Új hozzászólás Aktív témák

  • horcsog

    tag

    válasz saen #88374 üzenetére

    Nehéz pályának tűnik de annál érdekesebb. Ahol ilyen sok kicsi harcsa van ott vszínű vannak nagyok is még ha kicsi is a víz.

    Ha nincs is ívás küszcsokor, vagy kisbodorkacsokor akkors nyerő csali. Macerásabb mint egy tenyerest rárakni, sokat kell fogni és gyorsan fogy. De jó csali harcsára. Nagy horogra sokat rá lehet tenni

    Küszívás, sokszor ívnak év közben. Tavaly nyáron kuttyogatásnál találtam egy helyet kb 100 méter hosszan ívtak végig. Beálltam 30 méterre a parttól, part szélén ívtak ott nagyon kis víz volt. Csak kuttyogató cucc volt nálam. Kb 30 méterre a parttól volt már vízmélység elkezdtem ütni 5 perc nem kellett az első kapásig. :) Nem tudom már hány kapás volt de olyan 4-5 kb 2 óra alatt. Tele volt a környék harcsával. Ott éjszaka élmény lett volna csak a rablásokat is hallgatni szerintem.

    Néha találtam olyat küszíváson olyan rablása volt mintha egy vödröt lehúznál. Tőlem néhány méterre a bokor alatt. Az az élmény csak hallani egy ekkora halat a közeledben. Nem kell nagy ívás mint amit írtam 100 méteres szakaszon, elég ha egy bokor alatt 1 méteres részen ívnak harcsa telezabálja ott magát . De karika, vagy dévérívás, vagy kárászíváson is. Bármilyen íváson vszínű ott lesznek fényes nappal is, de este biztos.

    Egyébként a sügér is jó csali harcsára, nem is tudom az most tiltott e. Nem igazán szoktam vele csalizni de jó csali harcsára, napkárász sügér , nagyon szívós és szereti a harcsa.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák