Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz grizlisandor #255895 üzenetére
Talan meg ezt a szezon kihuzod vele de oszre celszeru lenne venni majd egy ujat.
#nincsbennetarcsi
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Qtya123 #255890 üzenetére
Ezt a fóliástól kérdezd meg szerintem, lehet meg kell polírozni, hogy szépen szintben legyen.
Én itt voltam, ha jól emlékszem 40e volt tavaly a napfénytető infravédő fóliája: Zámbó fólia
Korrekt banda, luxus autókkal a parkolóban⭐ Stella
-
Peter.70
addikt
-
radi8tor
MODERÁTOR
[27 ezer kilométer vár a dögös, világjáró villany-SUV-re]
Ez érdekes lesz: from pole to pole⭐ Stella
-
Puma K
nagyúr
válasz BigBlackDog #255896 üzenetére
Én a fűtött kormánynak örülnék
Szerintem az E39-ben még nem volt. Gyári off-low-med-high fokozatú ülésfűtésem viszont van
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Pfiucska
aktív tag
válasz syIex #255898 üzenetére
Ha a sajat accordombol indulok ki (2.0 benzin 155le), akkor azert azt kell mondjam, hogy varosban a manual is megtud enni 10-11 litykot (kemeny dugozassal, nekem nem eszik ennyit). Ha erre rajon az automata akkor mar 12-13-nal vagyunk, szoval nem biztos, hogy ezzel elorebb lennel. Massziv varosozast nem birja semmi, csak a kis ccm (bar a korabban emlitettek szerint, egy 1.2 corsa is megtud enni 9-t igy).
iPhone 11, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI
-
Monya78
veterán
Ha már elrettentő fogyasztások:
Jogger: 3henger 999cm3 turbó:
Egy héten át csak ovi + bevásárlás (0 fok környéke volt végig), 1-3fő terheléssel:
átlag sebesség: 10,8km/h, átlag fogyasztás: 12,5 l/100kmmostnában ugyanez, csak sapka nélküli benzin miatt "tojás a gázpedál alatt üzemben" 9,5-10liter/100km.
Ellenpélda ezzel a kocsival:
városon kívül 70-90km/h, bemelegedett motor: 4,6liter/100km -
Vismajor01
addikt
válasz Pfiucska #255908 üzenetére
És akkor még irták,h ogy rövid távon hybrid nem segit
Lexus ugye 3.3liter v6, pályán simán bekajál 12-13 litert, városban meg csak 9-10-et.
De rövidtávon se több, amiket itt olvasok 17 liter meg ilyenek Útjaim több fele 5km alatti és 10literből járkálok
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
barnam_
nagyúr
válasz brumi1024 #255912 üzenetére
Nem mondom, hogy olcsó, meg nem is akarom védeni.
De az 580 alapára ugyanannyi (135k €) az S osztályból meg az EQS-ből is.
Ahhoz nézve a magyar ár (52m Ft) egészen jó, persze nem tudom van-e különbség az alapfelszereltségben.
A smartphone integrációt pedig meglehet venni konfigurálás közben is, csak a tesztautóba nem rakták bele. Persze lehetne vitatkozni, hogy az alapárba beleférhetne, de egyrészt az a kb. 450 € szerintem nem tétel hozzá képest, másrészt az IT rendszerek fejlesztése sem 2 fillér -
Puma K
nagyúr
Ez de menő:
Sat nav - without a satellite - in 1971? | Tomorrow's World | Retro Tech | BBC Archive
Offline navigáció 1971-ből
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Vismajor01 #255911 üzenetére
Anno ezert engedtem el a hsd-t en is, mert varosban keveset autozom. Pedig kalapban volt a ct200h is a g8-as Civic mellett.
#nincsbennetarcsi
-
CsabaSteel
aktív tag
Köszönöm szépen a tanácsokat, [vilike], MasterMark, kisza25 tőletek.
Csé
-
tboldi
nagyúr
Elkönyvelte az Allianz az Ypsilonnal szerzett 1-es bónuszt, így a MiTóra 49080 Ft helyett 48720-at kell fizetni.
-
brumi1024
veterán
válasz barnam_ #255913 üzenetére
Valoszinuleg van kulonbseg az alapfelszereltsegek kozt. Egy iX 50 40-rol indul, ezzel szemben az EQS SUV 580 69, es meg CarPlayert is kulon kellene fizetni (nem erv, hogy a fejlesztes penzbe kerul, par eve a 3.5 millios Fiat 500-asnal is ingyen volt). i7 - EQS vonalon is van egy 10M kulonbseg, es tobb helyrol hallottam mar panaszt a minosegre az utobbinal.
De belsoegesueknel maradva is megvan ugyanez: C43 vs M3: nagyjabol azonos alapar, a Merci 4 hengeres, es valojaban az M340i konkurenciaja, nem pedig M3-e.
[ Szerkesztve ]
-
dj79
senior tag
Igen, az m3-on, ahol nincsenek nagy dombok, kényelmesen tartja a 140 utazót a hsd.... csend, nyugalom.... aztán meglát egy dombot, feltör a mélyről jövő üvöltés...
Tempósabb pályázáskor azért még mindig eszembe jutnak a korábbi autók, a 2.0hdi, az 1.4tsi, hogy azok mennyivel használhatóbbak voltak ilyen célra. -
-
Peter.70
addikt
-
barnam_
nagyúr
válasz molnarpeter #255922 üzenetére
Én inkább azt éreztem hogy az árról való panaszkodásról szól.
Ennyibe kerül, aki S osztályt vagy EQS-t vagy 7-es BMW-t akar venni, nem fogja földhöz vágni plusz minusz pár 100 ezer.Viszont érdekes volt olvasni az NTG7-ről a tapasztalatokat, kíváncsi vagyok milyen
bugoslesz az új rendszer ami kimegy majd -
Integrale
veterán
válasz barnam_ #255929 üzenetére
Na de nem jogos a panaszkodás?
Ennyiért olyan dolgok hiányoznak, amik egy olcsóbb W223-ban megtalálhatóak alapból.
Ha ez egy elektromos zászlóshajó, akkor igenis legyen benne minden, ami elérhető Mercedesen belül, vagy emeljenek az áron 300e Ft-ot, és adják hozzá pl. a szinkronizációt, fejlesszék bele a masszázst, csillapított ajtócsukást, könyöklőfűtést stb
.
Abban teljesen igaza van, hogy 20+ millióval drágább a konkurenciánál, akkor adja legalább azt, amit azok, de inkább többet."Bad reklám is reklám too"
-
Snoop-y
veterán
válasz barnam_ #255913 üzenetére
De ez olyan mintha az elektromos ablakemeloert kertel volna plusz penzt 10 evvel ezelott...
Szerintem szanalom, hogy egy 74 millios autonal ezekert meg penzt kernek.
Mi kerul ezen a fotelon hetezer forintba?
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Qru
MODERÁTOR
Olcsobb lesz a villanyos toltes az MVM-nel pentektol. [link]
Na mar nem csak a benzinarral jatszanak?
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Vírusirtó topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes