Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumi
senior tag
Voltam ma a Kockafeszten, szerintem ez most nem volt olyan jó, mint a tavalyi. Kevesebb volt az épített dioráma. Nagyon nagy a tömeg, elég nagy kihívás volt fotózni, szerintem legközelebb valami nagyobb helyen kellene rendezni.
A tavalyi képeim itt találhatók.http://www.flickr.com/photos/brumi/
-
Pötyi
őstag
Ezt a kis ötméteres Lego csatahajót ma fotóztam Győrben.
QNX is cool!
-
Pötyi
őstag
Legóból még cigány átkot is meg lehet építeni:
QNX is cool!
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Nem pörög a topik népek Valami jó kis vétel nem volt senkinél a héten?
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Új Marvel vonal berendelve Helicarrier még nem, mert kedvező áron sajnos még nem lehet kapni Van aki vesz ebből a vonalból valamit?
-
LÁZ
Topikgazda
válasz R3ĐßuŁŁ #4529 üzenetére
16.ától 31ig elvileg dupla pontok járnak, azért már érdemes meggondolni, vmit 'kénytelen' leszek abban az időszakban rendelni én is, a repülős készlet tetszik, amiben ámerikakapitány kipottyan a gépből.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
Topikgazda
válasz R3ĐßuŁŁ #4531 üzenetére
a dupla pontos időszakban a shopban már a dupla pontok szerepelnek majd, nem az ott lévőt fogják megduplázni, tehát most 399, akkor meg 798 lesz elvileg irva.
de megrendelem neked
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Lesz egy 6983 Ice Station Odyssey ritka Space/Ice Planet dobozos készletem eladó. Dobozosan brutál ritka készlet szóval, ha érdekelne valakit az írjon privátot nyugodtan Ja és a Crawlert még mindig nem hirdettem meg szóval az is eladó még
-
LÁZ
Topikgazda
következő simpsons készlet Abu üzlete
[ Szerkesztve ]
-
dime27
őstag
Hosszú út után megérkezett idei szülinapi ajándékom!
Hihetetlen h majdnem 20 éves és ilyen állapotban van! (Matricák sértetlenül az íven, a doboz majdnem h ujnak mondható,illetve maga a modell 1x összerakott állapotban érkezett meg)
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
nagyúr
Egyébként feleségek is olvassák ezt a topikot hogy többen titokzatosak az árakkal?
Més que un club!
-
Fr0z3n
őstag
válasz Napfénysüti #4549 üzenetére
Nekem nincs ilyen gondom
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest