Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter.70
addikt
Akkor lassú voltam
-
Land
veterán
Üdv!
Ha 0-5 éves modellekről szeretnék használt autós tulajdonosi véleményeket olvasni és ezek alapján megfejteni, hogy az adott autók megbízhatóak-e vagy sem (főleg garancia lejárata után számítana), akkor melyik külföldi oldalon érdemes nézegetni?
Nepitelet.hu-val nem vagyok előrébb, mivel a többség 10k km után leírja a véleményét, nekem pedig mondjuk 150-200k kmig érdekelne hogyan viselkedik egy mai "az első tulajnak gyártott autó, mely 150k km után fenntarthatatlan lesz anyagilag" autó. Köszi!Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
-
D.Orion
veterán
Egy-két hónapja idetévedtem egy küldölfi Mercedes-el kapcsolatban.
Nos úgy néz ki rendeződik a sorsa a Mercinek. Külföldi papírok meglettek, az a szép zöld és valami rózsaszín. Utóbbi ahhoz kellett, hogy igazolva legyen, hogy osztrákból átkerült hazánkba az autó. Segítókész ügyintézők és egy autókereskedésben/behozatalban jártas ismerős segíti rokont. Pár hét és elvileg megvannak a papírok, utána műszakira felkészítés és reméljük mehet vissza az utakra. Teljes pompájában ilyen lesz. 1 2 Csak kisebb motorral.[ Szerkesztve ]
-
V911
tag
Tudtok olyan autótípust ami pontosan 2 tonna? 1500 kilós ráfutófékes utánfutót vontatnék, B vel így 2 tonnánál több nem lehet, s kevesebb se nagyon mert akkor meg műszakilag nem engedélyezik. Elsősorban furgon érdekelne, de a t4es mind 2500 kiló. Személyautó is szóba jöhet főleg ha furgonban nincs vagy csak valami nagyon gagyi van amit meg más okok miatt nem szabad megvenni. Köszi
-
V911
tag
Én úgy tudom, hogymindkét esetben a hivatalos össztömeg számít csak, függetlenül a terheltségtől. De javítsatok ki ha tévedek.
És a 2000 tonna azért a maximum mert ráfutófékes utánfutó csak a 3/4-e lehet a vontatónak.
2000 3/4-e pedig 1500 kg.Elméletben lehetséges hogy 1750 kilós autó húz 1750 kilós utánfutót úgy összesen nem lépné túl a 3500 kilós de csak ha átmenőfékes és nem tudom létezik-e egyáltalán ilyen piciben átmenőfékes.
-
nagyúr
válasz molnarpeter #102418 üzenetére
True, a kérdést csak olvastam, nem értelmeztem.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
V911
tag
válasz molnarpeter #102421 üzenetére
Az igaz hogy ha két tonna alattiba be van írva 1500 kiló ráfutófékes vontathatóság akkor az felülír mindent s szabad vontatni B-vel bármit amivel nem lépi túl a 3500 kilót?
Pl. ha egy 1500 kilós autóba be lenne írva 2000 kg ráfutófékes vontathatóság akkor azt szabadna vele vontatni mert feloldja az általános tiltást? -
V911
tag
válasz molnarpeter #102423 üzenetére
Valami uniós szabályról hallottam, sajnos csak fél füllel...
-
veterán
válasz EQMontoya #102411 üzenetére
Sörös vagyok, de bor volt; nem volt sör sehol égen-földön.
@tomcsi: igény lett volna rá, de rágó.Bele ültem valahol a rágóba - nem a számból esett ki - azt kentem bele alvás közben a kárpitba is. A nadrágomat már betettem a mélyhűtőbe, nem igazán akar kijönni. :/
Igyekszem szerezni fagyasztó-sprayt, esetleg valami oldószer tipp?BLACK: mi lesz a szép Insignia helyett?
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz focvis #102427 üzenetére
Még mindig nem tudom, volt már tervbe J 3 ajtós Astra, 6-os Golf...stb. De most lehet egy smart lesz, apám most vett egyet nem rég 3. autónak, megtetszett, meg nekem tényleg csak városba kell, arra meg tökéletes. Asszonynak úgyis ott lesz a céges kombi ha menni kell hosszabb útra.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
veterán
válasz szabonagyur #102431 üzenetére
Ez tűnt a legjobb ötletnek. [link] spontán
@sky11: az a piros ász!
@hacki87: Még élhettél volna! Gratulálok!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz BigBlackDog #102441 üzenetére
Már megtörtént... [kép] ... március 11-én. Nem szabad túl gyakran, mert elkopik.
@Cicero: Neeeee!!!
-
-
veterán
válasz Magnum_ #102444 üzenetére
Azóta 1x kiráztam már az első szőnyegeket. Szivaccsal 1 alkalommal mostam ebben az évben, április 20-án, akkor kapott keményviaszt is.
Jeles alkalmak, írom a dátumokat. Amúgy szerintem tiszta.Az autóban alvással a legnagyobb nem a lábtér üreges mivolta, hanem az, hogy nem tudod kinyújtani a lábad. Nyitott ajtónál aludtam kb. 8-ig (zárt parkolóban); csak utána zártam be az ajtót, amikor elkezdtek mozogni a népek (én meg józanodni).
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest