem ismeri fel a hddket haegyet lehuzok akkor siman megy alaplap: asus p5k pro van erre a hibara vmi megoldas?"Be the change you want to see in the world"
-
ko9
addikt
Ez szerintem nem a Lion problémája, ha még a gép se indul akkor...
Legfrissebb BIOS van fenn?--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
kisjimy
aktív tag
Ko9!
Sajnos vissza kellett raknom az iatkos s3 v2 mert nem volt stabil a lion.Hogyan tudnám ez legalább 10.6.6ra frissiteni?
-
O$zkł
aktív tag
válasz odessa32 #11764 üzenetére
Nekem sincs jumperelve egyik satas cuccom se csak egyszeruen nem ertem miert nem megy
Azota kiteszteltem, hogy a masik hddvel van gond ha a samsung van csak rajta es semmi mas akkor se indul elkepzelgeto hogy a hdd nem kompatibilis az ahci-val ?
Kene mond a 2 hdd mert az egyiken win7 masikon lion
Nincs vmi modszer hogy ide modban elinduljon a lion?
SL mukodott valahogy ide modban is"Be the change you want to see in the world"
-
Sevenc
tag
Hello, ujra itt vagyk, nyilván ujabb gondokkal
müködő 10.6.8-ra próbáltam lion-t rakni. lion.dmg kiirtam dvd-re magic iso-val. elindulna a telepítő, de az oroszlán fej alatt lévő tovább gomb átvált "X"-re, és kiírja, hogy nem telepíthető. A kérdés, miért? Macpro3.1, stb.
Ha valakinek van ötlete, segítene? -
G4ng3r
tag
Sziasztok!
Feltettem a iatkos liont. Működik a sleepen kívül minden, illetve mégse..
Egyszerűen nem tudok bejelentkezni az app storeba. Az apple ID és jelszó biztos, hogy jó, itunes is megy vele. Hiába csinálok újat, azzal se megy.A szokásos hibát írja csak ki: Your device or computer could not be verified. Contact support for assistance.
Van valami ötletetek?
-
ko9
addikt
válasz G4ng3r #11777 üzenetére
10.7-es kernelben elég sok mindent változtattak az energiakezelésben (csak egy példa: 10.6.8-ban a PM_DISPATCH_VERSION 23 volt, 10.7-ben 102). Esetleg megpróbálhatod Ezt a kextet a sleephez.
Chameleon Wizardban vannak tökéletes SMBIOSok. Talán egy iMac 9.1 jó lenne neked, de van leírás is hozzájuk.--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Sevenc
tag
Jo rendben, már utána néztem, és majdnem müködik is az xMove. lehet hogy nem jó verziót töltöttem le, mert amikor elindul két lehetőséget ajánl fel, app store, vagy usb, és nem értem rendesen mit akar?
A videot megnéztem, és abban nem csinál ilyet az xMove. -
Máté94
addikt
-
ko9
addikt
válasz Sevenc #11780 üzenetére
Be kell szerezni hozzá egy Install Mac OS X Lion.app-ot, legális forrásból, AppStoreból
(más forrásért küldj PÜ-t).--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Sevenc
tag
Siker, félig persze, felmászott, müködik a LION, de s hang, se grafik kártya, se ethernet kártya.
És most? -
G4ng3r
tag
Köszi, de nem nagyon jön össze...
Kipróbáltam iMac 9.1-el ugyanaz, megnéztem közben, a hazard 10.6.6 iMac8.1-nek állítja, hiába állítom be azt lionon ugyanazz így sem jó.
De hazardon is ha 10.6.8-ra updatelem után ugyanezt csinálja, minden más működik mindkét esetben, de csak 10.6.6.on tudok bejelentkezni az app storeba...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Viccrovat
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BMW topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest