Új hozzászólás Aktív témák

  • Mizsala

    csendes tag

    Koszonom mindenkinek a tanacsokat/ajanlasokat/segitokeszseget.
    Azt elfelejtettem mondani, hogy pergeto szettem van a tavalyi szezonrol, ez az egyetlen amit eddig vettem, nagyon finom kis cucc, elvezet minden perc vele.
    Szoval kifejezetten uszozashoz nezelodok, nagyobb csalihalakkal 30-35g-os uszokhoz. Neha nagyobb tavot is kell dobni (20-30m), nem csak beejtegetni. Szoval 100-120-150g dobosuly korul nezelodok. Valoszinuleg ahogy irtatok egy finomabb es egy nagyobb dobosulyu lesz a nyero kombinacio. Csatornarol van szo, nem allovizrol, neha folyik is rendesebben. Mindenkeppen lesulyozott uszozas mukodik csak, az usztatas nem opcio, mert azonnal kijon a part iranyaba.
    Amit nem tudok eldonteni, hogy ket reszes legyen vagy inkabb teleszkopos. De ugy gondolom a teleszkoposok is annyit fejlodtek az elmult 15-20 evben, hogy nekem az is elvezetes lesz. Es valamiert en is jobban szeretem mint a ket reszest, persze nem tudom miert. Lehet azert mert regen csak bajoodtam a ketreszes olcso botokkal.
    Jo ezekrol beszelgetni, tobb szempontbol latom maris, hogy mire lesz szuksegem.

    A bot egyre jobban korvonalazodik, orsorol nincs meg gozom se. Milyen meretet erdemes egyaltalan neznem? (Pergetes nem lesz vele, csak uszo, esetleg fenek)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák