Új hozzászólás Aktív témák

  • totron

    addikt

    válasz Frawly #19038 üzenetére

    A szükséges minimum fogalma ismert előtted? Egy teljesen indokolt és bevált, alkalmazott, kidolgozott kernelt/kerneltípust is bloatnak hívsz. Mániakáus-e vagy. Tudom, erre jön, hogy de adott hardverre tovább lehet kapcsolózni és faragni, de szerinted - előbb-utóbb - még az is bloattá lesz valahogyan. Haiku a te rendszered. Illetve melegen ajánlom az assembly világát. Az úgy képes befogni az ember csipogóját, átélve a totális optimalizáltságot, ha érdemben belé merül. Vannak nagyon szép és éppoly annyira beteg feladatok ezen az úton. Arra meg nincs időd, oké.

    Ha 30+ éve informatikázol, akkor mellé lőttem a kezdés dumámmal, elismerem, viszont ennek ellenére gyerekes kirohanásnak tartom (nem bántásból) amit írtál. Kell a megfoghatóság, legalább néha. Zenei albumból is beszerzi az ember a nagy kedvenceket. Előferdül kultusza kultusza is a megvásárlásnak, mint olyannak. Total Commander, de főleg Eset esetében volt ilyen hullám. Érdekes viszont megfigyelni, hogy te tényleg zsigerileg a szabadszoftver mellett vagy. Lecsupaszítva és a szabadság (keser)édes hullámai közül nézve tényleg tűnhet mindenki más hülyének, de felesleges túlgondolni a háborgást/értetlenséget is. Nem az ellen/túloldal fikázásával voksolsz és fejezed ki elköteleződésed igazán, hanem pont azzal, ha mindkettőt átlátod és úgy választod ki a magad útját. Most erre azt írod, érted te, csak nem tetszik. Ha értenéd az embert, nem puffognál ekkorát és ennyit. Winen nőtt fel vagy annak volt egy erős hatása. Nem mindig a fogyasztói birkaság a vezérszál, csak van, hogy egybeesik a gyerekkori vésődésekkel. Összességében a szabadszoftveres megoldások röhej kategória desktopon/átlag felhasználó szemében - sokszor még az enyémben is.

    A semi-rollinggal ki tudok békülni, tényleg arany középút. Azzal a társítással nagyon nem értek egyet, hogy fixverziós utat csak koca linuxos használna.

Új hozzászólás Aktív témák