Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz gergo5991 #273644 üzenetére

    Nem, csak itthon a sok idióta csinálja ezt. De a legtöbb magyar sem előrelátni, sem gondolkozni, sem lámpát helyesen kapcsolni, sem gyorsulni, sem cipzár elvet alkalmazni, sem még elég sok dolgot nem tud. Sem felismerni hogy a lámpájával semmit nem lát/mindenkit vakít. (De kuplungot is feszt nyomják, állóhelyzetben tekerik a kormányt, nem gondolnak leparkolásnál hogy onnan hogy fognak elindulni; szinte semmit nem gondolkodnak.)
    Komolyan mondom még románoknál, olaszoknál, görögöknél, makedónoknál is jobban szeretek vezetni mint itthon.

    Nyilván itt a topikban úgy vélem a kivételek vannak - nem nyalásból, hanem minket jobban érdekel a járművek terelgetése.

    Puffogás off.

    Még egy a hidrogénre, meg a Nexo-ra :). Van pár dolog amit meg kell oldani, energiaigényes, és az energiafelesleggel hidrogénbontás sem olyan sima ügy mint ahogy hangzik, de:
    -nincs a földön annyi akku,/ásvány ami elég lenne
    -nehéz a sok akku
    -nem tudunk elég jó töltési infrastruktúrát kialalkítani (fűtés, főzés energiaigénye is baromira nő, de ide meg hirtelen kell nagy kapacitás)
    -eszement mennyiségű veszélyes hulladék keletkezik az akkukból
    Hogy messzire ne menjünk, nézzük ezt, ami nüansznyi terhelés az ev akkukhoz képest: [link]

    Klíma nálam: Télen 18-20, nyáron 23-24,5.

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák