Új hozzászólás Aktív témák

  • Patrick

    addikt

    válasz #41635072 #10045 üzenetére

    Én kb 5 oldalt nézegetek folyamatosan és kb 20 ingatlanossal beszéltem már... a lakóparkokról ugyanazt szajkózzák itt... a legtöbb hirdetés csak dísznek van fent, persze ők ezt nem mondják, mert próbálnak ajánlgatni másokat. Persze próbálnak olyat is, amit Te nem is akarsz, én 30-40 nm között keresek, elmondtam, de azért is, ők bemondják, hogy de van egy 40+ nm 21-ért.

    Én új építésűt akarok, mindig megkérdezték hogy esetleg használtat? Mondom nem. Nagyon sok a készpénzt váró vállalkozó, ha nem 80% kp-t kérnének, vagy 50%-ot, vagy szakaszos készpénz fizetést, már lenne lakásom... :U

    Némelyik szidja a másik lakópark építtetőjét. :D

    Volt olyan, pár darab, amelyet 3-4-en árultak több millió Ft különbséggel... a csajok valahogy több lóvét akarnak... :D Ezek már teljesen felújított, vagy új építésű, de pár évvel ezelőtt épített lakások voltak. Természetesen KP-t, akar mindenki. :D

    Sajnos a 20 emberből 1 hívott vissza fél hónap után, a másik pedig írt e-mailt, hogy lenne ez, vagy az, de sajnos az is KP-s vevőt akart... 15,75 lett volna.

    Most van egy project, de egyenlőre áll az építkezés, azt várom hívjon majd nyáron, hátha le tudok csapni az ingatlanra... ő volt az első aki visszahívott.

    Szóval rohadtul nem egyszerű... :C

    Igazából én egy nagy fortyogó katyvaszt látok egy teli üstben, ami valamikor biztos ki fog borulni. :D A kérdés az mikor... Most úgy néz ki, hogy mindenkinek mennyi pénze van, közben francokat, rengetegen vesznek hitelre lakást. A fizetés emelésekről ne is beszéljük országos szinten, mert bőven nem követi a lakásárakat.

    Írom ezt úgy, hogy nem keresek rosszul és most kaptunk fizetésemelést...

    „Aki barátot talál, kincset talál."

Új hozzászólás Aktív témák