Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #89309696

    törölt tag

    válasz Magnum_ #146909 üzenetére

    A videó rendben is lenne, engem érdekelne is egy házfelépítős videó, de az a pénzrinyálós rész tényleg kár volt bele és mivel amúgy is Handrásos lenne az egész beütése a sorozatnak ahogy mindig, valószínű végig se nézném inkább. Az egész arra megy ki, hogy mindenki megsajnálja és megtolja a támogatást belőle.

    Egyébként a tipikus városi ember eltájolódásai vannak benne, mikor azt hiszi elmegy egy 3000 fős településre és az hú, de fasza lesz. Nem lepne meg, ha idővel visszaköltözne. Ehhez kell egyfajta univerzalitás meg engedékenység az életformával szemben (nem a házfelépítés a nehéz), na őt nem annak nézem aki ilyenekre képes, ugyanmár.
    Győrrel jobban járt volna, ott valami külterületi rész, ami már távol van a város nyüzsgésétől, de még elég közel a fejlett infrastruktúrához.

    Hülye a pali, ha ezt komolyan gondolta. Csobánka nem olyan, mint Kékkút vagy Salföld ahol kipusztult a lakosság 95%-a és minden mást a milliomos sznob nyaralósok bitorolnak és el lehet lenni mint a befőtt úri huncutan a többiekkel, hanem egy bőven élő és lélegző falu, parasztokkal, cigányokkal, disznókkal, tehenekkel, szaros kerekű MTZ-vel, nulla infrastruktúrával, sosincs ami kell és nem ugrik oda senki 10 percen belül ha sóhaja van. Annak a háznak még fél év kell mire vidéki tempóval felépül lakhatóra, addig ő meg bérel valamit, mert ott nem fog lakni az biztos, nemhogy onnan még dolgozni is. Fingja sincs róla hogyan működik egy ilyen. Nem véletlenül volt sokkal olcsóbb az a ház, mint gondolta. Hova illik bele András egy ilyen környezetbe vagy hogyan akar ő erre a formára átalakulni? Az év vicce...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák