Új hozzászólás Aktív témák

  • #89309696

    törölt tag

    válasz Magnum_ #125123 üzenetére

    Ez szimplán bunkóság jelen esetben. Mármint körbekarcolni. Ősemberi viszonyok uralkodnak nálunk, sokszor én sem tudom eldönteni, hogy ütni vagy jogi útra terelni jobb-e, mivel egy ősember nem tud olvasni, tehát értelmesebb megütni, még ha közben a szintjükre is süllyedünk és eközben magunk is újrageneráljuk, hogy ugyanilyen marad az ország. Ha nem ütjük meg akkor meg azért marad ugyanilyen. Ördögi kör. Ebből sose fogunk kimászni. Ez így meg már tripla körös ördögi kör. Ehh...

    Jelen esetben viszont tisztán látható, hogy úgy állt meg ne akadályozza a gyalogos forgalmat, nem hosszában, nem bunkón, teljesen korrektül. Még egy másik rokkantautó is elférne mellé és még úgy is lenne hely a gyalogosoknak. A Kresz ráadásul engedi neki. Innentől kezdve indokolatlan volt még az ősember világban is körbekarcolni.

    Mondjuk ez már szubjektív, úgyhogy nem feltétlen kell hozzákapcsolni, de én ha ilyen baleset után második életet kapnék biztos, hogy nem az autón való görcsölésen fárasztanám magam (persze a feljelentést megtenném). Ő úgy látszik megmaradt a száraz, nem szegény üzletember mentalitásnál. Nem vagyunk egyformák.
    Facebookra meg pláne nem raknám ki, mert tudjuk jól, hogy mi jár érte a birkavilágban.

Új hozzászólás Aktív témák