Új hozzászólás Aktív témák

  • sakal83

    addikt

    válasz Vision #26282 üzenetére

    Latom nagyon bejon neked ez az ecceru kőműves.

    Azert ker el többet:
    - mert tokhulye es hozzászokott, hogy barmennyit elkerhet a sok keresleti dotacio miatt, csak nem esik le neki hogy azert nincs tobb melo, mert nincs tobb keresleti dotacio
    - es igen azert, mert kinalati dotaciot meghagyta a mimarcink, es ilyen olyan forrasbol azert nem hal ehen, igy emeli az arat, mert nem sos a bevetel, amig a bank nem bxsztatja.

    Nagyon durva tevedesben vagy te a kis egyeni vállalkozó kőműves mintaddal csak megsugom.

    Kis pelda: 2022 keritesalap 2.3m 2023 kb ugyanolyan 3.7. Ugyanaz a vállalkozó.

    Ezt azert teheti meg mert fel van pumpalva tokevel. Egyszerűen a magyarok tobbsege nem tudja hogy mi az h. vallalkozas e kis honban fokent az epitoparban. Gyuri alapit egy kft. Megcsinal par projektet hitelkepes lesz, felvesz hitelt, es szepen elfogy a penz, ahogy kevesebb a bevetel, es ceg eladva a sarki hajlektalannak majd egyszerűsített felszámolás. Es egy ujabb fellendulesnel ez ujraindul a feleseg stb neven. A mi Gyurinknak van egy zsebe es abbol kolt a ceges kiadasra es a a kiscsaladra is a gyakorlatban. (itt neha bejon a haverok koze egy egy a hitelt tegyed be kotvenybe otlet, es gyuri is beszall :)

    Gyurinemegyenloakftvel. Ez fontos. Mig te csak gyurit latod az ecceru kőművest.

    Na es mimarcink ezeknek adja likviditasi hitelt, hogy be ne csukjon a bolt, mert leepulne a kinalati kapacitas.

    Nem tudom ezen mi nem érthető.

    Meg a NagyMgyuri is elmondta, hogy hiba volt betonba önteni ennyi penzt. Rengereg kapzsi kisgyurit termelt ki, aki biza nem dolnek be annak, hogy ez okozza az inflációt, hanem a szankció a hibas.

    Igy emel is egy kicsit az árain :DDD

    Az az érzésem, Te lenezed a kisgyurit, mert nem nezed ki belőle, hogy nagyon jol keres ő ezen, pedig lehett jobban, mint Te :) a maga nemében okosabb is sok okosabbnal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák