Hirdetés
- Elite: Dangerous
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 4
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
Aktív témák
-
törölt tag
nos nekem megjavult, leírom hogy:
Előtörténet: van egy 30gb-os merevlemezem amiről olvas szépen a tv. ezen van egy fat32 partíció és egy NTFS partíció és látja mindkettőt. (linux alatt gparteddel formáztam, de volt már hogy win7-en, mindkettő műkszik)
Véleményem szerint a tv ezt "szokhatta meg" vagy fene tudja mivel ha csak fat32 a pendrive vagy csak ntfs akkor nem lát semmit.
nos a pendrive-ot gondolta ugyanúgy partícionálom mint a HDD-t , legminimálisabb fat32 (hiszen arra 4gb-nál nagyobb fájlokat nem tudok írni) és a többi ntfs, és láss csodát a tv látja mindkettőt és rajta a filmformátumokat.
röviden ennyi, amit továbbra is biztosnak vélek, hogy az LG lejátszója elég szeszéjjes
-
törölt tag
szerintem igen
az enyém 32LD350 és usb hack kell, én megcsináltam és filmet is tud, ugyanis gyárilag benne van, csak kikapcsolták. be kell kapcsolni, ennyi.Leírás:
Videót legegyszerűbben úgy tudsz lejátszani,hogy veszel/vagy kérsz valakitől/egy "Meliconi fully 8"-as unizervális távírányítót.A távirányítót ráhangolod a tv-re,(ez max 15perc, de le van írva a használati utasításában) amikor ez megvan/tehát viszi a csatornákat,hangerőt,stb/.
A távirányítón megnyomod az OK és a TV gombot egyszerre pár másodpercig,majd elengeded a távirányítón villogni fog a piros led,ekkor beütöd a 255-ös számot.(innentől már saját távírányitóval is lehet) Ezután a tv kéri a szervízkódot ez 0413,utánna a szervízmenü 3 pontjában a divx-nél a 0-át átállítod 1-re és kész,a back gombal kilépsz.Ekkor már nem csak zenét és képet,hanem videót is lejátszik.Remélem segítettem.
Felhívom a figyelmet hogy semmi mást nem állíts át!INGYEN HACK (TIPP):
Én a Média Markt-ban vettem egy Meliconi fully 8-as univerzális távirányítót(3490 Ft) és miután meghekkeltem a tv-t visszavittem hogy nem jó és levásároltam az árát egy egyébként is szükséges termékre. :-)
jó full hd-zást mindenkinek :-)[ Szerkesztve ]
-
Ramoskaa
senior tag
Sziasztok! Érdeklődnék hogy egy LG LM660S tipusú készülék hány GB-os pendrive-ot tud kezelni max?
illetve ugyanez a kérdésem lenne egy hdmis- LG dvd lejátszóval!előre is köszönöm!
Ha elolvastad az üzenetem, kérlek vedd a fáradságot és válaszolj!
-
veterán
Sziasztok!
Az itt közölt hibajaelenség LG37LG3000 tévénél fordul elő. A lentebbi megállapításom helytálló? Amennyiben igen, annak eléggé löltséges a javíttatása ahogy hallottam. Másnak is volt már ilyen gondja esetleg?
Üdv. core2
-
törölt tag
van egy 32 LD 350-esem.
nos néha előfordul hogy látom a pixelt(eket?)
pl: feketés a kép és egy ponton világit a kijelző, van hogy zöld színű, van hogy fehéres. de miután kapcsolgatom megszűnik a jelenség. 1,5 év alatt láttam már vagy 5x ilyet. de érdekes hogy utána semmit hiba.
ez mitől van? -
XtremLor
őstag
Hi ismerosom megkert hogy frissitsem mar a tv-jet ld420, megneztem gyorsan van e uj fw hozza a 03.03.34-ot talaltam probalta mar valaki? Vannak bugok vagy rendben van, es felrakhatom?
"Legen...Wait for it...Dary"
-
XtremLor
őstag
válasz XtremLor #2010 üzenetére
Megneztem igaz ld450 a tv-je, rendben felment az FW frissites, es hiba nelkul megy, ha esetleg valaki tudna hozza egy jo kalibralt szinprofilt az fantasztikus lenne! avforums talaltam egyet bealitottam, csak nincs idom az osszeset kiprobalni.
"Legen...Wait for it...Dary"
-
freeadmin
csendes tag
Érdekel valakit megvételre egy LG Slim SoundBar (NB2020A)?
Nálunk kevésnek bizonyult a 2x20W :-(FreeAdmin
-
PumpkinSeed
addikt
Topic híján, kérdésem: Van egy LG dvd lejátszóm, de mikor filmet írok ki pendrivére nem mindent játsza le padig mind avi formátumban van.
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
zsoltno1
csendes tag
Sziasztok! Boldog Karácsonyt!
LG660s szeretném összehozni Ipad-al, a store-ból már letöltöttem a távirányított, az jól működik.
De olvastam valahol képes a tv képét ki tenni az eszközre, telcsi stb. Egy hálozaton vannak de a tv nem látja az Ipadot - ha meg csak a wifi-vel készülékre keresek azt írja a tv kér ip címet stb, nem állít automatán, ha megadom akkor sem csatlakoznak.
Van valakinek ötlete? csinált már valaki hasonlót? mit rontok el?
-
Próféta
tag
Sziasztok!
Olyan furcsa gondom van, hogy földfelszíni sugárzást akarok fogni, illetve múlt péntekig ez ment is, azóta viszont nincsenek meg a HD adások, csak az analóg m1, tv2, rtl. Csináltam egy gyári visszaállítást, hátha a gyerekek elnyomtak valamit, de csak annyit értem el, hogy befog 40! digitális csatornát antennával, köztük viasat, pro4 stb., a guide-ban egy csomónak, többek között m1-nek is mutatja, hogy milyen műsorok mennek éppen, csak az a fránya kép nincs meg. Azt írja kódolt adás!
Valaki találkozott már ilyennel?
Mit tehetnék? Nem kell nekem a sok csoda csatorna, csak a régi m1, m2, duna!
Lehet, hogy behalt az mpeg4 dekóder?
Előre is köszi minden hozzászólást! -
coredump222
tag
Sziasztok !
Hatha vkit erdekel:
LG 47LM669s-ZC most frissitettem 04.01.73 -rol 04.10.43 -ra.
Usb stick-rol (Emtec 8GB) Fat32-re formazva.
Letoltod a zip file-t
innen elerheto : [link]
a szoftverfrissítés fulon. Itt van hozza leiras is pdf-ben.Kicsomagolod az usb-re egy "LG_DTV" nevu konyvtarba.
a file neve :
GP4_DVB_EU_BB_MP_mtk5369_A1_RevNo74860_V04.10.43_usb_V2_SECURED_V04.10.43_B23A1D8C_20121123.epkA tobbi a leirasban.
A smart reszen lattam 1-2 uj dolgot amugy semmi kulonos valtozas, egyenlore minden muxik rendesen !
-
veterán
Sziasztok!
Ezen esetemből kiindulva így ezzel a hibájával mennyit érhet a használtpiacon a linken szereplő TV? 5k kb?
Köszönöm a segítséget!
Üdv. core2
-
Delirious
tag
Sziasztok!
Egyik havernak van egy LG 42LD465-ZA LED TV-je a gond az, hogy nem tudunk rajta szoftver frissíteni. A TV-n csak egy USB van oldalt, tehát nincs rajta a hátsó SERVICE USB. A kezelési útmutatóban nem is írnak USB-ről történő szoftverfrissítésről, azt írják a digitális TV adásokon keresztül lehet frissíteni. Tudna valaki segíteni? Előre is köszi szépen. Ja és szoftvert találtam hozzá, ami állítólag jó.
-
tarnagy
aktív tag
Egy LD320-as kétéves tévém van, most járt le a garancia. A kérdésem az lenne: ennél a típusnál meg lehet csinálni az USB-hacket? Csak egy szerviz-USB van rajta. Most frissítettem a firmware-t az LG hivatalos oldaláról, simán megcsinálta.
Azért érdeklődöm, mert erről, azaz az LD320-ról szinte egyáltalán nem esik szó... Jó lenne, ha nem HDMI-vel kellene filmet lejátszani rajta.... Van valakinek ilyen tapasztalata?Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.
-
törölt tag
Folytatás az LG LED-LCD TV-k topicban.
Ezt zártam.
Aktív témák
- Elite: Dangerous
- BMW topik
- Edzett üvegfólia vagy regenerálódó pl Hydrogél fólia?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Egyszerű funkcionalitást kínál a frissen bemutatott Galaxy Fit3
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mobil flották
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest