Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Pfiucska
aktív tag
válasz szabonagyur #298351 üzenetére
Az appban nem latszik, de majd az ugyfelkapus ertesitodon, igen.
iPhone 11, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Sajnos ma nem tudott levizsgázni az autó és nem is én vittem hanem a feleségem.
Van a forgalmiban egy bejegyzés, hogy ,,XXX típusvizsgálói jgyzkv al forg-ba helyezve", ezt azt takarja, hogy mivel amerikai piacos autó ezért a lámpában vannak szélességjelzők.
Nyilván ez a dokumentum már nincs meg. Mi ez egyáltalán? Egyaltalán ha eddig nem volt ezzel probléma most miért lett az? -
Qru
MODERÁTOR
válasz mokus1 #298355 üzenetére
Mert nagyon raszalltak az USA piacos kocsikra mostanaban. Havernak is csak videken okosmuszakin ment at a kocsija. Persze a szetrohadt, fustolo EU-s nem gond...
Amugy a szelessegjelzo nem lehetne gond, szamos europai autoban is van (pl Volvo) gyarilag. Ha viszont nem E jeles a lampa akkor az megint mas...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Corsa02
őstag
válasz focvis #298343 üzenetére
A ProLong-ot és a Spurit teszteltük pár éve a dizelen és benzines motoron is. Talán valamikor 2015 körül írtam is ide pár sort a Prolongról.
Kb. 2 hete felbuzdítottam a fékpados mérnököt, hogy próbáljuk már ki ezt a VIF-et, ígéretet kaptam, hogy nyár elején betervezi. Igen kiváncsi vagyok...The Truth Is Out There --->
-
tboldi
nagyúr
válasz focvis #298360 üzenetére
Talán a legérdekesebb a második kérdés:
I buy branded fuel and the seller says that it is already additive. Should I add your ingredients to it too?
In general, it is not recommended to mix different additive recipes. For example, it is very difficult to match lubricant and cleaning additives. As a result of mixing different recipes, lubricity may decrease or, for example, filterability may deteriorate in winter. Additives that are not designed for the Czech market can thus "fight" with substances added by the refinery itself. So, although they work in other markets and there are positive references to them, in ours they can even worsen some fuel parameters.
Our additives Super Benzin Aditiv and Super Diesel Additive are fully compatible with the ordinary quality fuels sold by us and with branded fuels from Benzina, OMV, EuroOil and Unipetrol RPA - which you can buy in many supermarkets and elsewhere. In the case of Benzina Verva 100 and Verva Diesel fuels, however, the additional addition of additives is no longer profitable, as they are already additiveized by the seller to the maximum effect of the individual additives. -
-
Corsa02
őstag
válasz focvis #298368 üzenetére
Az a baj, hogy ez nem ilyen egyszerű, ezek a különböző adalékok "vegyítése" hosszútávon bajt is okozhat, akár kikezdhet egy üzemanyagcsövet is. 100-ast adalékolni az én tapasztalataim alapján nem nagyon jó. ( Spuri kifejezetten szét is esett 100-asban)
The Truth Is Out There --->
-
radi8tor
MODERÁTOR
Na ilyen üzenetet sem szeret az ember kapni
Mókás a szitu. mert hétfő reggel 8-ra van szemle időpontom.
Tuti valamit félre kattintottak a biztosítónál.⭐ Stella
-
félisten
-
Logeeen
senior tag
Sziasztok!
Eddig csak lelkes olvasója voltam a topiknak, de most kérdeznék.Ezt a VIF-et érdemes lehet adagolós tdi-be is tenni sima gázolaj mellé?
Inkább csak megelőzésképpen.
Vagy totál felesleges?#Xiaomi 13T#
-
avl
senior tag
korabban irtam: "szerintem a kulcs egyszerüen a teljesitmenyigénytöl kevesbe függö hatasfok, fajlagos fogyi" elektromotor eseten
most elem került egy ábra (elektros cikkeket azert inkabb kerülni szoktam)
nyilvan elektromotorokbol is van többfajta es többfele kivietelezesi minöseg is
-
grizlisandor
veterán
-
barnam_
nagyúr
válasz grizlisandor #298384 üzenetére
Más szerelő meg azt mondja, hogy inkább ne.
Nekem mindegy, csak elmondom a véleményemTöbbre tartom a következőket:
- normális üzemanyagot tankolni, nem használt étolajat, meg hasonló mocskokat
- gyakran cserélni az üzemanyag szűrőket
- karban tartani a befecskendező csúcsokat, szükség esetén cserélni,
mint 2T olajat és egyéb adalékokat önteni a tankba. -
grizlisandor
veterán
válasz barnam_ #298386 üzenetére
Egyetértek.
-------
Mégsem lesz ingyen a jogosítvány a középiskolásoknakFél nappal azután, hogy bejelentette, Tuzson Bence igazságügyi miniszter saját magát helyreigazítva közölte, mégsem lesz ingyen a jogosítvány megszerzése a középiskolásoknak.
-
barnam_
nagyúr
válasz MunezXBK #298388 üzenetére
Igen, Merci W124 300D.
Nekem gyengébbnek tűnt és mintha jobban füstölt volna. Fene tudja... egyszer próbáltam csak.Van ez a Liqui Moly Diesel Spülung, azt egy tartályba öntöm és arról járatom a motort 20-30 percig. A visszamaradt gázolaj tele van szennyeződéssel, ergo az tényleg használ valamit. Utána persze cserélni érdemes az üzemanyag szűrőt. Valamikor 2018 május környékén raktam be róla képeket.
-
Snoop-y
veterán
válasz grizlisandor #298387 üzenetére
Meg biztos nincs meg a haver BT aki majd erre szakosodik 0 nap tapasztalattal
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Szoszo94
őstag
válasz Peter.70 #298392 üzenetére
Óra szerint? Mert akkor nem lesz
Ha nem vettek ki, akkor az obj. felelősség él, ergo 15km/h átlépés után küldik a csekked. Viszont az órák csalnak, típusfüggő mennyit, de 100-nál 7-10km/h jellemző.Utolértem magam, 600+ hsz. bepótolva
Ja! Kész a fehér Renault (1.5), vagyis nem teljesen, de már működik és el is hoztam attól a péktől. Majd leírom, hogy mi volt.
[ Szerkesztve ]
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
veterán
A tolnai kanyar megvolt, 350 km kabrió, fogyi BC szerint 5,4 , 90-100 (80-120), ahol kell kiforgatva. Most jártam először a Szekszárd - Szálka - Bonyhád útvonalon, [kép] ajánlom, Szálka magában is kellemes hely.
A zöld EBC-kben van már 900+ km, szóval bejáratva. Fogni nagyjából normálisan fog. Hidegen, ha menetközben hűl ki akkor is, csikorgásra hajlamos, nem zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest