Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
[link]
Vótam ma rá megalkudni*!
Erre, nincs ott, akivel beszéltem múltkor, csak hétfőn lesz legközelebb .
Hétfőn, munka után, megyek majd vissza.
Pedig, mire oda èrtem, elkèpzeltem már, egy szombati próbavezetèst...* Igazából annyit szeretnék èn, hogy 11 ezerbe számolják be az autómat. Ès nem mondtam sokat a 11 ezerrel.
Esetleg- ez nem feltètel- 500-1000 eurót engedjenek mèg a Golfból.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Dare2Live
félisten
Kaptam levelet, hogy megbüntettek 30.000Ftra mert 30 helyett 46al mentem Budapest Sárgarózsa út 25nél.
Viszont én nem emlékszem 30as táblára. Végignéztem a Sárgarózsa utcát street viewban és ott se találtam táblát tény a felvétel 2022 agusztusi. Pont ellenkezőleg amikor lakóövezetből ráhajtunk a Sárgarózsa utcára ott van 30as feloldó. [link]
Abszurdisztánban élünk a hatalmar nem érdekli se a valóság se a jogbiztonság gondolom nem tudok vele mit tenni, illetve jobban járok ha befizetem. De tényleg érdekelne, hogy akkor ott van e 30as vagy nincs. Jár valaki errefele? [link]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
nagyúr
válasz Dare2Live #269902 üzenetére
Szia!
Erre megyek minden reggel
Sajnos 1-2 hónapja lett 30-as korlát rajta, végig! Úthibákra hivatkozva, de ki is van táblázva elég rendesen. Szóval ha most lőttek le a napokban, akkor valid. Be kell fizetni (amúgy böszme dolog ez a korlát, bár tény mindenki menekülőútnak használja, de én azért 50-nél nem sokszor megyek gyorsabban rajta, mert tényleg tele van úthibával).[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz pècsimunkás #269901 üzenetére
Jónézki, csak el ne vigye valaki előled!
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
-v-
addikt
-
pècsimunkás
addikt
válasz Tsebacsi #269904 üzenetére
Köszi.
Remélem, nem fogják!
Csalódott lennèk!Volt mèg 1-2 kevès kilométeres 1,5 tsi Golf, jól is nèznek ki, de, azok nem èrdekelnek.
Erre, a Clubsportra lecserèlem az autómat - ha el nem viszik hètfőig, másra nem.Szerk.: Remélem nem viszi el senki a fórumból előlem hètfőig !
[ Szerkesztve ]
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Hajrá hajrá.
Becsületesnepper nem viccelt akkor a német kereskedők eladási (termin) hajlandóságáról.
⭐ Stella
-
veterán
Nem tűnik soknak a 11 ezer euró a Corolladért, nem lenne jobb akár itthon eladni?
-
pècsimunkás
addikt
válasz focvis #269911 üzenetére
Perpill nem tudom hazavinni.
Volt róla szó 1-2 hete, beszèltem egy otthoni autókereskedövel.
Több autót vett már a csaladból, tehát nem hiszem, hogy hitegetett, mikor mondta, hogy küldjek kèpeket, adatokat, ès megeggyezünk.
Viszont, teljesen leállt a forgalma, alig tud mostanában eladni, ès nem tudja/ akarja megvenni az autóm.
Más, most nem esèlyes. Szüleim öregek, nekik marad már a Carina E, öcsèim egy ève vettek autókat.
Rokonságban vagy nincs pènz rá, vagy nagyobb autó kellene.
Szóval nehéz ügy.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
kisza25
félisten
válasz fant0mi #269900 üzenetére
MunezXBK: szerencsére mikor kint voltam nem voltam sokat beteg, de mikor az voltam mindig a főnök intézte a saját magán orvosaihoz az időpontokat, na ott nem kellett várnom sehol[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Dare2Live
félisten
válasz Tsebacsi #269903 üzenetére
Kösz! Én hálisten nem járok rajta kb soha botrány a minősége.
más: Mentem le Pécsre Szfvárról elöző héten odafele ~6helyen mértek vissza 2t vettem észre. Ilyen sokat még sose számoltam 10+év alatt.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Peter.70
addikt
Lecseréled az Aurist? Túl unalmas, hogy nincs semmi hibája?
-
pècsimunkás
addikt
válasz Peter.70 #269920 üzenetére
3-4 hónapos korában volt valami turbó vákumpumpa vagy mi cserèje, garanciában, 10 perc alatt.
Azóta semmi. Csak tankolás, èves szervizek.
Az èves szervizek is nagyon jó áron vannak.Más autóra nem cserèlnèm le, de, erre a Clubsportra teljesen rákattantam!
-
-v-
addikt
válasz pècsimunkás #269921 üzenetére
Ez a clubsport nekem is jó lenne szaladgálni
-
Qru
MODERÁTOR
-
MunezXBK
nagyúr
Ez is ma történt.
-
nagyúr
Nagyon jó választás, szín, felni, belső, minden stimmel! Egy ilyet azért majd tegyél be a kesztyűtartóba, ehhez a sok zongoralakkhoz kötelező. Sajnos nekem minden nap használnom kell az Audiban (kb 10-15mp), enélkül igen hamar ocsmány lenne a beltér.
Munez: Úristen.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Napi fogyik
Bp-re ingázás, napi 2x20km: BC 6.9, valós 7.69
Nem jó, de nem is tragikus.
Aztán ma lejottem M7-en a Balcsira, 125 tempomat, kicsi - kozepes forgalom: BC 4.9, valós 5.3!
Ez már egész jó
(2022 1.5T 160 le 7seb DCT Kia Ceed SW)
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
-
-v-
addikt
válasz szőröscica #269933 üzenetére
Csak a mi koporsónk, a föld ellesz vígan
-
pècsimunkás
addikt
válasz bulikavagyok #269934 üzenetére
Köszi
-
Peter.70
addikt
-
radi8tor
MODERÁTOR
Autós tali június 29 csütörtökön a nyári rezidencián!
18 órai kezdésMit szóltok?
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen processzort vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- PlayStation 5 Pro teszt