Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
válasz Reaper #43151 üzenetére
Hat amilyet talalok majd jo allapotban de igen fekete a fo celpont (mondjuk a kereskedesben mi pont egy feheret neztunk abban a szinben megnagyobbnak tunik )
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Skillet
addikt
válasz zolynet #43149 üzenetére
Ha a fékbetét nem kihívás, magad cseréled, akkor mit fognak cserélni, tárcsát is? Az még plusz két csavar, az sem nevezhető éppen kihívásnak
Vagy valami nagyobb projekt van készülőben? Nyergek, olaj, légtelenítés?Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
w333
félisten
Audi Romania osztotta meg ... nem hinném hogy photoshop !
Java Green a színe !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Viperator
őstag
válasz SzlobiG #43057 üzenetére
Mennyi ideig bírják? (nekem régi fajta van és még mindig bírják, négy éve vettem a kocsit és azóta csak az egyik tompított égő égett ki. Az a baj, hogy elég gyenge a fényereje...)
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
B-L-A-C-K
titán
-
w333
félisten
válasz B-L-A-C-K #43168 üzenetére
Ismerősnek van egy 1.2 Aveója ami 100km = 1L olaj, úgy füstöl mint 1 diesel
Kb. 3 hete találkoztam vele + a többi volt kollégáimmal ott számolgatják a pénzt hogy le kéne menni Balatonra akkor 5 ezerért tankolunk + 1500 -ért vegyünk 1L olajat , kérdem tőlük mit akartok sütni ? mondja semmit és az autóba kell, na és ekkor mesélte, nagyon (gusztustalanul) szét van hajtva
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz tboldi #43170 üzenetére
Köszi ... meg is találtam róla a videót
-
Gergello
addikt
A felbontatlan dobozú szintetikus, illetve ásványi motorolajat hány évig lehet felhasználni ?
A dobozon csak a gyártási év szerepel, szav.idő sehol. -
zolynet
veterán
válasz #03969024 #43173 üzenetére
Biztos vagyok benne h nem egy ördöglakat. Szeretem az elsőt megnézni, és ha olyan akkor én utána megcsinálom, nincs abban hiba. Valaki még betétet sem mer cserélni, mert az csak fééééék, nem nyúlok hozzá, attól függ az életem.
Van 1-2 dolog amit még nem sajátítottam el, sajnos nekem az édesapám nem mutogatott meg mindent, pedig autószerelő volt valaha.Life is too short to stay stock!
-
törölt tag
-
MunezXBK
nagyúr
-
Viperator
őstag
Autórozsdaeltávolítónak is jó lenne...
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
gaben
aktív tag
Sziasztok!
Most cseréltem a Suzukimban olajat, Eneos Premium 10W-40 motorolaj, 4lit ment bele, de szokatlanul büdös ez az olaj. Ez normális? korábbi Castrol, de még a noname olaj sem volt ennyire büdös...
Minden honnan azt hallom ,hogy mennyire jó, minőségi olaj, de a szaga elég szokatlanValakinek tapasztalat ezzel az olajjal?
Köszi és Üdv,
Gabi -
Reaper
őstag
válasz z123456789 #43193 üzenetére
Nem, pesti, de minden évben látható Komáromban, a NAAF-on, meg ilyen-olyan találkozókon.
-
z123456789
addikt
Az API Service jelölésekről nincs valami lista? Érdekelne, hogy amit adok a motornak, mit is takar a jelöléseket tekintve?
Mondjuk ez?
Ezek szerint csak az éveket jelenti? Mármint, hogy mikori fejlesztés? -
molnarpeter
nagyúr
válasz barnam_ #42616 üzenetére
A 2T olaj agresszív cucc (jobban mint a normál benzin és gázolaj), szóval kezeld hasonlóan, mint a biokomponenst Én fokozatosan egyre többet rakva állítanám be a mennyiséget.
Alapjárat: először nézesd meg szerintem a porlasztókat, aztán a nyomást kérd a gyári alá, amennyivel még szerintük jó. Kisebb nyomással hosszabb ideig fecskendez be, finomabb járás a velejárója.
-
gaben
aktív tag
Hamis? Autosboltban vettem, bontatlan volt. Ennek elég erős szaga van, ha csak az olajszintete nézem, már akkor is eléggé érzik....Még a leengedett olajnak sincs iylen szaga, mint ennek.
A színe sem olyan szép világos aranysárga, mint a méz, hanem inkább sötét barna..Miről lehet felismerni ,hogy hamis- e ?
[ Szerkesztve ]
-
gaben
aktív tag
válasz Evil Snowman #43189 üzenetére
Hát nem tudom, neikem kicsit fura így első látásra ez az olaj ..
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...