Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz kisza25 #146249 üzenetére
Nekem 1 percre van beállítva a hazakísérő fény, ami otthon okés, mert kényelmesen be tudok sétálni a házig, de amikor este leparkolok vhol a városban, akkor már volt, hogy szóltak, hogy égve maradt a lámpa.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Doki16
addikt
válasz kisza25 #146249 üzenetére
Megane 3-nál volt egy funkció a távirányítón amit nagyon szerettem. Akár 150 méterről is képes volt gombnyomásra felkapcsolni a lámpákat. Na ezt többször használtam, mert nem a kocsira voltam hagyatkozva hanem én kapcsolgathattam. Tudja ezt a Mitsu is appból, de mivel wifis a kocsi ezért csak 20m a hatótávja, nyílt terepen
(#146252) MunezXBK: Aurisnál nekem is villogtak éjszaka. Pedig tényleg nem vakít, nagyon ügyes volt az automatika. Outlandernél nincs ilyen bajom, a Ledhez képest a xenon egy gyertya.
[ Szerkesztve ]
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Integrale
veterán
válasz stickermajom #146254 üzenetére
Mert sajnos nem mindig sikerült nem vakítania ezeknek a lámpáknak, és zavaró.
"Bad reklám is reklám too"
-
-
Integrale
veterán
válasz stickermajom #146258 üzenetére
Valószínűleg gyártmány függő, hogy mennyire működik hatékonyan.
Merciké szerintem borzalmas."Bad reklám is reklám too"
-
EQMontoya
veterán
Nem tudom, en sem ertem, de 1-2 éve tűnt fel, hogy az új Merciknek kicsit szögből nézve ( pl a belsőben elhalad, miközben Te a külsőben mész) valami borzasztóan természetellenes, kekes-lilas színű fénye van, mint valami kínai gagyixeonnak. És igen, hatarozottan zavaró is.
Azert emlékszem ra ennyire hatarozottan, mert többször előfordult, hogy tükör alapján megallapitottam, hogy “jön tuner Jóska gagyi xeonnal”, aztan vaci új a Merci volt gyári fénnyel.
Same rules apply!
-
kisza25
félisten
gyere egyszer magaddal szemben
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
-
stickermajom
addikt
válasz EQMontoya #146260 üzenetére
Akkor valószínűleg ezért van itt is több panasz a túlságosan lefelé mutató xenonra/ledre. Gondolom a gyártók így (is) próbálják minimalizálni a vakítást.
Szembe még nem jöttem magammal, de nem tűnik úgy, hogy vakítana. Arra gondolok, hogy szokatlan az embereknek, hogy pl. jobb oldalra végig nagyon világít, és ha belenézel tűnhet úgy mintha rajta maradt volna a refi.
-
kisza25
félisten
válasz stickermajom #146264 üzenetére
nagyon sok új autónak zavaró a fénye
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
-
nagyúr
válasz kisza25 #146265 üzenetére
Magasabb építésű autó eleve vakít, ha nem mátrixledizé űrtechnika van benne, mivel a fényszórója magasságában ül az átlagos safjőr.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
-
brumi1024
veterán
Volt lehetőségem huzamosabban kipróbálni a Minit autópályán. Sokkal jobban megy 100 felett, mint az X5 40d, de ez várható volt. Nagyon szépet lép, érződik rajta, hogy könnyű. Egy kipufogók száma alapján maximum 30d F11 5er próbálkozott, de miután látta, hogy 100-ról gyorsulva másodszorra sem maradok le elengedte a témát.
ADPFGPF ellenére szépen durrog amúgy a kipufogó. A fogyasztás rendben volt, 9.6 fölé nem is ment. -
Peter.70
addikt
Milyen idősek is vagytok, Bitmalac, stickermajom? 3 X-en túl 4X-en innen?
-
-
-
kisza25
félisten
válasz tboldi #146284 üzenetére
mert a Mitsubishi tudja, hogy a fék b....nak való
korhoz: 3 hónap múlva 4X, kell vennem egy seggrakétát, meg egy játszósautót, meg be kell újítanom egy 18 éves csajt...[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz Doki16 #146287 üzenetére
Az utóbbi években kb. minden gyártó ezt a “pici fék nagy felnivel” dolgot erőlteti. Múltkor egy új Micrán mosolyogtam, ugyanúgy nézett ki, mint a képen szereplő Colt.
Nálam ilyen: első, hátsó
És ez a legnagyobb kerék, ami a típusengedély szerint rámehet.szerk.: Amúgy méretarányban ez a gumi-felni-fék kombó a nyerő nálam, ha kisautóról van szó.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
BigBlackDog
veterán
válasz kisza25 #146292 üzenetére
Mondjuk a hátsó dobfék szvsz nem feltétlen rossz. Általában az újabb, kisebb autók (amiknél sokszor látok dobféket hátul) viszonylag már könnyűek, különösen a hátsó tengelyen nincs terhelés. Ebből kiindulva gondolnám, hogy átlagos használat mellett a fékerő elég lehet. És legalább olcsóbb/egyszerűbb a fenntartása hosszabb távon (nem mintha a tárcsás verzió olyan drága lenne).
-
LZs?!
aktív tag
Húgomnak vettünk egy 1.4 Ceed-et júliusban, szalonból - most van benne cca. 5e km. Megtetszett neki az új XCeed, és megérdeklődte: ha visszatolja a simát, akkor mennyit kéne rádobni, hogy XCeed legyen...úgy saccoltuk, hogy csak minimális mínusz lenne a 'régi' kocsin.
Az értékesítő srác vidáman közölte, hogy nem hogy beszámítja olyan 200-e Ft-tal többért mint amennyiért vettük, hanem pár napon belül kp-re eladja, ha nekünk az jobb... LOL
Zárójelben hozzáteszem: anno egész jól kevertük a vételárat...és tisztában vagyok vele, hogy ez a jelenség csak időleges.
Mindenesetre szerintem Greta ide, német/EU zöldek oda (meg a bébifókák, ofc), ezekkel az új normákkal csak egy inverz dreadnought-szindrómát generálnak középtávon; nem csak az EU-ban, de a nagy vízeken túl is.
[ Szerkesztve ]
Nevermind...
-
tboldi
nagyúr
válasz kisza25 #146292 üzenetére
381?!
Irány a Kék Osztriga!(#146294) BigBlackDog: Szerintem a tárcsát könnyebb fenn-, illetve karbantartani. Egyrészt a dobféket gyakrabban kell szétszedni, kitisztítani, mert megáll benne a fékpor, másrészt sokszor egyben van a kerékcsapággyal, ami megint csak nem teszi olcsóbbá.
A kifejezetten budget-kategóriás WagonR-hez is kb. másfélszer annyiba került a hátsó dobos szett, mint a hirhedten drága Hondához a tárcsás. -
kisza25
félisten
válasz Integrale #146296 üzenetére
jajaja annyi elvileg 281x26mm
BigBlackDog: 1190 kg megtankolva (50 literes a tank) mondjuk nem éreztem eddig még, hogy kevés lenne a fék, pedig már 2x 3x kellett nagyobbat fékeznem, kocsiban repült minden[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest