Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz mekker #143798 üzenetére

    De összemostad a válasz alapján és ez akármilyen szépen van leírva, bizony ez amolyan burkolt személyeskedés, hogy én milyen ember is vagyok. De a kérdésemre válasz nem jött, csak ilyen xarország bullhsit, vagyis akkor ilyen helyzetben ez már ok lehet, hogy nem lehet, és nem is kell megtanítani jól vezetni valakit?.
    Viszont, komolyan nem értem, hogy miért engem "találtál" meg, mert egyrészt nem én hoztam fel a témát, csak helyeseltem a többi kollégára, akiket ugyanígy idegesítenek ezek dolgok, és ugyanígy káromkodnak és dudálnak is, mert leírták. De...

    Ez nem azt jelenti, hogy beülök, vagy beülünk az autóba és már elindulás előtt és amíg le nem rakom az autót, folyamatos káromkodás és dudálás megy, mert olyan, mintha neked ez jött volna le. Nyilván nem, de akkor meg direkt provokáció az egész RE.

    Akkor dudálok, ha már a sokadik ilyen helyzet játszódik le előttem és igen, ha egyedül vagyok az autóban és olyan az illető akinek még feljebb is áll, ha odaérek mellé simán megkapja tőlem, hogy az édesanyját üdvözülni fogom, azért mert ő feltart mindenkit 30-40-es pöcsöléssel a belsőben, mert valamikor elkanyarodik majd balra (jobb esetben), vagy csak túl hülye hozzá, hogy kihúzódjon a külsőbe, mert nem verték bele a fejébe, hogy az a sáv legfőképpen azért (is) épült meg, hogy ott lenne a helye, pontosan az általad védett oktató(k) miatt.

    Én nem vagyok gyorshajtó, főleg városban és sima úton, csak próbálok, próbálnék úgy menni, hogy tartsam a városi 55-ös, és a kinti max 100 körüli tempómat, de ez már szinte lehetetlen, mert egyre több az autó és vele együtt az ilyen "frankó sofőrök" is. Nem egy olyannal találkozok, aki 90 helyett megy 60-70 között, de amikor beér falu, város etc...ahol 50-re kellene lassítania, ott is megy tovább ezzel a sebességgel.
    Az ilyentől azonnal elvenném a jogsit.
    Azt nem tagadom, hogy pályán megszoktam küldeni, 150 alatt nem is szoktam menni, de itt sem az a célom, hogy 200-zal levillogjam, mert nekem erősebb autóm van. Pécs-Bóly között meg már az is soknak számít, ha 10 autóval találkozok közben. Lényegében üres a pálya szinte majdnem mindig. Ha meg bemérnek, az már az én gondom, ettől még nem voltam balesetveszélyes másra, csak tempósabbat mentem.

    Válaszolhatsz erre, de nem hinném, hogy annak lesz értelme, amivel megtudnál győzni, hogy a balesetveszélyes és számomra feltartó autósokra a jövőben ne feküdnék rá a dudára. Pontosan ezek miatt, mint írtam is, vezetek egyre kevesebbet városban. Valahol elég gáz, vagy inkább nagyon is az.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák