Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Egyre jobb.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
laed
tag
Milyen hardverek bújnak meg a Télapó puttonyában?
1 másik reklámban Coca-Cola volt....
-
Itt komolyan mindenki szipózott?
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
Uniross2
csendes tag
Mikulás a neve
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
Elég gyenge felhozatal!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Nincs sarga szemuveg az ajanloban.
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
Csandi
őstag
válasz zetor2000 #13 üzenetére
Miért mennyi lenne a jelenleg kapható egyik legjobb egér? Még nem is drága, ha pl. Viper V3 Pro-hoz hasonlítod, de még a Zowie U2 is drágább. Superlight 2-vel van egy árban ami pedig lényegesen rosszabb nála.
MX Master pedig pont nem ér annyit amennyibe kerül, azon kívül, hogy van rajta egy extra görgő semmit pozitívuma nincs, az összes szempont ami szerint nézzük, hogy egy egér jó-e abban elbukik (125 hz, talpak, súly, anyaghasználat stb.). Keychron M6 egy sokkal jobb vétel a saját oldalukról olcsóbban.
[ Szerkesztve ]
-
himpike
aktív tag
A lósz@r és a veréb, 2024 decemberi kiadás
-
zetor2000
őstag
A "legjobb" az eléggé tág fogalom. Amúgy szerintem jelenleg ~25-30 körül megállhatna a "legjobb" egér.
Kinek a legjobb? Nekem nem feltétlen, mert nem biztos, hogy rááll a kezem. Cserébe lehet, hogy kicsi, nekem szar a fogása. De lehet, hogy épp nagy, és azért nem jó. De miért lenne ez a legjobb? Nem lehet 3 géphez csatlakoztatni, mint az MX Mastereket, nem lehet az appon keresztül a 3 gép közt másolni (copy / paste)...
Ennek se biztos, hogy jobb az anyaghasználata. Az, hogy könnyű, nem jelent feltétlen jót, mert Borisz óta tudjuk, hogy a "súly a megbízhatóság jele. Ha beakad, még ütni lehet vele..." Akkus üzemideje se feltétlen ennek a legjobb...Azt én sem vitatom, hogy a Logitech egér nem ér annyit, azért is lepődtem meg.
[ Szerkesztve ]
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
A felsőkategóriás termékek úgy is szoktak kinézni, hogy az ember automatikusan oda sorolja... Ezzel a "búcsús" lila-fekete átmenettel nekem nem tűnt felsőkategóriásnak. Ilyenek az 1 pálcás termékek szoktak lenni a céllövöldékben.
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
MODERÁTOR
válasz zetor2000 #20 üzenetére
Az, hogy neked egy szín nem tetszik ízlés kérdése. Az általad írt mx master tartozik inkább az alja kategóriába azért a pénzért.
De szólj ha találsz céllövöldében ilyen egeret mert akkor már megyek is.4nick8: bazira kommersz és unalmas a fekete szín bármilyen számítógépes kiegészítőnél
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bestbuy játékok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Asrock Challenger Radeon Rx5600 CLD 6G
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Eladó Asztali PC (i3-8100 /RX470 8GB /16GB DDR4 RAM /1TB SSD! / Üveg oldallap)
- Eladó egy bontatlan Xiaomi Watch S3 okosóra
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8265U 16GB DDR4 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Honor 90 Lite ÚJ BONTATLAN 8GB/256GB Black 1év gyártói jótállással és számlával eladó..
- DEMRAD SOLARIS HK A 230 cirkó kombi gázkazán
- Új Xiaomi Wanbo T2 Ultra FHD projektor (1080p, 500 ANSI, Android TV 11, Widevine L1)
- Dell OptiPlex 3050 Micro eladó (I3-7100T, 8 GB DDR4 RAM, 256 GB SSD)
- Steamdeck 1TB 64gb-ról bővítve. 256GB sd kártyával.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest