Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
válasz djurgarden #11702 üzenetére
Neked nem linkeltem még ezt?
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz djurgarden #11704 üzenetére
Persze, ha mással nem, akkor iATKOS L1-el.
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
O$zkł
aktív tag
No egy ujratelepites ota jolyamatosan abba a hibaba utkozom hogy nem bootol a rendszer sehogy semmilyen parancsal tobbszor ujratelepitettem de semmi a toltokepernyon az a kis cucc forgasa negall es onnantol vege bem kp hanem mindha vmi fagyas lenne
Otlet? mi lehet szerintetek a gond
( mar banom hogy ujratelepitettem miutan mukodott )"Be the change you want to see in the world"
-
Carasc0
őstag
Kisjimy:
Sziasztok!
Nos probáltam feltenni az iatkos L1 de nem ment 6% kifagyott,összesen 2 szer tudtam feltenni,jó mi? 20ból 2 Jó lenne tudni mi lehet a gond!
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
ko9
addikt
-v és küldd be a képet.
Still waiting root device-re gyanakodom amúgyKisjimy: Ugyanez neked is
[ Szerkesztve ]
-
O$zkł
aktív tag
Nem az mar ennyire tapasztalt vagyok hogy -v vel inditom de egy bizonyos pontnal megall en semmit nem ir ki mintha lefagyott volna es nem mindig ugyanott kicsit neha tovabb megy de megall
De lefenykepezem
Szerk: ez hihetetlen most meg elindult minden problema nelkul pedig vagy 50* probaltam egymas utan
Komolyan mondom ennek az osx-nek lelke van na mind1 remelem mostmar mukodni fog[ Szerkesztve ]
"Be the change you want to see in the world"
-
-
-
filmesember
csendes tag
Sziasztok.
Van egy ASUS EAH5450 videókarim. Snow alat vajh működésre lehet bírni? -
Sylar00
csendes tag
vki pls árulja el, hogy hol találom a vmware kernel bekapcsolását..
a 8.0-ás verzióban egyszerűen sehol sincs.. legalábbis, ha van akkor max kiböki a szemem.
pls help me, mert am meg még mindig nem jut el a telepítésig a rendszer, mivel ugyebár nem támogatott a vt-x... :\ :\ -
O$zkł
aktív tag
uj probléma: nem tudok time machine-bol restoreolni van egy csomó mappa aminél van egy kis piros jel és ha rákattintok akkor kiirja h you dont have permission to se it vagy vmi hasonló pedig pont ezekben a mappákban vannak a fontos adatok
"Be the change you want to see in the world"
-
Máté94
addikt
válasz filmesember #11720 üzenetére
Lehet.
-
pieces
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Ha valakit érdekel fullosan műköik az ATI6670-es kártya!Leglábbis az én Saphire DDR3/1GB-os kártyám.Most már megy a DVD player , geekbench , stb.És tökéletesen detektálja a rendszer.Működik a DVI/HDMI.
Cinebench : 36 -
vikaboyzi
csendes tag
sziasztok
szeretnék msi laptopomra osx-et rakni. mivel nem vagyok jártas az ilyen műveletekben segítségre lenne szükségem. vállal valamelyikőtök ilyen munkát, vagy esetleg ismertek valakit aki foglalkozik ilyennel?
köszi előre is! -
ko9
addikt
válasz vikaboyzi #11728 üzenetére
Üdv!
Én vállalok, csak hát Budapest kicsit messze van
Milyen laptopról lenne szó amúgy?--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz Carasc0 #11727 üzenetére
Őőő... Milyen laptop is? Tudom, hogy ezerszer le lett már írva, csak mindig elfelejtem
Esetleg ha Kisjimy adatlapjára kiírnátok--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
kisjimy
aktív tag
Szia!
Dell Inspiron 1525
Intel Alaplap
Intel T8100 Core 2 duo 2.1ghz
gma x3100
marvell hálókari
2gb ram
broadcom wifi
integrát hang azt nem tudom de szerintem realtek lesz.Amit bepipálok lionnál chameleon v2,enabled grapics,voodoohda 2.7.3 marvell yokun mind2,kiszedem a pipát az rtc-ből,ps2 voodoo,motherboard senzor,többi 4 meg hagyom alapon.wifit nem tudok pipálni nincs a listán,meg ugye a vga sincs.
-
P3TR!CK
senior tag
Hali!
Melyek azok a közép/felső kategóriás NViDIA/AMD kártyák, amik OSX Lion 10.7.1 alatt mindenféle szórakozás nélkül mennek ?
Tudnátok ajánlani párat ?
Köszönöm!
-
ko9
addikt
válasz odessa32 #11735 üzenetére
Meg lehetne csinálni azt a HDMI audiót is, anno neki is kezdtünk, nem tudom hol maradt el
-
-
ko9
addikt
válasz kisjimy #11743 üzenetére
Mennyire érted az angolt?
Ez alapján megpróbálhatod, végigolvasva elég jónak tűnik. Ha kell a lényeges lépéseket leírhatom.[ Szerkesztve ]
-
kisjimy
aktív tag
Arra gondoltam még,hogy elkezdem szépen egyenként felrakni az update-et,tehát elöször a 10.6.4,10.6.5,10.6.6. szerinted Ko9 menni fog?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos tablet topic
- Horgász topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest