Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #236488 üzenetére
Jövök igen. Megy a harc asszonnyal hogy csak hétfőn induljunk a balcsira, ne vasarnap este
-
nagyúr
Köszi mindenkinek a jó kívánságokat
Szokom a turbó + automata kombót, a szívó manual után nagy váltás. Meg amúgy is, annyi szir szar van benne hogy az eszméletlen. Mint egy űrhajó. A stop-go funkció nagyon tetszik, teljesen magától követi a dugót. Ez kell ide pestre
Hogy ne csak ömlengjek, a felni nem lesz a kedvencem, illetve ahogy a tesztek említik a gördülési zaj tényleg magas. A motor amúgy nagyon csendes, a kerekek a zajosak.
Illetve biz isten a tesztautoban meg volt motorter burkolat, ebbe meg mar nem jutott. Az agyam eldobom. A kifizetett gumiszonyeget is el akarta kummantani a pappas, rajuk kellett szólni.
Viszont nem tudom ez az auto mi alapjan keszult, de a dct ugye mhev nélkül jott, az üzemmód valasztobol kimaradt az eco mode, csak normal es sport van, tovabba elvileg nekem nem kene legyen hatul legbeomlo es usb port de megis van.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
nagyúr
válasz szabonagyur #236507 üzenetére
Tragya hankook eco gumival. Kicsit kemenyebb kanyarokban erezhetoen langyos ez a gumi. (Korforgoban mentem 2 kört, milyen a futómű) Nyilvan nem erre valo. A futómű meglepően jonak tűnik, egeszen eltalaltak, komolyan elvezetesebbnek tunik mint a 6-os alatt levo. Az nagyon hajosra van hangolva, ez picit kemenyebb.
[ Szerkesztve ]
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
cOxeR
Ármester
válasz MrSealRD #236494 üzenetére
Paris se rossz, ott volt szerencsém közlekedni. Nápolyban tömeggel mentem, de van elképzelésem...
Z4-el így ültetve nehéz, ma is volt, hogy nem tudtam lekanyarodni egy helyre, mert nem volt kellő szög… tavaly Hr-be volt, hogy ki kellett tenni a feleségem, mert pont annyi kellett, hogy ne verjem agyon a kocsi alját…
Viszont többnyire legalább türelmesek, otthon ilyen helyzetekbe üvöltözés lenne… -
Vismajor01
addikt
Vasárnapi tali nem lehetne korábban ha már vasárnap? Hosszú meg az út onnan hazafelé :D
Jelige: nekem sosem semmise jó
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
aero.
veterán
válasz BigBlackDog #236488 üzenetére
Off téma, de meg akartam neked mutatni. Ez a minimum távolság az R-ben. Sok. Múltkori bérelt T-Cross meg Arona sokkal kisebb távolságot tart, finomabban működik. Pluszban most olyanokat játszik, hogy átáll jobb oldali közlekedésre és nem tudom átállítani. “Funkció nem elérhető”. Így előzéskor fékez, mert ugye szerinte rossz sávban előzök.
barnam_: nem gyári sajna, utangyártott, az AutoGlass intézi ezeket.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz molnarpeter #236518 üzenetére
Én 2 hét (-1 nap) múlva viszem a Jazz-t karosszériázni, bízom benne, hogy most sikerül eltalálni az árnyalatot. Meg abban is, hogy a 180-as árajánlat marad is annyi.
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
válasz tboldi #236521 üzenetére
Lehet annyi volt nekem is a Fiaton pöttyözgetni, mármint ezer nélkül kis Korant, szürke alapozó, aztán legalább meg van fogva a korrózió. Viszont a küszöbökre rá van emelve elöl sajnos, kiesett a karosszéria dugó is azon a részen… legalább annyira ki kéne egyengetni, hogy benne maradjon (kevesebb rozsda > esztétika).
Lancia alján megvan mindegyik dugó? Lassan lehet az is abban a korban lesz, hogy megéri mindet újra cserélni (kipotyogást megelőzendő)[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz molnarpeter #236522 üzenetére
Hát most így hirtelen nem tudom, majd a nem annyira távoli jövőben alákukkantok.
-
tboldi
nagyúr
Fekete vagy nem? Das ist die Frage...
Az ötlet az újabb Jazzektől származik (GE, GK), azokon gyárilag ilyen. Valamint a típusfelirat le fog kerülni a javítás miatt - per pillanat amúgy is feljebb van, mint kéne -, egyelőre nem tudom, hogy vegyek-e újat majd, vagy maradjon-e így. 🤔
#shittyphotoshopjob
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
válasz aero. #236517 üzenetére
Majd megnézem én is, ha nem felejtem el. Én a 4. fokozatot állítottam be követési távnak. Polón még egy ideig 3-ason volt, de egy autópályás álló sor végére érkezés után feljebb vettem (volt tartalék, de a gumi jóval kevesebbet tudott, mint amire számítottam ). Nálam a 4-es követési táv jelent kb. akkora távolságot szerintem, mint ami a képen van.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz tboldi #236524 üzenetére
Az újakon sokkal laposabb ez a rész. A tieden nekem úgy néz ki, mint amikor egy F astra javítás után csak fekete alapozóval van lefújva. Nem adja.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
nagyúr
válasz molnarpeter #236519 üzenetére
Végül a pappastol 500m-re lévő molra mentem be, 45L ment bele első tankolásnal.
-
nagyúr
válasz aero. #236531 üzenetére
Szoknom kell. Elindulasnal ez alatt az 50km alatt meg nem talaltam meg azt a gazpedal allast amivel jol startolna, vagy kicsit lassan indul meg vagy kilő. Ha mar gurul, akkor viszont eszrevetlenul valt a DCT, nagyon gyorsan pakolja a fokozatokat. Auto hold nagyon jó. Szóval szerintem jo lesz ez Start-stopot en egyenlőre kilottem, hideg motornal 50m utan allitotta le az autot...
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Vismajor01 #236516 üzenetére
Ha visszanézed a korábbi talik időpontját 1 órával korábban kezdünk. Bp-i vagy te is, nem?
⭐ Stella
-
barnam_
nagyúr
válasz molnarpeter #236518 üzenetére
NordGlass, igen! A másodjára berakott még nem karcos, ellenben szélzajosabb mint korábban.
Hehe, ezt a "majd elviszem lakatolni" dolgot 2016 óta mondogatom.. igaz 2020-ig napi használatban volt, de még tartja magát. Azt mondjuk nem tudom mi lakozik a gyári alvázvédő alatt, gyanítom lennének meglepetések ha elkezdik megbontani. De a küszöb rendben van, az már lett javítva. -
barnam_
nagyúr
Azért ezen a távolságon egy repülőgép leszállna még!
Gondolom a biztonságra törekszik, de ez kicsit sok.Távolságtartót én is szeretnék az autómba, egyelőre egy helyen találtam, kicsit borsos áron. Azon gondolkozom hogy otthoni márkaszervizeket is megkérdezek.
A szélvédőre: akkor azért megvárnám, amíg tényleg cserélni kell. Nincs opció gyárira való cserére több pénzért?
-
Szada85
aktív tag
válasz barnam_ #236538 üzenetére
"Azt mondjuk nem tudom mi lakozik a gyári alvázvédő alatt, gyanítom lennének meglepetések ha elkezdik megbontani."
Ezt csak megerösíteni tudom, a GSi-nél (tudom, "nem egy liga" a Merci és az Opel) is olyan helyeken potyogtak ki a csontvázak, ahol alulról nézve minden szinte épnek tünt.
Aztán ahogy hozzáért a korong a pici foltnyi rozsdához, hirtelen eltünt pár centi, addig fémnek látszó rész is, illetve a korábbi, szakmáját tekintve "lakatos" munkája is adott új kihívásokat... -
CactuS
Arcképgyáros
Mondjuk ez kb. a 2 másodperces távolság kb., nem? Szóval az lenne a szabályszerű. Más kérdés, hogy idehaza ekkora távolságot tartani esélytelen. Sorentoval mászkáltam most pár hetet, annál is elengedtem ezt, mert egyszerűen megpróbálnak jobbról folyamatosan bejönni elém, csak azért, mert nem megyek az előttem lévő seggébe - az is mellékes, hogy 110 helyett, 130-as tempót autóztam, mint az előttem lévő. De a legjobb, amikor a s*ggemben melegíti a gumikat, mintha csak a felvezető autó lennék, satuznak az M0-n, majdnem belém rongyol, majd ahelyett, hogy észhez térne, folytatja ugyanúgy...
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
nagyúr
Igen. Picike. Reggeli menetinfó: 21km, 32 perc, 7.2L/100km. Kb erre számítottam. Ezzel így teljesen elégedett leszek. Szokom már az automatát is, ha határozottabban kezelem a gázpedált akkor normálisan indul el nem mint egy csiga Kereszt forgalom figyelő kicsit parás, kertből kiállásnál a 20-30 méterrel mögöttem lévő sínen közlekedő HÉV-re visított.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz pècsimunkás #236543 üzenetére
igen, ez nekem is eszembe jutott, hogy baromi kenyelmes ugyan, de a mogottem jovoket tuti idegesiti, mert azt hiszik en tartom fel a sort, pusztan azert, mert nem az elottem levo seggeben megyek
kozben probalom korulirni a sajat igenyeimet, ha autovasarlasra kerul a sor, az eddigi lista amibol nem szeretnek engedni: automata, led matrix, tavolsagtarto tempomat, wireless carplay
nice to have: vilagos belso, magasabb pozicio (suv vagy valami cross kombi), kormanyfutes.
majd irok egy vegleges listat, ugyis van idom agyalni. szeptemberig meg nalam van a golf, utana meg azert megvarom a probaido veget, mielott veszek valamit
tboy: gratula, ugy tunik megerte varni, szep a verda sok balesetmentest!
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest