Hirdetés
Aktív témák
-
eisento
addikt
Bloodray ez most hogy a kukiba van?
ez miert nincs nalunk? ezen ha jol latom lan csati is van mar meg vmi freeview hd is. ez szerinted kaphato lesz nalunk vagy itt marad a csoffadt verzio (42lk530)
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
ToBeY
nagyúr
Valaki nem tudja hogy az LD550-ben milyen panel van?TNFilm?
-
szimszonos
őstag
Tisztelt Bloodray!Az lenne a kérdésem hogy lehet megoldani azt hogy a falra szereljem a a tévémet úgy hogy a zsinórok ne menjenek tönkre legfőbbképpen a koax kábelre gondolok ami könnyen megtörik.Az eladó azt mondta hogy a falikonzolok 2-2,5cm-re tartják el a tévét a faltól az meg kevésnek tűnik nekem az LD550-nél vagy lehet kapni valahol olyan konzolt is ami távolabb van a faltól?
-
BloodRay
veterán
Ez nem a mi régiónkba tartozó verzió, nem lesz nálunk.
Lan nem tudom minek van rajta mert nem netes gyárilag ahogy néztem. Az a freeview hd meg olyan a briteknél mint nálunk a Mindigtv.(#953) ToBeY -> IPS
(#954) szimszonos -> Vannak olyan konzolok amik nagyobb távolságra állnak el a faltól mint 2,5cm. 3-4cm már elég kell legyen bőven.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
benvolio
őstag
válasz szimszonos #954 üzenetére
Tipp: tegyél ilyet a végére.
-
eisento
addikt
Bloodray szerinted megeri az arkulonbozetet a ket tv kozott?
42lk530 134590ft
42lv5500 168390ftha minden jol megy ho kozepe/vege fele meglesz az uj tv csak nem tudom melyik meg
-
BloodRay
veterán
Az LV5500 nagyobb tudású(net) és energiatakarékosabb, hosszabb élettartamú...
Ha nekem kéne és beleférne a drágább is a keretembe akkor én a ledeset venném.
Ha kevesebbet szánsz rá akkor az LK530-al is jól fogsz járni."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
eisento
addikt
válasz BloodRay #959 üzenetére
hat 2 hetet varok tv miatt mindenkeppen mert van egy ismerose faternak aki joaron tud tv-t allitolag de only samsungot, es max akkor megvarom kovetkezo fizut es meg tudom venni az lv5500-ast is de ha elviszik a mostani sony 32 colos bravia hd ready tv-met akkor fizetesig se kell varni
most olvasgatom lg ledes topikot hogy probaltad mar lv5500-ast clouding mennyire van jelen? tudsz esetleg sotetben csinalni fotot?
-
BloodRay
veterán
Sötétben nem hiszem, hogy tudnék fotózni(Még ha lenne is alkalmam sem csinálna sötétben olyan jó képet szerintem az Optimus 3D...).
Ami a clouding-ot illeti elég jó az LV5500-as, elég egyenletes a megvilágítás és nincs látványos bevilágítás."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
michael22
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy lg 37lb420 lcd televiziót, Upc van itthon és hdmi kábelal csatlakoztattam a tv-hez.
Annyi lenne a bajom, hogy mikor nézem az hbo-t 720p 15-20 percenként 1 másodpercre bevillan egy feketeség és utána megint minden ok.
Vajon a tv a rossz vagy az adással van vmi? Nagyon zavaró
Viszont rákötöttem a számítógépre és ott nincs ilyen probléma.Előre is köszönöm a válaszokat!
michael22 felhasználónak 15 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
ovecs
senior tag
Sikerult ma vennem a Budaorsi Euronics ban egy 55LD650 televizio -t, akciosan 200k volt, remelem nem fogtam melle
Esetleg valakinek van ilyen TV-je, vagy 1 velemenyt is meghallgatok a keszulekrol, bar eddig csak pozitivat olvastam rolaAquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
BloodRay
veterán
-
Champipi
aktív tag
válasz BloodRay #965 üzenetére
Azért ez mégiscsak egy kifutott tavalyi modell nem?
47"-os van 170 000 Ft körül, akkor az 55"-ost tudják adni 200 000 Ft-ért nullszaldóval, mondjuk hoztak 5-öt raktárra, mindenki rárepül, és persze már rég elfogyott, de ha már odacsábították az embert lehet, hogy vesz mást amin már busás haszon van, hisz nem akar üres kézzel távozni
-
ovecs
senior tag
válasz Champipi #968 üzenetére
Igazabol ezt en is kerdeztem, azt mondtak, hogy szamla elleneben 2 ev, de azt sajna nem kerdeztem meg, hogy az Euronics vagy az LG adja. :S
Amugy ma felhivom az LG-t, hogy mi van olyankor ha pl a 2 ev alatt becsodol az Euronics, es nekem ne adj Isten tonkremegy a TV-m.Aquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
Champipi
aktív tag
Hát bizony ez elég sarkallatos kérdés, főleg, hogy épp a becsődölt Electro World helyén nyíltak ha jól értettem. De ha mondjuk egy 50 000-es javítás be is ugrik mondjuk 1,5 múlva, akkor is megérte!
És mondd milyen érzés, amikor 55" nyomul az ember arcába? Nekem már a 47" is nagynak tűnik, de 55" az már büntet nekem
-
ovecs
senior tag
válasz Champipi #970 üzenetére
Meg nem volt ido kiprobalni, este talan sikerul beuzemelni. Oktober elejen koltozunk nagyobb lakasba, es oda vettem, jelenleg el sem fer, szoval a dohanyzoasztalon lesz 2-3 napig teszt jelleggel, utana megy vissza a dobozba es oktober elejen az uj nappaliban lesz napi hasznalatba allitva. Szerintem oktober kozepe - vege fele mar tudok velemenyt alkotni rola, remelem nem fogok csalodni
Kozben felhivtam az LG-t , 2 ev + 1 ev szavatossag ami azt jelenti, hogy a 3. evben csak az alkatreszt kell fizetni javitas eseten. Ja es azt mondta az urge a telefonban, hogy barmi problema eseten vihrtrm hozzajuk a szervizbe a keszuleket. Sajnos az Euronics ban nem adtak jotallasi jegyet, csak szamlat, de nagyon kedves volt az ugyintezo, es azt mondta, hogy ha ezt nem tudom utolag beszerezni az Euronics-tol (jotallas) akkor ha bediktalom a szamla es a TV adatait, ok tudnak kiallitani jotallast. Szerintem eleg korrekt hozzaallas az LG reszerol.
Megkerdeztem a pixelhiba garit, az 3 pixel felett van, ezeknel a TV-knel mennyire szokott ilyesmi elofordulni ?
[ Szerkesztve ]
Aquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
eisento
addikt
mikor lesz mar lk530 teszt?
-
ovecs
senior tag
Beuzemeltuk tegnap a TV-t, nem igazan fer el a lakasban (36nm), ezert a foldon van, par napig igy lesz proba jelleggel. Az Sd adasok nem nyugoztek le (UPC) , bar az RTL klub 4 meterrol mar egesz jo (az uj lakasban 111nm - 4.5 meterrol fogjuk kb nezni)
Aztan csatlakoztattam a WD passport Essential omat a gephez, es beleneztem par 1920*1080 filmbe / rajzfilmbe.
Leesett az allam......
Konkretan meglehet szamolni a szereplok hajszalait, gyonyoruuuuu a kep!
Es a gyengebb minosegu avi -k (800*600) is meglepoen szepek es reszletesek rajta...
Ami viszont aggaszt, hogy kicsit billeg, nem fog ez konnyen feldolni, ha mondjuk veletlenul valaki nekimegy esetleg ? Ismerosok azt ajanlottak, hogy furjam fel a falra, en viszont inkabb grulos allvanyra tennem a jovoben, hogy csaladi mozizasok alkalmaval 1.5-2 meterre lehessen huzni a kanapehoz.Esetleg nem tud valaki 1 listat a TV "ajanlott" beallitasairol ?
Aquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
BloodRay
veterán
Azok az SD adások analógok vagy digitálisok? Mert a digitális SD már teljesen élvezhető szerintem.
Feldőlni nem fog a készülék, nálam még egyszer sem fordult elő ilyen, pedig volt kolléga aki poénból direkt billegtetett készülékeket... Biztos ami biztos mondjuk ne mérleghintázzanak majd gyerekek a tv tetején."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
197505
csendes tag
Ahoy Valaki tett már fel LD750-re frissítést? 03.20.19 a mostani soft rajta,és persze hogy nincs elérhető újabb verzió a menüben.
Írtátok hogy az oroszok gyorsabbak eme témában.Található valami újdonság egy ilyen frissítésben?
Nem kockázatos felrakni egy nem "gyári"-t?
Vagy ez gyári csak ott hamarabb jelenik meg?
Vagy...vagy nemtom[ Szerkesztve ]
-
Atom Maki
tag
-
picur27
csendes tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok. Végig olvastam a hsz-eket.
A 2 kiszemeltem a következő volt.:
Philips 32PFL5606H
LG Electronics 32LK530.A sok negatívum miatt kiesett a Philips.
Azért gondolkoztam rajta, mert led-es és nem voltam biztos benne, hogy az LG lejátsza a formátumokat amik ki voltak írva a specifikációkban.
A Prohardver tesztelte pl. az LE5500-at és ott, ha jól olvastam sok mindent nem játszott le.
Viszont volt akinek igen, igaz más típussal de lejátszotta.
Nekem azért lenne fontos, mert nem szeretnék plusz gépet venni a filmek lejátszáshoz, mert kb max 120-125 ezrem lenne rá összesen.
A LED-esként viszont elgondolkoztam az LG Electronics 32LV4500, mert nem olyan sok a különbség a kettő között, csak az, hogy ez már LED-es az LK530-cal szemben, nem?
Illetve elvileg a LV4500 nem játsza le a Xvid1.03-t, de gondolom ez nem olyan hatalmas dolog.
De ha jól néztem ugyanúgy 100hz-es meg full hd-s stb...
Az LV 5500-on is gondolkoztam, de ez már azért jóval drágább, szóval ez kiesett.
Így végül ez a sorrend alakult ki.:
1.LG Electronics 32LV4500
2.LG Electronics 32LK530.vagy ti, hogy látjátok?
előre is köszönöm szépen
Illetve még annyi, hogy a 32", nem túl nagy ugye 1,8-2m-ről nézve(ágyból)?[ Szerkesztve ]
-
picur27
csendes tag
annyi lenne még, hogy az miért van az lg honlapján, hogy
valahol csak ennyit ír, hogy USB 2.0 (JPEG/MP3/HD DivX)
van ahol meg az összeset ( DivX3.11, DivX4.12, DivX5.x, DivX6, Xvid1.00, Xvide1.01, Xvid1.02, Xvid1.03, Xvid 1.10-beta-1/beta-2, Mpeg-1, Mpeg-2, Mpeg-4, H.264, AVC
Audio kodek
AC3(Dolby Digital), EAC3, AAC, Mpeg, MP3, PCM
Felirat kezelés
smi/*.srt/*.sub(MicroDVD, SubViewer1.0/2.0)/*.ass/*.ssa/*.txt(TMPlayer)/*. psb(PowerDivx))
melyik az igaz, vagy az első az csak általános tájékoztató, és az összes többi, meg a részletes, hogy mit játszik le pontosan?
köszi szépen -
BloodRay
veterán
Először is: túl nagy biztosan nem lesz 2m-ről 32".
A sorrend jó kb ahogy írtad.
1. LV4500
2. LK530
Mindkettő jó, csak technológia különbség van köztük. A PH!-s cikkben meg amellett, hogy minden tiszteletem az övék volt jó pár hülyeség.
A honlapon leírtakkal kapcsolatos különbségekkel ne foglalkozz, csak rövidítés."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Stamford
csendes tag
Üdv!
Szemezgetek egy 42LW5500 vagy 47LW5500 tv-vel, de nem nagyon tudom eldönteni azt hogy van-e értelme egy ilyen 3D-s készülékre beruházni?
Van-e annyi 3D-s tartalom ami miatt már megéri a többletköltséget, vagy maradjak a mezei LV szériánál? Próbáltam rákeresni 3D filmekre, de elég szánalmas kínálatot találtam.
A 2D-3D konvertálást általában nem dicsérik, inkább csak érdekességnek tartják. Mégis pl. filmnézésnél tud-e valami plusz élményt nyújtani a 2d-hez képest?[ Szerkesztve ]
-
Tommee
aktív tag
DTS hangot leszámítva sztem minden elterjedt formátumot lejátszik.
Én 32LK450-et vettem, divx-et mindenfélét vitt, 1-2 HD, FullHD anyagot próbáltam, azokat is vitte(H.264,MKV stb) srt feliratokkal.
Még nem végelegesek a készülék beállításai, eddig csak simán tetszik
Viszont 720p-s filmnél elcsúszott a hang úgy fél óra után, ezen csak előre/hátra tekeréssel lehetett segíteni.[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
hali van egy kérdésem nekem van egy régebbi kb 3-4 éves házimozim lg most akarok tv-t venni és arra lennék kíváncsi hogy ha lg tévét veszek akkor ugyanugy támogatja meg felismeri a házimozit attól függetlenül h régibb tehát a rendes tv adást tom nézni ugy h közben a hangot a házi mozi adja?
Xbox One: bandymnc
-
Tommee
aktív tag
-
bandi0000
nagyúr
hát ha ez segít a típusa LG LH T250
ilyen a hátulja : [link]
csak mert úgy tom h tv csak ugyanolyan tfajtájú házimozival kompatibilis tehát lg-lg, samsung-samsung stb stb mert most az lg házimozim egy daewoo tv hez van kötve és azzal nem lehet tévézés közben a hangot átadni ha meg rca-val kötöm össze akkor csak 2 hangszóró szól mély meg eggyáltalán nemXbox One: bandymnc
-
eisento
addikt
aki lg42lk530-at szeretne vasarolni az most rendeljen pcdreamshopbol 130090ft-ra lement az ara en meg irtam nekik 1-2 kerdest azt letisztazom es ha oke akkor meg is rendelem toluk nem varok 2 hetet az olcso samura mert nezegettem vaterat van csomo hasonlo hirdetes samu tv-kre ujracsomagolt hibas de javitott keszulek ujkent eladva stb. ez legalabb zsir uj es ha visszaigazoljak a 2 eves tenyleg gyari garit mar megy is a rendeles
-
EneMy84
tag
nem sokára én is lg tulaj leszek még ma .
"To achieve Victory we must. Massour forces at the hud out all power & Movement the enemy's 'centter of gravity "Von clousewitz"
-
eisento
addikt
teee szemet!! en meg a jovo heten. en szemet!! kurva jo ez a pcdreamshop adjak a tenyleges gyari garit es uzembe is helyezik amikor hozzak es azt irta a holgy aki valaszolt a levelemre hogy a futarnal van pixelhiba teszt progi szoval le is futtatja nekem. hat nem maxi titszelet?
szerk: milyen tipusu amit veszel?
[ Szerkesztve ]
-
NÓPARA
aktív tag
Helló!
Ahogy olvasom hozzászólásod én is lehet innen rendelném a Tv-t.Azt nem lehet tudni hogy ha lefuttatja a pixel progit az majd Neked mibe kerűl? Én LV5500 nézegetem magamnak igaz más tipus mint eme fórum. Ezt a tipust már talán ingyen hoznának majd ki ha jól tudom de még én sem kérdeztem semmit róla. De akkor tényleg igaz az is hogy ki viszik és be is üzemelik a TV-d. Esetleg ha még lenne valami infó akkor írd már le lécci akár privátba is.
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
eisento
addikt
válasz Champipi #997 üzenetére
oke ha meglesz ugyis csinalok fotot. ma levittem a szuloket mediamarktba megneztek 3d technologiat meg megneztuk 42lk530-at nekik is tetszik illetve anyam hisztizik hogy nem fog elferni de mondom elfog es nemtudom pedig jo a szemem de kulonbseget nem vettem eszre az 5500 es az lk530 kozott mindegyiken a shrek ment blurayen
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
hali
valaki meg tudná mondani h hogyan lehet összekötni az lg tévét az lg házimozival úgy hogy tévézés közben sima tévézés... a házimozin menjen a hang tehát nézem az rtl-t pl és a házimozi adja azt a hangot nem a tv gyári cucca egyébként a tv egy lg ld420Xbox One: bandymnc
-
szimszonos
őstag
Tisztelt Bloodray!Azt szeretném kérdezni hogy az LD550 szervízmenüjébe hogy kell belépni okostelefonnal?Hugomnak Nokia C7 simbyan-os telefonja van azzal megoldható ez?Filmlejátszást szeretném bekapcsolni ha lehetséges így.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest