Hirdetés
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- Battlefield 2042
- EA Sports WRC '23
- GTA V
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
félisten
válasz macilaci78 #300352 üzenetére
Sokszor nem is az a legnagyobb gond, legtöbben nem is kötözik le úgy, hogy ne tudjon a szél alákapni.
-
macilaci78
nagyúr
válasz szabonagyur #300353 üzenetére
A futót vitte el a szél, nem a rakományt.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #300352 üzenetére
Inkabb x80-hoz vt kozelebb. Ha valakit eltrafal vagy valaki beleszalad az nagyon para...
#nincsbennetarcsi
-
félisten
válasz macilaci78 #300354 üzenetére
De lehet azért is kapta fel jobban, mert ugyan rá volt kötve a futóra, de a szél alákapott a rakománynak.
-
veterán
válasz szabonagyur #300351 üzenetére
Tippre az 5 forintos alapkedvezményt adja, a 10-20-25 Ft-os kuponokat nem.
Mazda felnik felgumizva: [kép] , a Golf 8 gumit/kereket nyel el. A holnapi műszakira még a gyári szetten (4S gumi) gurulok el, majd este teszem fel őket.
-
tboldi
nagyúr
válasz Blindmouse_ #300346 üzenetére
Jaj, nem is meséltem! Nemrég 95-össel tankoltam rá a MiTóra, a csippelés óta először kapott puruttyát. Szerencsére nem kopog, de állóból finoman elindulva be-befullad, és igaznak bizonyult, amit a kezelési útmutató sejtet (lap alja), a felsőbb rpm tartományban valóban kevésbé húz.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Blindmouse_ #300308 üzenetére
"...el van már baszva" - pontosan. Szóval marad a szigorúbb büntetés, és a gyakoribb ellenőrzés.
Szerintem a jelent nem lehet összehasonlítani a trabis-ladás korszakkal, mert akkoriban még feleennyi autó sem volt az utakon. Nekem egyébként nincs bajom a 60-nal, sőt, éjjel sem rongyolok végig 100-zal az üres Hungária körúton. Nem mondom, h néha éjszaka nem megyek gyorsabban mint nappal, de valahogy lakott területen belül nem jön már be a "céltalan száguldozás". Mondjuk nem volt ez mindig így: fiatalabb koromban rengeteg idiótaságot csináltunk a városban. Csoda, h megúsztuk épp bőrrel.
Egyébként sok olyan veszélye is lehet ennek, ami nem biztos, h rajtad múlik. Pár hete itt Diósgyőrben a villamosmegállóból teljesen váratlanul kirohant elém egy fiatal srác, kb mintha öngyilkos akart volna lenni. Teljesen lesokkolt, de sikerült elkerülnöm a gázolást (az autóm segített benne). 60 tempomattal mentem (50-es megengedettnél), szerintem eléggé rácsesztem volna ha elütöm és kiderül, h a megengedett felett hajtottam.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz dellfanboy #300326 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
válasz Blindmouse_ #300346 üzenetére
Milyen autó az az izgalmasabbik?
Kopogást a korai TSI-nél meg Zambelly panaszkodott, hogy a Mitsubishi érzékeny az üzemanyag minőségre, ezek szerint a táltos nyál és a táltos nyál között is nagy különbség.
---
Ha már üzemanyag, akkor az Orlen már csak 10 forint/liter kedvezményt ad, minimum 20 liter tankolása esetén.
Így lenne 624 a puruttya 654 a E10 100-as.
Tényleg attól, hogy E10 a 100-as Orlen nyál attól még táltosnak számít?[ Szerkesztve ]
-
Csápájev
őstag
Használt autó vásárlásnál az mennyire várható el egy SZALONTÓL, hogy kivihessem onnan a kocsit a szervizesemhez?
Erről ne álmodjak sehol?
Egyet hívtam,ott erre nincs lehetőség,ki van vonva a forgalomból az autó stb.
Oda meg szerintem nagyjából hiába viszek szerelőt,ha megemelni se tudjuk,csak a motorháztetőt felnyitni. -
válasz Csápájev #300366 üzenetére
Keress olyan szervizest aki elmegy oda és felméri. Csak látja ha kilóg a lóláb.
[ Szerkesztve ]
A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
pit stop
addikt
válasz Csápájev #300366 üzenetére
Amint többiek írták menj oda szakival - autó alá be tud feküdni, nem ugyanaz, de azért nagy kóklerséget látja.
De kérdezz rá a szalonnál, valahol ezt se engedik, azt hagyni kell.Az alábbi úriembert NEM ajánlom erre: [link]
Nekem sajnos sok mindent nem vett észre, nem adott teljes ajánlást ahogy ígéri...Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
félisten
Na 6 ev 2 utan nap utan lehalt az akksim, elojel nelkul
-
MunezXBK
nagyúr
válasz szabonagyur #300373 üzenetére
Virrasztást szervezzek éjszakára?
-
félisten
-
MunezXBK
nagyúr
válasz szabonagyur #300375 üzenetére
Nyáron megyek haza, viszek neked. De addig bírd ki.
-
félisten
-
Blindmouse_
tag
válasz grizlisandor #300365 üzenetére
4G63T van benne legyen elég annyi.. háklis az oktánra. teszteltem, látom a kopogásértéket.. 100-assal is van nagyritkán kevés. de 95-el folyamatos.
Megtehetem, Flúgos vagyok...
-
Qru
MODERÁTOR
-
polonic
félisten
Egyébként az auchan 100-as nem puruttya 100-as
[link] -
tboldi
nagyúr
válasz Blindmouse_ #300378 üzenetére
Nemtom, mindenesetre holnap telenyomom 100-assal, szombat óta megint világít a csóróságjelző.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
-
félisten
válasz macilaci78 #300289 üzenetére
Ez amúgy a jó fajta okostöltő? Ennyit megérne nekem, hogy legyen ilyen is
-
kisza25
félisten
válasz dellfanboy #300304 üzenetére
De svajcban fizu szerint fizetsz és minden tele van szórva trafival, sógor unokahuga kint él, egy svajci a férje.
Ők ezt mondták, de lehet, hogy tévednek🤔[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #300390 üzenetére
Azt passzolom. Svajcban is csak 2x jartam es az is eleg regen vt. Pedig szep videk mennek ujra.
#nincsbennetarcsi
-
Micsurin
nagyúr
válasz bandus #300392 üzenetére
Az a szép néha a natív németeknél nehéz eldönteni éppen hazaiul vakerálnak vagy angolul. Szoktam élvezni a német kollégákkal közös debuggolást vagy hibafelvételt.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
tboldi
nagyúr
válasz szabonagyur #300373 üzenetére
Mivel az S-Cross nincs meg ennyi ideje, gondolom, ez a City lesz.
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
Ugy tunik, sikerul eladnom a regi lakasom. Gyorsan megneztem az E63 650i-ket, illetve az F32 435/440i-ket, de nem ebresztettek igazan birtoklasi vagyat. Meg majd szetnezek a facelift elotti E38-asok kozott, de egyelore nem erzem ugy, hogy egy ilyen terhet a nyakamba kene vennem. Tul egyszeru a cegessel az elet (leszamitva, h ma jelentkeztem be terapiara )
-
veterán
válasz szőröscica #300395 üzenetére
Kell valami vicces.
-
bandus
veterán
Az arabol eleg sok roadtrip kijon a kedvenc helyeitekre. Ha ennyit agyalsz rajta, akkor szerintem nem akarod ezeket az autokat igazan
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
tboldi
nagyúr
válasz Blindmouse_ #300379 üzenetére
legyen elég annyi..
Tudván, hogy ez egy Mitsubishi motorkód, ha valaki rágugliz a nickedre és erre a márkanévre, akkor nem nehéz kitalálni, hogy mi(ke)t hajtasz.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
Na, ezaz, adj értelmet az életnek
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Reggie0
félisten
válasz kisza25 #300387 üzenetére
Kuwaithoz kepest azert eleg laza. Ott egy gyorshajtasert 3 honap borit is kaphatsz De driftelesert es piroson athajtasert is adnak ennyit, plusz kocsit is lefoglalnak par hetre.
Nem kell mondanom, alig van valami hatasa, az oslakosok ugyanugy leszarjak, csak a kulfoldiek fosnak tole.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.