Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
válasz Máté94 #11600 üzenetére
Rohhadjon meg, én meg utálom... TS3 az egér 4. gombjára van bindelve, és ha éppen nem game-ben vagyok, akkor össze-vissza ugrálok a Safariban meg a Finderben...
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
O$zkł
aktív tag
válasz kisjimy #11597 üzenetére
Na ez mar haladas
Mivel sikerult kiirni dvd-re ami be is bootolt ? En
Meg eddig sem jutottam el most szereztem 1 dvd de csak 1 lehetosegem lesz szoval biztosra akarok menni ja es hol tudod megnezni hogy milyen drivereket telepit fel ?"Be the change you want to see in the world"
-
O$zkł
aktív tag
válasz kisjimy #11612 üzenetére
Sierult megcsinalni az usb-s bootot fel is telepul de kernel panikot dob es ha jol ertelmeztem a videokartya driverre panaszkodik nvidia geforce 7900-am van szerintetek milyen drivert kene telepitenem hozza ?
Szerk: kozben rajottem graphic enabler es az nvenablert egyszerre telepitettem valoszinuleg ez volt a hiba majd meglatjuk ha feltelepult
[ Szerkesztve ]
"Be the change you want to see in the world"
-
kisjimy
aktív tag
Sziasztok!
Na sikeresen felment a gépre.Legalább is első inditásra nem volt KP.Net van,de wifi nincs,Hang is van.Most tesztelem,milyen,meg hát remélem következő inditásnál is elindul.
-
kisjimy
aktív tag
Oh vannak ám itt is gondok. Pl mivel laptop nem látom az akku állapotát,tehát csak a ledre utalhatok. A laptop hangerőállitója nem mükszik csak ha én egérrel huzom a csuszkát.A kép kicsit homályos nem olyan tiszta mind ha fent lenne a gma3100 driver.Müxik de nem az igazi. Wifi nincs. Jha Kp val indul ha rajta van a töltö meg a hálókábel ha minden ki van húzva akkor elindul. Hát hirtelen ennyit tudok irni róla.
-
AdamP900
tag
Hello ko9!
Nincs valami tipped az en hibamra? Miert all meg a bootolas azon a ponton amirol a kepet keszitettem?-- Nagy Ádám
-
ayo
veterán
válasz Máté94 #11600 üzenetére
en nem szerettem soha se ezeket a meno multi tacs effekteket amugy. mindig a hot cornereket hasznaltam plusz lionnal mar middle gombra is lehet parancs boven eleg. ha mindenkep ugyerzed venni akarsz akkor trackpadot mert az eger az szornyu. szep nagy hazban dohanyzoasztalon disznek viszont tokeletes
http://jateknaplo.blog.hu
-
ko9
addikt
válasz AdamP900 #11624 üzenetére
Hahó!
Ha jól emlékszem ACPI hiba volt, de homályosíts föl. A telepítő se bootol be? BIOSban bevan lőve minden?--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz AdamP900 #11627 üzenetére
ACPI, S3, HPET, ilyenek sincsennek?
Telepités után vagyunk, ugye?
Milyen alaplap?[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
csabi2008
tag
Sziasztok!
Szerintetek a G6os HP notimon tudnam futtatni a Snowleo-t vagy Lion-t?
Konfig:
AMD Phenom II X4 P960
4gb DDR3 ram
ATI HD4200+6470mKoszi a valaszokat elore is
Xbox Series S •• gamertag: junior777
-
Sylar00
csendes tag
Na valaki próbáljon segíteni.. Van egy olyan érzésem, hogy mivel nem támogatja az Intel Virtualizationt így nem igen tudom futtatni mi?
Nem lehet valahogy kikerülni? Patch vagy egyéb dolog?
Olvastam valamilyen Mac OS X Lion Guestről, de azt eddig csak vmware 7es verzióhoz találtam a 8ban meg nem vettem észre h változás történt volna az elindítása során..
pls vki help me: pm-ben.
-
Njoci
csendes tag
Sziasztok!
Végre sikerült feltelepíteni acer 5536-os laptopra a az osx-et. Már szinte minden működik egy gond azonban van:
Ha proci (AMD QL-64 2,1GHz) mindkét magja megy akkor az egér akadozik, meg ugrál, ha beállítom cpus=1-et akkor jó minden csak 1 mag megy ugye...
Ha állítgatom a busratio-t akkor mindig máshogy viselkedik az egér. Valahol itt lehet a gond sztem.
Tudna nekem valaki segíteni megoldani a problémát? Egyáltalán mire jó pontosan a busratio flag, hogy kéne beállítani (ha egyáltalán ez a gond)?Üdv,
Njoci -
ko9
addikt
Üdv!
A processzorod szorzóját tudod vele beállítani.Milyen proci van a laposban?Most látom
Próbálkoz 11-el.[ Szerkesztve ]
-
kisjimy
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám van hogy néha magától kifagy,szerintem a vga driver a ludas mert nincs 3d támogatás.A másik nem laptopként kezeli a dell inspiron 1525-ot hanem pc nek.és nem értem miért van az hogy ha el akarom inditani csak a 3. KP után indul el.Érdekes nem? Valakinek ötlete a Lionhoz?
-
ko9
addikt
válasz kisjimy #11641 üzenetére
Liont -v npci=0x2000-rel ha indítod, akkor láthatod mi okozza a hibát. Így látatlanba nem tudok mit mondani.
Nálam annó akkor volt ez, ha VodooHDA volt benn és DSDT is.[ Szerkesztve ]
-
Njoci
csendes tag
Üdv!
Sajos már próbáltam:
cpus=2 busratio=11 arch=i386
meg igazából már próbáltam mindenfélét 5,10,11,15,20. Nagy különbség nincs csak minél nagyobbra veszem annál gyorsabban ugrál az egér.
Namost ha ez a szorzót jelenti akkor ez 200*11 = 2200 nekem meg 2100 kéne. Nem lehet esetleg nem egész számot beadni neki valahogy? Vagy nagy hülyeséget kérdezek? -
ko9
addikt
válasz odessa32 #11644 üzenetére
Neki 10,5 a Busratio A cpus=2 meg hülyeség, most felejtsd el, csak bekavar...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest