Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz lionhearted #28390 üzenetére

    Semmi tapasztalatom nem volt se a HDD- t se a Linuxot érintő kérdésekben! A dd- t főleg nem ismertem, még most se nagyon!

    Mikor jött ez az általános géplassulás, akkor kezdtem el a fórumot is bújni, és rengeteget olvastam/tanultam az itteni segítőktől, még a tápomat is így vettem, hogy itt olvasgattam a témában! Tipikus munka utáni felhasználó voltam Xp/Win7, letöltés, böngészés. Ez a táphiba ébresztett rá, hogy milyen fontos a jó táp és a jó HDD, valamint ekkor fedeztem fel a Linuxot is, mert a Win7 halál lassú lett.

    A Linux más dimenzió, mint a Win és örülök, hogy ráleltem. :Y

    Majd minden linket végigfutok különben, mert attól, hogy sokat pofázok, még látom, hogy kiknek vannak hasznos meglátásai. Ettől még a szembeállítás hozza ki az emberekből a legjobb tudást a bizonyítási kényszer miatt. :) (nem merem azt írni, hogy pszichológiai alapvetés)

    (#28389) joecontra
    Igaz, csak el kellett oszlatni a HDS- el kapcsolatos félreértést, nehogy valaki azt higgye, hogy az arra is jó, amire nem jó - ha már abszolút kezdőknek szól a topic! ez az én hibám volt
    Lényegében nem egymásról vitáztunk, hanem egy szoftverről, amit Linux alatt is használnak az emberek. Attól még nézhetett ki csörtének is! :Y

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák