Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
-
Integrale
veterán
válasz rbalint88 #255639 üzenetére
Ha van kérdés, írj és segítek.
Szlovén - Olasz - Horvát utat 2 éve csináltunk. Akkor nevetséges összeg volt/éjszaka, most 150e Ft/4 fő, amikor mi voltunk 25e Ft/4 fő volt, pedig [az összes foglalás közül ez volt a kedvenc]."Bad reklám is reklám too"
-
dj79
senior tag
válasz nandow #255656 üzenetére
ha homokos partot szeretnél, akkor antalyától keletre, ha aprókavicsosat, akkor kemer felé érdemes nézelődni.
ez lesz az első török turné illetve a kölyköknek az első repülős út.radi8tor: értettem
Jut eszembe, vecsésen melyik parkoló javallott mostanság ár-érték arányban, ha egy hétre le szeretném támasztani a vasat?
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ne az autós topikban plíííz!
Jó ideje létre lett hozva ilyen témáknak egy offtopik ahol az autós topik közössége megvitathatja a nem autós témákat. Ilyen például ez a "hova utazzunk" téma is.
Köszönöm!
⭐ Stella
-
Petyyyyy
addikt
Heti fogyi 9 littyó. Egyebet nem tudok mondani
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
kisza25
félisten
Ha megfelelő körülmények vannak
én például tele tankoltam az opel Insignia elmentem szombathelyre megvettük az autót visszajöttünk és lellén újra tele tankoltam az autót és 6,6 lett az átlag
De normál 9-10 -et simán beveri ugyan ezen a szakaszon Szombathely Balatonlelle az íj 31 6 kombi nak 5,3 lett a fogyasztása, utána még mentem vele 300 km körül tankoltam, 5,5 volt tankolva na azóta 6,3 volt a legjobb de inkább 7+
Mondjuk még csak 2000km körül járok vele
Más:
Közel megduplázódott a használt autók áraEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
tboldi
nagyúr
Melyik is az az ajánlott cég, ahonnan méretpontos szőnyeget lehet rendelni?
A gyárit sajnos megváltoztatták, nem olyan a MiTo felirat rajta, mint régen, hanem olyan lett a betűtípusa, mint amit a Giulián vagy a Stelvión is használnak. Jobban tetszene a régi.
Pedig nem is lenne drága, ~20k Ft a 4 db.[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz cOxeR #255684 üzenetére
A Carcarpitot viszont ne ajánlja senki, Integrale elretentett már.
Teleszkóp: Stabilus! Vagy Showa, de azt csak Hondához láttam eddig, az a gyárija.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
válasz tboldi #255685 üzenetére
Aaaa nekem pl Foresterhez valo szonyeget kuldtek az Imprezahoz. Oke azonos padlolemez (meg a motor is) de a tanksapka nyitoja nem teljesen ugyanott van igy nem illeszkedik pontosan. Meretre vaghatnam de na... Ennyi erovel vehettem volna Aldisat es azt is meretrevagom fele ennyibol kb.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
cOxeR
Ármester
válasz Zizmand #255691 üzenetére
Köszi, na ezt nem tudtam, akkor jó, hogy kérdeztem.
Jön ez is meg a korábban kitárgyalt Pm2.5 képes Mann-filter levegő szűrő, lett volna fele ennyiért sima is, de csak sokat ülök a kocsiba viszem a családot... Ma van egy “rapid” 40%-os akció (autodoc), így gyors lecsaptam ezekre.
A héten már 30 napon belül van a műszak lejárat, úgyhogy lassan oda is elgurulok.[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz Integrale #255696 üzenetére
Ha már gyári, a piros MiTo feliratosat preferálnánk piros cérnával a szegély körül és a pici olasz zászlócskával.
50903477szerk.: Amit linkeltél, az nem RHD autóhoz való a kép alapján?
Vagy csak fordítva rakták őket egymás mellé?szerk. 2: De jók, csak a képen a balos van jobboldalt és a jobbos baloldalt.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz Integrale #255699 üzenetére
UK-ből nem akarnék rendelni, mert a rossz oldalon vezetnek, az elülső szőnyegek is tükrözve vannak.
Ezt akarom megrendelni, csak a hét végéig ne vigye el senki, mert ez a legeslegutolsó.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Vírusirtó topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes