Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz proly01 #22424 üzenetére

    Erre okosat nem lehet mondani, mindenki döntse el, hogy megfelel-e neki vagy sem. Ez nem hiba, abban az esetben talán ha valóban eltérő eredményt ér el az ember ha megnyomja az oldalát, ezt mondjuk nem is értem :F Képről megitélni, hogy valójában mit látsz elég nehéz, de szerintem abban az esetben érdemes utánajárni ha valóban zavar és minden egyes sötétebb jelenetnél érzékelhető, sajnos ez folyamatosan zavarni fog. Tegyük fel, cserélik, mire számítasz? Ez egy új modell, senki sem tudja, hogy milyenek, lehet, hogy jobbat kapsz, de lehet, hogy további cserék követik, mert az egyik ebben rossz, a másik abban.
    Technológiailag ez nem minősül hibának, de ugye minden megmagyarázható, vannak szerencsésebb modellek és kevésbé szerencsések. A megoldás esetleg egy kevésbé homogén példány, mint pl. az LM620-as vagy egy plazma tv.

    (#22435) ftamas0201
    Gondolom a Local Dimming be van kapcsolva, met nélküle szinte biztos, hogy nincs "feketéd", bár értem, hogy mit mondasz, de a teljesen homogén képet Local Dimming nélkül kéne elérni, sajnos még nálam (LW/659) sem teljesen homogén LD nélkül, LD-vel meg egyenesen olyan fekete, hogy sötét szobában nem tudod, hogy be van-e kapcsolva vagy sem. :D Mondjuk én LD nélkül használom.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák