Új hozzászólás Aktív témák

  • Freddy76

    addikt

    Na, összeraktam a repcsit. Nem semmi meló volt, belement vagy nyolc óra, ha nem több... Benyomások:
    - Bonyolult. Ezt megelőzően a legkomplexebb cucc, amit összeraktam, a pick-up volt, de az ehhez képest a fasorban sincs. Ez a repcsi nagyon összetett, nagyon klassz konstrukció. Megnéztem a Crawler útmutatóját, az jóval egyszerűbbnek tűnik...
    - Nagyon nagy. Tényleg. Rohadt nagy.
    - Klasszul néz ki. Csomó minden mozog, propeller előre-hátra, futóművek ki-be, pilótafülke fel-le (ott is rakodótér van, ugyebár), hátsó rámpa fel-le - ez mind motorizált. Nem motorizált, de mozgatható a fékezőszárny, a kormányszárnyak, a hátsó vízszintes vezérsík.

    Nem tetszik:
    - Marha sok matrica. De tényleg sok. A gép a képeken kék-fehér, a gyakorlatban fehér, szinte minden szín matricával megy fel. Komolyan, csak én utálom ezt? Emellett többször előfordul, hogy összerakok egy több elemből álló egységet, és a végén mutatja, hogy a matricát fel kell tenni. Amikor az egész egység billeg, nem lehet megfogni... Ilyenkor inkább leveszem azt az egységet, amelyre a matricát kell ragasztani, és felteszem újra. Ezt a modellt viszont fel kell matricázni, anélkül csak egy fehér műanyagkupac, matricákkal néz ki jól.
    - Az elemtároló egység. Ez az első motorizált modellem, nem tudom, máshol hogy van, de itt ki kell bányászni az egységet, ha elemet akarok cserélni.

    Furcsa volt amúgy, hogy a "tömeg" elemek, pl. a kis fekete biszbasz, vagy a kicsit nagyobb kék biszbasz pontosan ki voltak számolva. Ezek ugyebár százszámra "fogynak", a pick-up esetében maradt pár, de a kisebb techniceimnél is volt ráhagyás. Itt annyi volt, amennyi kell. Persze voltak maradék-elemek így is.

    No, mindegy, aki szeretné nagyon a repcsit, és azt várta, hogy vannak ellenérveim, nos, csalódást kell okoznom. Qrva jó készlet.

    [ Szerkesztve ]

    "Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

Új hozzászólás Aktív témák