Új hozzászólás Aktív témák

  • horcsog

    tag

    válasz saen #90081 üzenetére

    Nekem D carpom van azt ha jól emlékszem 9900 vagy hasonló összegért vettem. 2 db is van belőle kiváló eszközök vsz. :) 360-as 3 lbs inkább a valóságban 2,5 librás kilós pontyot is élmény vele fárasztani úgy dolgozik. 100 métert meg lehet velük dobni. Szerintem mindent tudnak amit egy pontyozó bottól elvárnék.

    Engem a kapásjelző felrakása nem hátráltat mert állva dobok és a zsebemben a jelző amikor lerakom az ágasra egy plusz mozdulat és meg van oldva.

    Sose használok elektromost , 1 napos pecánál pontyozásnál felesleges vsz. Nem kell állandóan nézni a jelzőt , vagy a spiccet ponty elkapja fenekezős cuccon azt észre fogod venni úgy is ha másfelé nézel. A jelző koccanását meghallom a boton ha bámészkodok . Kevés kapást lehet elrontani vsz hagyományos fenekezőn pontynál ha jól van összerakva a végszerkó késői bevágással is a nagy része meglesz. Harcsánál se használok soha ha ott kapás van azt pláne észre fogom venne ha máshogy nem amikor emelkedik a bot vége és orrba akar vágni. :)

    Nekem elektromosban az a kedvenc szitum amikor harcsázni megyek szándékosan sötétben indulva lássam hol nyugodt a pálya. Elkezdek pecázni minden ideális és jön mellém egy brigád este 11-kor akik lámpáznak , kocsi ajtót csapkodnak ott ülnek a botok mellett de vijjognak az elektromos jelzők fény hang de a botok mögött ülnek a székben. Ha partközelbe megy a peca az éjszakában ez a lámpázás és elektromos vinnyogtatás elég komolyan csökkenti a kapás esélyét. Vagy kisebb vizeken pl egy csatornán vagy patak méretű kis folyókon stb ott normális hal világgá megy ettől .

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák