Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicces
addikt
mivel kamion/teherautósofőr vagyok, nekem ezek a modellek szívügyeim. előbb-utóbb itt is lesz egy kiállitott példány. már épp kezdtem feladni a legozást, mert nincs olyan új darab ami tetszene és a lakás projekt is eléggé húzza a buxám, de ha lecsengett, a következő rendelés ez lesz
:)
-
PR0JECTNR56
addikt
Barátnőm imádja (és én is) a repülőgépeket és mikor szóba került beugrott, hogy a Lego mintha csinált volna egy Beechcraft Starship alapján készült gépet és valóban, 1818-as számmal került forgalomba. Ezt alapul véve kicsit megdolgoztam, modern alkatrészek is beépítésre kerültek, a motor, a komplett belsőtér, az elöl lévő kacsaszárnyak, a normál szárnyak végei, a törzs magassága és mintája is újra lett tervezve. 1 pilóta + 4 utas illetve néhány csomag szállítására alkalmas.
Most szedem össze hozzá az alkatrészeket bricklink-en, de már most zokogok az összeg láttán, a piros szárny önmagában egy kisebb készlet ára.
De akkor jöjjenek is a képek: -
Freddy76
addikt
Hétvégén átmentünk egy haverhoz, gyerekszobában ott figyel összerakva pár Technic, közöttük egy piros teherautó, és egy Cargo Plane.
Az első csodálkozás az volt, hogy ez a repcsi milyen überfasza modell. Részletes, klassz, motorizált, sok funkcióval. Lesz egy ilyenem egyszer.
A másik csodálkozás akkor volt, amikor kiderült, hogy a hét és fél éves fiúgyerek ezeket egyedül rakja össze. Okés, hogy a családban mindenki mérnök, apuka egyedi gépeket tervez és épít (gyártósorokat, konkrétan), de azért akkor is komoly durvaságnak tűnik. Nem is akartam elhinni, de aztán a gyerek elkezdte pikk-pakk szétkapni és összerakni a modelleket, és úgy magyarázta, hogy mi micsoda, mit hajt meg, miegymás, hogy csak na. Abból sem bölcsész lesz, úgy tűnik...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Fr0z3n
őstag
válasz PR0JECTNR56 #4755 üzenetére
Nem jobb ömlesztett készleteket venni vaterán? Aránylag jókat lehet kifogni.
-
Mahrenburg
őstag
[ Szerkesztve ]
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Pötyi
őstag
válasz PR0JECTNR56 #4755 üzenetére
Ööö, izé, ezt már más is próbálta 2009-ben:
361-es hozzászólás
(Csak te mindössze négy ablakot tervezel.)
Érdekes a hasonlóság, ahogy az a csávó is hivatkozik egy létező Lego készletre, mint te.
[ Szerkesztve ]
QNX is cool!
-
PR0JECTNR56
addikt
Ez igen, látom másnak is pont ez ugrott be róla.
Mondjuk a 1818, mint kiindulási és módosításra szánt alap nagyon adja magát, ha az eredeti gép formáját ismered.
Én mondjuk most nem csak próbálom, hanem csinálom is, alkatrészek 80%-a már berendelve, ha megérkeztek majd lesznek képek is. -
Pötyi
őstag
Hülye szóviccek a Lego rovatban:
QNX is cool!
-
Mcray
senior tag
Próbáltam valamit kezdeni a Lego borzalmas Star Wars pilótafülke üvegével...Csak az ablak keretet nézzétek. A többi csak tákolás még.
Ez sem szép, de (szerintem) mérföldekkel jobban mutat mint a gyári torz, aránytalan szélvédő...
Ez a 2. nekifutás. Már megvannak az ötletek a 3.hoz. Csinálok pár "Demo" szélvédőt és a legjobban tetsző köré fogom áttervezni az egész hajót.
A fontossági sorrendem kb így néz ki:
-Szélvédő mérete, megfelelő szögek elérése, nyitható legyen.
-Pilótafülke berendezés. Ülés, műszerek, műszerfal
-Orr kúp
-Elülső törzs
-Hátsó törzs
-S-Foilok áttervezése (Fallenangel féle módszer)
-Leszálló talpak[ Szerkesztve ]
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
dime27
őstag
Sok Amcsi benzinfalók résszel maradtam el, ezt tegnap este bepótoltam, ami mai napon eképpen csapódott le bennem...
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
jerry311
nagyúr
Postás jó.
Postás ügyes.
Postást szeretjük. -
tvamos
nagyúr
Aki hasznalta a vanish-es tisztitasi procedurat... az nem tapasztal olyat par honap utan, hogy esetleg karosodtak a LEGO kockak? Mert en azert nem mertem meg kiprobalni.... van ilyen iranyu tapasztalat?
(#4756) Freddy76
Ez jo lehet... en azertt vettem az elsot a fiamnak, mert gondoltam igy fejleszthetem a gyerek kezugyesseget, de amugy abszolut nem erdekli a Legozas. Velem egy darabig csinalgatja... de amugy semmi.
Ellenben en, igy 40 folott megint rakaptam. Sajnos.
A multkor vendegsegben voltak nalunk osztalytarsai... hat, meg a LEGO kockat is eltorik. Nagyon kemeny egy tarsasag.[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Na ezt übereljétek
[ Szerkesztve ]
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
dime27
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Lucas Kane
tag
-
tvamos
nagyúr
válasz Lucas Kane #4783 üzenetére
Kosz a segitseget. Hiszek nektek. Azert kerdeztem ra igy konkretan, mert nekem nem jott le, hogy ez ilyen regi technologia.
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz PR0JECTNR56 #4779 üzenetére
Ne is mond, nagyon örültem nekik
Pötyi : Gratula! A sárga vár is megvan neked?
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
Freddy76
addikt
42025 megérkezett... Ezen kívül most kirakásra vár egy 42009, egy 9398, és egy 10244... Év végéig elleszek ezekkel, amennyi időm van...
Ha végre átköltözünk, és elkezdőik a mostani lakásunkban a felújítás, neki is állok valamelyiknek.
-
Freddy76
addikt
Persze, nyugodtan .
Gyerekkoromban vágytam a legókra, de kevés volt, nem volt pénzünk. Klassz Technic szettekre soha nem telt... Most bepótolom... Feleségem annyit mondott, hogy reméli, a 18 éves korombeli fantáziáimat nem most akarom elkezdeni megvalósítani .
-
dime27
őstag
Csak hogy a hétvégére is legyen legóznivaló....
-
TayRol
nagyúr
Egy kis játékboltban találtam Soltvadkerten a cukrászda mellett.
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Van egy eladó 8068-am, dobozzal, szerelési útmutatókkal.
Akit érdekel privátban keressen.[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs