Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz focvis #192050 üzenetére
Szerencsére én is, amikor nálam volt a Jag és vagy 20 percig durrogtattunk a gyerekekkel a ház előtt, akkor se szóltak, hogy nem kéne. Mondjuk elég sok minden megfordult már itt az udvaron, nem lepődnek meg semmin.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
-
veterán
Carverticalt nem lehet visszaigényelni, refundolni? Egy nagy büdös lófütty amit találtak, de még a gyártási dátumot, visszahívásokat, felszereltséget sem tudta kilistázni. Itt sem ott sem talált se körözést, se sérülést, semmit, 2012-ben volt benne 13km, gyártási év 2012, ennyi tényleges adat. Még a gyártó országot sem tudta kiírni.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
bandus
veterán
most az autó adásvételi lebonyolítása után nem volt kedvem se taxizni se bkv-zni, kiprób-áltam végre milyen vezetni egy elektromos verdát és hazajöttem egy i3-mal. brutális milyet lép ez a kis szappantartó
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
tboldi
nagyúr
válasz molnarpeter #192068 üzenetére
Renaulték is elfelejtették a kerekítés szabályait?
-
veterán
-
veterán
-
-
-
Szoszo94
őstag
+1, jobban élveztem, mint az M850i-t De ez nem a munkábajárós városi kategória. Oda egy Swift kell. Vagy Jazz
Bár az is igaz, hogy az M8-cal 170km autópálya volt, 90-260km/h közt pingpongozva a belsőbe kiugrálók miatt, míg az ST-vel 40km szerpentines szakasz is jutott. Nagyon jót lehetett vele autózni, ha buknék a hothachekre és lenne rá della, venném De ha Ford, akkor már legyen szedán és szívó V8[ Szerkesztve ]
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
tboldi
nagyúr
válasz molnarpeter #192074 üzenetére
A Jazz-t is 1.4-nek hívák 1339 ccm-es létére.
-
válasz stickermajom #192086 üzenetére
Ez az ára a zőccségnek. ¯\_(ツ)_/¯
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
félisten
AllGrip óta felfelé soha nem kaparok ki. A zúzott kövön sem. Kicsit egyénenként unalmas így
Elvittem már ide oda, de azon túl, hogy ment semmi extra.
Mátrába is volt, snow-ba addig játszott még el nem indult. Pedig tudom, hogy első kerékkel pár helyen lett volna küzdés. Megyek én még terepte vele. Utána meg mosó.Jövő héten megmérjük az autót. Hát ha hozza a gyárit, akkor már jó, mert javítsatok ki úgy Tudom egy átlag szívó ritkán tudja a gyári adatot, inkább alatta van, de fölötte nem.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
veterán
válasz molnarpeter #192092 üzenetére
Akkor ez egy nem rossz vétel: [link].
-
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz focvis #192054 üzenetére
Igen és ne vedd. Rob szerint olyan 70k-t bír a motor átlagban mielőtt hozzá kell újra nyúlni. A GT amúgy sima twingo, nincs megerősítve, nincs szélesítve, csak kapott egy problémás turbós motort.
RSnél elvileg csak a cup gurul 17"-on, a sima RS az 16". Viszont eléggé lovaskocsi feeling, ha a rugózási képességeit nézzük, de ilyen gumin ez várható.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
gooool
őstag
válasz CactuS #192095 üzenetére
Ez nem a tCe variáns, így megbízhatónak minősül, a Robi által dicsért 1149 köbcentis nem tCe blokk ez, hiába mondják annak. Ugyan az, ami a Cliokban is volt egy időben még a 3-as sorozatnál. De épp nem sokkal korábban molnarpeter irta, hogy melyik 1,2-es a vehető és melyik kvázi tilos, ezt a Renault topic alapján kinyilatkoztatva.
Onnan merem ezt így írni, mert épp délután megyünk megnézni egy nem tCe, de turbós 1,2-es Clio Grandtourt, szóval gyorsan körbejártam a dolgot.focvis:
Nem rossz vétel, felhívtam, de ne vedd meg, nem jó benne a klíma, ami nálam alapból kizáró ok.Üdv, Balázs
-
-v-
addikt
hyundai tcr a laptimingban
-
gooool
őstag
válasz BigBlackDog #192097 üzenetére
Mi más is lenne, én sem töltetném fel max. egy 20-asért eladás előtt...ja, de.
A kinézett Clional is rákérdeztem, a tulaj első reakciója:
"Uram, két dolgot tudok garantálni, az egyik, hogy a klíma jó, mert a hűtő es minden, ami még problémás lehetett volna kicseréltük, a másik a turbó, amit meg is sirattunk, mert 300 ezerért raktak bele újat."
Ez már inkább tűnt őszintének.Üdv, Balázs
-
veterán
Köszi Srácok!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest