Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Ha valaki rendel a shop at home-ról és megválna a Winter Solider polybag-től, akkor azt ésszerű árért megvásárolnám!
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
LÁZ
Topikgazda
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Djuree
félisten
na kérem minden megvan végre az ucs at-st-hez, de összerakni csak jövőhéten lesz időm :
hát sajnos nem jött ki 30k-ból, 40k lett a vége, az utolsó 10-15 féle alkatrészért megszenvedtem eléggé, pedig addig jó árban szedtem össze.
de már lassan megvan minden az ucs tie ceptorhoz is.
befejezem mostmár, a zasszonynak így is fele árat mondtam csak. nagyon meglódultam most...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
LÁZ
Topikgazda
mai viszonylatban, bár sztem a 30k a reális, de a 40 minősithető határesetnek, igaz, én le sem merem irni anno mennyiért bugáztam kettőt is az ebay-en.
de örülök, hogy meglett minden
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Djuree
félisten
lehet én se vágtam volna bele ha tudom a végén mennyi lesz, 90%-a megvolt 25k-ból, de a maradék 10% sok lett sajnos, bár most már lehet olcsóbban kijönnék, megtanultam használni a sokféle keresést meg opciót a bricklinken is.
egy ucs falconba nem végnék bele azért ezek után.képeket majd teszek fel ha kész lesz.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
LÁZ
Topikgazda
legközelebb majd olajozottabban megy, a falcont egy külföldi fészbukos csoportban összerakta igy a srác, elemenként, jómagyarforintban kifejezett értéke ha jól emlékszem vhol 300-350 között volt a végére.
természetesen ez qrva sok pénz, de a jelenlegi piaci árát figyelembe véve, ami bőven 350 fölött van, állapottól-kiadástól függően, annál 'megérheti' darabokban összeszedni.
A másik verzió, ha adott esetben egy kicsit hiányos készletet vadász az ember pl ebay-ről, és akkor valóban csak minimálisat kell rákölteni, nálam pl az Xwing volt ilyen, 20-25be volt a halom, amit láttam, és 5-10 között volt amit ráköltöttem, igy kb 'ingyen' lett egy Xwingem. Igaz túrtam is utána a netet, hogy meglegyen az a félkészlet.
-
Djuree
félisten
milyen jó hogy belevágtam az ucs tie interceptorba is.
a 10 legdrágább alkatrész között van a pilótafülke ajtaja. majd ügyesen megbarkácsolom, csak kéne először egy eredeti lemásolni.
de van még benne 1-2 ritka alkatrész...bár azokat más színnel megoldom ha muszáj.[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
ehh, lehet nem kellett volna összerakni a bigbang-et, most realizálódott bennem, hogy mennyire nincs hova tennem
-
LÁZ
Topikgazda
válasz lord.lakli #5862 üzenetére
ezt a Billy/Oxberget néztük, mert az előző tulajtól megörökölt folyosói szekrényeket akarjuk cserélni(tiptop állapotúak-ingyen elvihetők) egy ilyenre, nekem a kisebb legóknak, figuráknak, meg a közös könyveknek stb.
egyébként nálunk ebből a Fabrikör-ből van 2 most.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz lord.lakli #5865 üzenetére
igen a Fabrikör fémvázas, azért is választottuk azt, mert ha lesz kölök, nem birja magára boritani, massziv nagyon, a Billy-nél biztos vannak olcsóbbak is, nekünk ez tűnt praktikusnak a méretek és a kialakitás miatt
-
LÁZ
Topikgazda
UCS berendezett Halálcsillagra vonatkozóan érdemes ezt figyelgetni
-
TTommi
aktív tag
Sziasztok! 4506 és 4507-es készleteket keresem. Külön-külön is jó Köszi
SXZ2 és SXZ5c
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Ma úgy néz ki lesz egy kevés időm építeni az asszonnyal. Érdekel valakit egy iromány a kwik-e-mart készletről?
[ Szerkesztve ]
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Nos akkor jöjjön is a kisebb beszámoló. Be kell vallanom, hogy nem vagyok egy Simpson család fan. Elnézegetem néha az asszonnyal, de annyira soha nem ragadt meg, így nem is lehetek elfogult a készlettel kapcsolatban sem. 2179 elemből áll a készlet, ami majdhogynem egy moduláris házzal megegyező elemszám. 6 figurát adnak a készlethez, ami tökéletesen el lett találva ugyanis se több, se kevesebb nem lenne jó! A figurákkal magukkal nincsen semmi bajom, standard, jól kinéző figurák.
Az épületről: Először is meg kell említenem, hogy fantasztikus a felépítési struktúrája! Nagyon kényelmesen építhető és szinte adja magát, hogy mit hova kell tenni. Nem volt nagy elvárásom a készlethez, de azt kell hogy mondjam, ez egy remek építés volt! Már eleve a szép, vastag leírás meghozza az ember kedvét az építéshez, de a színek is remekek mindenhol! A készletbe rengeteg apróság és nagyon jó ötlet van. Számtalan hűtőt, polcot,pultot, játékgépet, automatákat kell megépíteni amik nekem nagyon nagy extrák voltak ugyanis kevés készletnél találkozik ilyenekkel az ember, és ez egy nagyon nagy piros pont a készletnek. A készlet nagyon nagy terjedelmű, amit nem is képzel az ember, főleg a dobozán levő rajzból kiindulva. Nagyon tetszett még a falak illetve a tető felépítése is! Tiszta nosztalgikus érzés kapott el ezektől a retro elemektől, már ezért megérte! Nem akarok minden poént lelőni, de tényleg rengeteg nagyon vagány dolgot kell még megépíteni a bolton belül, amitől tényleg olyan érzése van az embernek, mintha egy kisebb boltban lenne! Tényleg nehéz akármi rosszat mondani róla, mert még a rendőrautó is fantasztikus lett! Talán egy negatívum, amit mondani tudnék az az, hogy rohadt sok matrica van a készlethez, amit én utálok, de ezt kicsit kárpótolja a kevés "printed" alkatrész. A tetőn egy kisebb kert található, ami pár amerikai sorozatból ismerős lehet már, ismét egy remek ötlet! Valamint egy kis extra meglepetésként a tető 3 db 92339-es alkatrészből áll, amik nekem egy vonat aljának tűnnek. Ez egy tök jó kis gesztus szerintem.
Összegezve: Le a kalappal a tervezők előtt! Engem meggyőztek! Bátran ajánlom mindenkinek, aki nem fan annak is! 57k az ára, ha jól emlékszem, ami sajnos elég drága, de ha ügyes az ember akkor 50 körül már egy közepes vétel lehet!
Íme pár retek kép Frozen kedvéért!
-
Mahrenburg
őstag
válasz R3ĐßuŁŁ #5878 üzenetére
Köszönet!
Én nem ismerem a Simpson-sorozatot, de ez a készlet tetszik.
Van benne toilet?"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Djuree
félisten
na tankoltam én is, sajnos pont kamion nem volt most, vettem a sárgából egyet. remélem legközelebb lesz...
-
Djuree
félisten
-
Mahrenburg
őstag
"Kisfiam szerint az nem lego autó, amibe nem tud beleülni... " - Amíg csak idáig jutottam, egy ezredmásodpercig az hittem, hogy Ő maga...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Freddy76
addikt
Kislányom szeret legózni, de a "komoly" készletekkel (modularok, Tydirium, Mini, stb.) csak bizonyos szabályok szerint játszhat (nem viheti a színes szőnyegre, ahol könnyen "eltűnnek" kis darabok, nem keverheti a készleteket, a feleségem vagy én legyünk ott). Neki valamiféle tiltott gyümölcs, hogy "rendes" legóval (értsd: nem Duplo és nem Technic) szabadon játszhat. Amúgy is Shellnél tankolok, bespájzolok a kisautókból...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
Wall-e, szept 1. 50 dolcsi az offisöl, olybá tűnik lesz egy Ideas logout is
-
Djuree
félisten
vasárnap szülinapom volt, ezt kaptam barátnőm családjától.
lett volna rajta figura is, csak a 40 fokban szétolvadt volna így lemaradt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest