Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisjimy
aktív tag
Sziasztok!
Most szedem az Iatkos L1.Valakinek valami tapasztalat,Most is Iatkosom van v3 2.2 csak hát 10.6.3. Hogy álljak neki telepíteni? Disk utilityvel kiirom a dmg dvd-re,de hogyan tovább,erre szeretnék valami segítséget. Köszönöm!
-
kisjimy
aktív tag
Szia!
Szóval ha kiirom bootolni fog a lemez,nem kell elötte semmi külön boot progi,cd? Iboot?
[ Szerkesztve ]
-
kisjimy
aktív tag
válasz kisjimy #11513 üzenetére
Szedd le az Iatkos s3 v2 iso-t kiirod dvd-re simán beboot-ol mind a winfos.Utána disk utility formázás custome kiválasztod a formázott vinyót és utána a telepiteni kivánt drivert.Itt tudni kell milyen géped van,és miket kell bepipálni.Ebben Ko9 mestert kell kérdezni,vagy a googliba keress rá igy: Iatkos s3 v2 install
Nekem ez bejött igaz csak 10.6.3 de stabil.Minden megy nekem,pedig laptopom van.Dell inspiron 1525
-
O$zkł
aktív tag
válasz kisjimy #11518 üzenetére
Most egyenlore azzal probalkozom hogy hazard fele 10.6.2-vel bebootoltam a telepitot itt pedig disk utilityben van olyan opcio h restore es ki lehet valasztani a .dmg filet hogy restorolja a pendrivera remelem ez bootoltathato lesz
Am eddig ezt hasznaltam szoval ha nem megy a lion akor visszarakom a 10.6.2-est ez tokeletesen mukodott"Be the change you want to see in the world"
-
curvedpin
tag
válasz kisjimy #11518 üzenetére
Mármint a lion?
sajnos elengedhetetlen a Final cut pro X miatt a videókártyám miatt nem tudtam 10.6.3-nál feljebb menni és ezért kell. Egyébként nagyon jó a Launchpad, a mission controll is de nekem a Spaces jobban tetszett. A hot cornerset alig találtam meg (Mit keres a Képernyőkímélőknél?!)
Egyébként jó.
(Must Have -
curvedpin
tag
Esetleg ha kell valakinek a Lion ISO az szóljon (nem garantálom, hogy el is indul, mert nem tudom kipróbálni, de elvekben ua. mint a DMG
-
curvedpin
tag
(Kúszik fel a Win 8!)
-
Sevenc
tag
Ha valaki még emléxik, azt igértem ujra húzom az SL-t 6.8-s müködik szépen, de hangja nincs sajna.
Mast vagy ezzel kezdek szenvedni újra, vagy megpróbálom a Lion-t, persze, ha segítetek. -
curvedpin
tag
-
balage25
senior tag
válasz curvedpin #11532 üzenetére
Ehhez miért kéne szopni az SL-el? Nem kell, hogy minden flottul menjen(hang, videó stb.). Felrakja az alapot, ezután pedig ezt az egy perces videó útmutatót megcsinálja, és kész is van a testre szabott telepítő usb-je. Amivel elvileg menni fog minden a lion-ban. Egy próbát megér szerintem.
Ha gigabyte alaplapom lenne, már én is kipróbáltam volna. -
balage25
senior tag
válasz curvedpin #11539 üzenetére
Szeretném, ha kisegítenél, és elmondanád, vagy linket adnál hozzá, mert én nem találom.
Bár én csak irkálok, anélkül, hogy utánanéznék. Ezt találtam. -
odessa32
tag
válasz balage25 #11541 üzenetére
Van ot MSI ia
De ha elvileg másik lap chipsetje stimmel s kiszeded a pendrive - bol a DSDT.aml-t jo lehet.Egyébbként meg én sem akartam szopni de anélkül nem fog menni s böven megéri akár 2x 3x felrakni mert legalább megtanulom milyen hibákat ne kövessek el.
[ Szerkesztve ]
Bocs, vizibicikliről vagyok.
-
curvedpin
tag
Nézem ketten töltik le, de az a poén, hogy valaki uTorrent Mac-el tölti le XD inkább a DMG-t töltené, minthogy a kis 10Megás feltoltésemmel szarakodna
[ Szerkesztve ]
-
curvedpin
tag
Ha valakinek nem akarna indulni a letöltés -> Update Tracker
[ Szerkesztve ]
-
odessa32
tag
Valaki meg tudná mondani valaki, hogy milyen wifi kártyát ismerne fel a rendszer airport kártyaként??
[ Szerkesztve ]
-
Sylar00
csendes tag
válasz curvedpin #11545 üzenetére
egyszerűen nem reagál. nem tölti a lemezt se. semmi.
am azt vágom h őő mikor bejön h nyomj meg egy gombot illetve az F8 ott ki lehet választani azt amiről beszéltetek ha megnyomok egy lefele nyilat.. akkor bejön h h akarok bootolni.
kiválasztom a -v -t okés. elkezd írogatni és van egy kettő cucc.: Pl ACPI cuccot nem találszal fogg nincs mi van annó volt egy értelmesebb telepítőm amivel még fel is tudtam rakni, de aztán mikor indult volna mindig újraindult a rendszer ez még jó régen volt.
-
odessa32
tag
válasz Sylar00 #11549 üzenetére
F8 al a zt választod ki, hogy melyik meghalytorol bootoljon, ott csak simán men a dvd-re s mikor az elindult mármint a bootloader rész akkor ott kellene választani a liont s ott a -v nem az F8 nál szerintem.Bár lehet rosszat irtam
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Call of Duty: Black Ops 6
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Horgász topik
- Elektromos autók - motorok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest