Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumi1024
veterán
válasz Tsebacsi #269177 üzenetére
Sima B48 (Mini Cooper S) vitorlazasa engem is zavart, az Comfortban is csinalta (JCW sportosabbra volt hangolva, az csak Ecoban), de mild hibrid rendszerrel mar egyaltalan nem. A 4-es a 3 Sport allason kivul mindenhol mashol "vitorlazik" (leallitott motorral), de egy cseppet sem zavar, annyira egy pillanat alatt visszaindul, es sok mindentol fugg, hogy elkezd-e: ha szukseg van motorfekre a radar alapjan, akkor nem, ha eppen zoldre valtott a lampa akkor sem, ha autopalyan dinamikusabban hajtom szintugy nem, stb.
[ Szerkesztve ]
-
Vismajor01
addikt
Nem mintha szar SUV-al nekem ilyen problémáim lennének (simán elérem az ülés háttámláját), de vettem aliról ilyen "bőr" táskákat. Nagyon menő cucc, egész a szívemhez nőtt. Bevásárláskor a kocsiból ezekbe pakolok be, és úgy viszem be őket ott meg ki. És elgurulni se gurul el semmi. Aliexpresslink
Azt hittem a tépőzár nem fogja bírni a nehezebb cuccokat, elvégre azzal záródik a teteje amin a fogyantyú van, de nem, maga a fogantyú volt a gyengepont mert kisszaros alátétet raktak a túloldalra és simán kitéptem a helyéről. De szereltem rá rendes 2 centis alátéteket azóta gyönyörűen működik
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
tboldi
nagyúr
válasz Vismajor01 #269203 üzenetére
Hú, ez nagyon dzsukel.
270 literrel nincs ilyen gond, nem gurul el semmi.
[kép]szabonagyur: Úgy tűnik, bennem a WagonR reklámok mélyebb nyomot hagytak.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz MC Pite #269183 üzenetére
nekem nem kell sportos auto azert fordultam a cupra fele, mert a nagyon tetszos austral-ert azert eleg sokat elkernek, 42-45k eurot. golfbol valamiert itt baromi gagyin felszereltek vannak, es a motorvalasztek is siralmas. octaviabol szinten. aztan jott a cupra, amik valami oknal fogva baromi jo aron vannak, nagy valasztek, jo felszereltseg. a futomutol nem tartok, az osztrak utak azert egeszen jok, illetve a formentor futomuvet kifejezetten dicserik, hogy kenyelmes is, de nem hajosan.
mindjart beugrok a szalonba megnezegetni oket, aztan megirom majd, milyenek eloben
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
MC Pite
veterán
válasz tboldi #269204 üzenetére
Azért van némi szórás kisautó és kisautó között [link]
Tudom, tudom, eltérő igények, de a véleményemet úgyis sejtitek mit preferálok .208ban közben 175cm-vel lazán vagyok (nejem 181, de még ő is). [link]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
tboldi
nagyúr
válasz MC Pite #269207 üzenetére
Nekem elég, a rendszeres napi bevásárlás ebben is elfér, teljes karton tejet meg úgy sem engednek venni.
De ha mégis cipekedni kell, ott a Jazz, 380-1323 liter + a Magic Seat is királyság.[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz bandus #269165 üzenetére
& #269174 Kickass: Köszönöm, kitűnő ötletek.
Az a tapasztalatom eddig, hogy ilyen tájban a Budaörsitől befelé már egész jól lehet haladni, szóval konkrétan a 3 sávos közös bevezetőt szeretném elkerülni. Legközelebb szerintem próbálok egy Egér út - Budafoki - Irinyit, aztán ha az is lassú, akkor Szerémi - Soroksárit. Néha látom az Egér utat is visszadugulni a bevezetőig, szóval egyszer teszek majd egy próbát a Reptérivel is.#269170 focvis: Próbálkoztam játszani az érkezési idővel, viszont a 7 előtthöz már nem lenne emberi az indulási idő. 9 után még esetleg működhet, egyszer teszek egy próbát ezzel is, kérdés, hogy akkor a híd környéke milyen lesz.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Vismajor01 #269203 üzenetére
Azóta egy 300 literes csomagtartós van, szóval már a múlté ez a gondom.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Szada85
aktív tag
válasz bandus #269163 üzenetére
"..belottem a tempomatot aztan utana nem nyultam semmihez."
Itt lesz a kutya elásva, mi vezetünk, Te viszont csak utas vagy.De kb. leírtam a "bosszantó" vezetési helyzetet, városban kevésbé tünik fel, hogy mondjuk 50-röl lámpához gurulva lelövi a motort (bár ugye itt is azért veszed el, hogy motorfékkel lassulj), majd ha közben mégis vált a lámpa, akkor a gázra lépve újraindul, ilyenkor lehet tudja "finoman" csinálni.
De pályán nagy tempónál(és fordulatnál) már nem tudja ilyen ügyesen palástolni.Pár hete ültem Formentorban (Autoschau volt), a bérelt Leon-hoz képest annyiban tünt másnak hogy magasabban van a bódé, de a belseje a Leonnak is rendben volt térérzetre, anyagokra is (ebben a kategóriában).
-
nagyúr
válasz tboy93 #269214 üzenetére
A panoráma tető egy érdekes dolog.
Szép, meg ilyenek, de megosztó nagyon.Én 2x ültem olyan autóban, amiben volt. Akusztikailag borzasztó volt. Igaz, hogy volt elhúzható második "tető", de nem tudta nagyon kompenzálni a sok visszaverődést.
Én lebeszéltem anyókát róla, amikor autót vettünk. Pedig nagyon tetszett neki.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
tboldi
nagyúr
válasz cappa72 #269217 üzenetére
Nekem is tetszene a panorámatető, de sajnos a magasságom miatt kizárt, ahogy a zéró tetős autók egy része is.
Talán egy Lancia Musában nem lenne gond az üveggel… Meg az Alfa Spider, ami a 159-es platformjára épül, talán abban is elférnék. 🤔
Esetleg még a Citroën C3 Pluriel is jó lehet.[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Vismajor01 #269222 üzenetére
Ha már SUV panoráma tetős Vitarában is ültem hátul, ott is elfértem a 1,8 méteremmel.
#nincsbennetarcsi
-
Snoop-y
veterán
válasz cappa72 #269217 üzenetére
Mienkben van. Cruisolaskor varosban ha nem 50 fok van nagyon szeretem mert ugy jon be levego, hogy nem vag bele az arcomba. Amugy csak szeteget a nap
60km/h folott viszont mar nagy a szelzaj.
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
-
nagyúr
Nem a hangossága okozott nekem gondot a Touran-nál, hanem a visszaverődések. Terem hangja lett a beszédnek, ez még csak-csak oké, de zenét hallgatni borzasztó volt.
Egy Citroen volt (még régebben, nem emlékszem a pontos típusra), ott sem nyerte el a tetszésemet az, amit hallottam.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
bandus
veterán
válasz Szada85 #269216 üzenetére
beugrottam a szalonba. cuprabol sajna csak formentor volt bent, abbol is a legrajabb vz5, de arra jo volt, hogy kiprobaljam a mereteit. En teljesen jol elferek elol, magam mogott is, kenyelmes az ules, kurvajo a belseje, jo a magassaga. leon nem volt bent sajnos. emellett atecat neztem, az istetszetos meret, kicsit magasabb, kicsit nagyobb csomagtarto. de az alap ulesei annyira nem voltak kiralyok. sajna a tesztevezets ket hetre elore offos, azert ott is osszehasonlitanam a ket autot. de most ugy vayok vele, hogy elegnek kene lennie a formentor csomagtartojanak, nem kell feltetlen a leon kombi. kerdes, hogy egy gyerekkel is igy lenne e? max segit a tetobox
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Nordik
őstag
Autós asszisztencia biztosítást szeretnek kötni egy 19 eves autóra horvátországi nyaraláshoz. Bár rendbe van az autó az ördög nem alszik.
Van ajanlott cég esetleg? Ha lerobbanok ténylegesen jönnek és intézkednek?
-
MC Pite
veterán
válasz tboldi #269209 üzenetére
*teljes karton tejet meg úgy sem engednek venni: Csomó ember ezt mondja én meg veszek. Nem hatósági árasból, hanem 1,5esből oszt kész.
Sok kisautónál olyan korlátozott a csomi, hogy alig férnek be tipikus dolgok. És igen, összecsukható babakocsi, meg 1-1- ilyen tároló, karton gyümilé/tej, két kézipoggyászos bőrönd is az. Tényleg nem azon a 8-10 centin múlna. Swiftnél sem értem, ha Baleno méretű lenne két legyet ütöttek volna egy csapásra.
A legtöbb európai/koreai az egyel használhatóbb/univerzálisabb méretű iskolát követi inkább.Szada85: "Itt lesz a kutya elásva, mi vezetünk, Te viszont csak utas vagy." Nem akartam én kimondani
Nálunk van panotető, modellje válogatja mennyire szimpatikus. Miénkben nem nyitható, helyet picit rabol, de a tologatható ülések miatt nem gond. Kislányom imádja (én is ha hátul ülök ilyen autóban).
A zajbéli pattogás fura, de mondjuk nem ültem ebből sima tetősben, de Rapidnál nem éreztem különbséget hangban.bandus: Egy gyerekkel elég. Simán .
De megugorható 1-2 aprósággal rásegítve - ua babakocsi anyósülés mögött a zsákjában.[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
MasterMark
titán
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz bandus #269229 üzenetére
Nekem van egy nővérem, mikor gyerek voltam trabink volt majd egyes swift, voltunk mindenhol is Faterékkal, szóval... (Olaszország 10nap, kaját is vittünk, Horvátország 7nap, Szlovákia, Csehek, Ausztriában sokszor, meg itthon is 1-2 hétre Eger, Debrecen, Pécs, Bükk, Bp, Sopron...)
Megszületett a fiam vettem egy i30 kombit, mertúristennemférünkel. Aztán egy év múlva lecseréltem egy i20- ra, abban is elfért mindenki.
Abba mondjuk épphogy belement az összecsukható babakocsi
Kb 3 éves kortól, ha már nem kell a babakocsi onnan kb mindegy[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
Azon gondolkodtam, hogy ruhát azt sanszosan nem sokat vittünk, mert vittünk hűtőtáskát is ami zabálja a helyet, Fater mai napig nagyon ügyesen tud csomagtartót pakolni
Mondjuk mikor 4hónapra mentünk és vittem számítógépet, meg vasalódeszkát, vasalót, ruhaszárítót, sima ruhát, meg szakács ruhát is (abból ugye kellett 4-5 garnitúra, de kabátból volt vagy 8db)
Cipők stb és ugye azzasszony ruhái ami 3x annyi volt, mint az enyém
Akkor azért plafonig volt pakolva a skoda fabia kombi, meg a kia pro ceed is.
Amúgy én kombi ceedet akartam venni, de az az akkori páromnak nem tetszett, pedig mennyivel praktikusabb lett volna, és akkor 16- ban nem adtam volna el, hogy jaj jön a gyerek. Lehet a mai napig meglenne🤔
Most jövök rá, hogy az exem tehet még erről is[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
MC Pite
veterán
válasz kisza25 #269244 üzenetére
Lányom kb 2 éves kortól nem volt hajlandó beleülni, inkább kismotort vittünk, azzal gyorsan jött
C3/208ba is elfértünk, csak mikor bringákat viszek, akkor passzentosak a kicsik. De szükség esetén abba is beraktam egy hétvégényi (plusz terményt hazahozós) cucc mellé.Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
szőröscica
addikt
Lecsapattam gyorsan a kocsit a hétvégi miskolci út előtt, én akárhogy igyekszem, ha kicsit már sáros a fényezés, 1k-nál olcsóbban nem úszom meg, pedig csak samponos mosást + lágyvizes öblítést csinálok.
Illetve a múltkorról maradt V-Power 95-re rátankoltam most 20 liter Orlen 100-ast. Remélem ez kicsit kitakarítja a rendszert és jobban harap majd a gép. Visszaállok ezután Auchan 95-re, tökéletes lesz az ebbe a fűnyíróba.
-
tboldi
nagyúr
válasz szabonagyur #269201 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest