Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • horcsog

    tag

    válasz saen #88367 üzenetére

    Gyöngy ha kemény részén vezeted át a horgot órákig rajta marad. Ez csak olyan vízen fontos ahol kevés a ponty és nem meglepő ha sokáig nincs kapás. Mindig ott szúrom meg sokszor rajta van még kitekerés után is.

    Csatorna, és harcsázás: Valami helyhez rögzített emelt fenekezős , mondjuk ez a klasszikus csukázó túlsúlyozott úszós csak harcsára méretezve. Tenyeres vörösszárnyú vagy bodorka. Biztos rá fog menni csuka is, süllő is egy egy db, de inkább a harcsáknak kellene felvenni . Kárásszal csalizol akkor még jobban le kell súlyozni mert az erősebb. Vagy nadály, pióca (azt már tilos szedni papíron) kagyló is jó lehet meleg víznél főleg. Lótetű is jó lehet úszóson is csak sok kell belőle mert meleg víznél mennek rá a kisebb halak szétrágják .

    Lehet egy sima úszós is egy hínárnyiladékba bedobva ha nem nagyon kavarja be a csali a hínárba, mondjuk kagylóval pl .

    Aztán lehet bonyolítani szakítózsinórozás a túlparton kikötve stb. Felénk vannak ilyen elszántak akik képesek körbe menni ott megkötni vagy gumicsónakkal a csatornán átmenni és szakítózni. :) Eredményes az tény de jön egy 2 kilós harcsa aztán lehet kezdeni elölről , macerás.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák