Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 2042
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- GTA V
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
aktív tag
[link]
Itt bekanyarodva és a balra kanyarodóba átcsúszva és abban hullámos mozgást végezve megjelent két széles, masszív fekete páros keréknyom. Biztos nem egy hátsókerekes gépet küldtek meg neki, mivel a sáv végéig kitart biztosan csak 120 lóerővel.Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
-
kisza25
félisten
Ma reggel lemostam a kocsit, mert vasárnap tiszta bogár lett, ma délután esett 10 csepp eső, de inkább sárnak nevezném
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Reggie0
félisten
válasz Vismajor01 #283247 üzenetére
Lehet azert kolcsonzott toled, mert valamihez kellett a cserealkatresz
-
cOxeR
Ármester
Fogyasztási adat I3
3333 km
16,2 kWh/100km (töltési veszteség nélküli)
45,5 km/h átlagsebesség
Ma 1:50 perc alatt jöttem át Pilisborosról-Halásztelekre…agygörcs kerülgetett a végén.
-
Qru
MODERÁTOR
-
Vismajor01
addikt
Pont ezért nem értettem a dolgot. Bár nem EU ugye ukrajna, lehet oda olcsóbb. Azt mondta megnézte milyen áthozni ezt a bizniszt magyarba de a sok adó miatt nem éri meg
Azért kölcsönözte az enyém mert most "menekült" át ukrajnából a háború miatt, és egyelőre még nem intézte el a magyar papírokat h lizingeljen egyetSamsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Vismajor01
addikt
Lehet. Kiolvastattam a hibát, volt benne
Hybrid akku hiba
Fékgenerál hiba (ez kb ugyanaz, nem tud a fék visszatölteni a nagy akksiba, de mert rendszer nem engedi)
AFS hiba (ez csak history, nincs is már hibajelzés a műszerfalon, bár ettől még szarul működik )
Kati hiba (ez is history, csak akkor jön elő ha 95el tankolunk)Kiolvastuk a cellákat, 1volt lehetne köztük a különbség, egy lógott ki a sorból csak. De gondoltam kipróbálom mi van ha lehúzom az akkut - Legalább megtudjuk melyik jön vissza tutira, meg simán lehet kisakksi probléma mivel nálunk fogyóeszköz. Na visszadugtam, nem jött vissza semmi, lementem 20 km még mindig semmi. De nem erőltetem, Zsuffa Bélához foglaltam időpontot-de csak 1 hónap múlvára tudott adni
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Qru
MODERÁTOR
-
Vismajor01
addikt
Állandóan változik a wrap rajta, ez sztem már a téli kerék Nyári az fehér felni, bár akkor az autó is inkább fehér volt. Frankel leó úton lakik, ez a kép is ott készült, a balfelt látható "torony" szerű sarok 4 emeletes, a második emeleti saroklakás melletti volt a miénk
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Vismajor01 #283270 üzenetére
Bingo, ott araszoltam ma visszafele. Unalmamban mar pocogtettem a gazt de allo helyben ez is csak 4000-ig engedi frogatni mint a Passat/Superb engedte.
#nincsbennetarcsi
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nem volt még szó róla, de csütörtöktől megint autós cuccok lesznek a Lidl-ben. [link]
Ez a szerelőágy nagyon csábító
⭐ Stella
-
Alusky
aktív tag
Picit meggurulsz akkor kimegy tiltásig. Már csigagurulásnál is engedi.
Én reggel elengedtem a kukásautót, rákanyarodtam a földúton pont egy kiálló gyökérrészre ami nyálkás volt, megrúgtam neki csak úgy jött a gőz/füst felfelé. Biztos gondolták magukban a kukások is, hogy ez igen, ezt jól odakented neki barátom, így kell ezt. Ez a menő.
[ Szerkesztve ]
Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
-
veterán
válasz szőröscica #283281 üzenetére
Asszem ezt: [kép]
-
Alusky
aktív tag
-
-
nagyúr
válasz rbalint88 #283274 üzenetére
Ma lesz az állatkert, meglátjuk hogy viszonyulnak egy kis simihez.
Koala simi is van de valami 30 dolláros áron...
Délben meg ha sikerül a kinézett étteremben enni akkor a kenguru steak is kipróbálásra kerül.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Alusky
aktív tag
A skálát meg kell nézni, ha ilyen 50 barig van skálázva és a 2 bar ott van a 0 mellett egy hajszálnyira akkor az sehogy nem lesz pontos, eleve leolvasni se lehet rendesen. Nekünk volt ilyen régebben, ez a kínai ledes lámpa 5000W megfelelője.
Ami 6-8 barra van skálázva az már valamennyire pontos is lesz, minél nagyobb a skálán a két nyomásérték között a távolság annál könnyebb pontosat gyártani.
Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
-
6030D
Ármester
válasz focvis #283297 üzenetére
Neem, én csak javasoltam, hogy rendeljetek mellé kapucnis váltópulcsit.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest