Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Steady74
Topikgazda
Gondoltam megnézem mi a helyzet a kék oldalon, a legfrissebb cikket felütve ennél a mondatnál hagytam abba az olvasást:
A bojlis és feeder horgászat csúcsát a távdobások kivitelezése és a távdobó botok mellett a távdobó orsók jelentik.
-
-
golyós
addikt
köröspartonnyaralunk.hu pl.
Mucha nyaralók
Rengeteg kiadó ház van 12-50ezer/napig csak hal nincs. 5x voktam nyaralni már ott.
Gyönyörű az egész környék, csak hal kéne.
Mazochista vagyok, lehet, hogy kap még egy esélyt majd.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
csabamigo
aktív tag
-
-
MK VII
veterán
válasz FireFox1996 #35117 üzenetére
Bent már egy jó sört sem lehet meginni? Vagy kitettek, mert megfogtad a napi adagot?
-
-
hermanyi
addikt
válasz FireFox1996 #35119 üzenetére
Én meg most értem haza . Péntek még kérdéses.
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
-
veterán
válasz FireFox1996 #35117 üzenetére
Amíg rá nem nagyítottam a képre csak pislogtam, hogy milyen bicajról és botról beszélsz. Bár a botot még akkor sem láttam.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
zsola32
senior tag
párommal most jöttünk meg a pecából, 4 bottal ment a vallatás, kettő methodra volt szerelve, kettővel süllőztünk.
2 ponty, egy kárász (ami akkora volt mint egy ponyt és 7 keszeg lett a végeredmény, feeder vonalon
de ami a lényeg, ma végre fogtunk süllőt, kapásból hármat. az utolsóval jelenleg harcol a párom a konyhában.
írtam, hogy adott néhány tanácsot az egyik tapasztalt spori, sokat segített...[ Szerkesztve ]
-
joe979
aktív tag
válasz csabamigo #35116 üzenetére
Igen , az öreg tó nem volt pecázható hosszú évekig. Azóta lehet mióta a kis " öreg " eladta szerelmi bánatában a tavat, már ha ez igaz . Vasárnap voltak rajtak, ment a spombolás, behúzás, bedobás, kb szart sem fogtak ..
Azért a feketében is van rengeteg 10 közeli méretű hal ... Egyet sikerült meríteni a szomszédnak, az egy 8,5 volt. A vicc az egészben , hogy kb 15 méterről. Elmondás szerint de . távol vannak, dél környékén meg elkezdenek, kijönni a part irányába. A srác 1 körül beszórt 2 doboz kukoricát, 2 dl csontit, 1,5 óra után rádobott , 24mm-es golyóval, fél óra múlva elsült a bot ....
Szissz
-
Steady74
Topikgazda
válasz joe979 #35127 üzenetére
Az eleje nekem is gáz volt a csali miatt, viszont mindenki a szigetek sarkait és az oldalát dobálta, én meg 11m-re nyomattam rakóval. Aztán mellettem is elkezdtek kijjebb dobálni, de a puha pellet mindent vitt akkor.
Régen nagyon szidták a moby-t most milyen a személyzet? Mennyire van tömegnyomor?
-
galervin93
őstag
No indulok vidékre hétvégére, holnap apóssal Diósjenőre tervezünk kimenni, persze szigorúan csak hajnalban, max 9-10-ig. Aztán este meg hajnalonta az Ipolyra tervezek menni, azt mondják jó a víz (szlovák fogja a meleg miatt, kell öntözni), és megindult benne a ponty is, keszeg is. Szerintem éjszaka is rápróbálok, talán egy botot halszelettel is beteszek, másikkal meg kukorica.
Végre egy kis vadvízi peca, már most tűkön ülök. :-)Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
joe979
aktív tag
válasz Steady74 #35128 üzenetére
Az elmúlt egy hónapban voltam kint 3x, ilyen 8 óra körüli kiérkezéssel. Én mindig találtam helyet, igaz én szeretem a fekete tót, valamint a végét, ott mindig nagyon jól fogtam. Személyzettel sincsen probléma . Van egy fiatal csajszi a Lilla, Ő is nagyon jó fej, a tulaj is, teljesen normálisak, nagyon meglehet találni velük a hangnemet .... Most már a büfénél is letudsz menni, nem kell körbe menni, a régi tulajnál ha többel mentél mint más gyalog, akkor lebasztak, itt semmi ilyen nincsen ....
Szissz
-
musli26
tag
Sajnos a régi székem kezdi feladni kb. 100peca van benne (3-4éves).ez:[link]
Ezért vettem újat:[link]
Mától 50% kedvezmény van rá+kuponoztam is.
Így összesen:4000ft elhoztam!!!!
Ár-érték arányba ez verhetetlen most!Dell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold
-
zsola32
senior tag
válasz musli26 #35131 üzenetére
tegnap teszteltem a Walter féle vajsavas wafter bogyót, első bevetésen adott egy 2,8-as pontyot, egy kárászt és pár keszeget.
így elsőre nem rossz, főleg ha hozza ezt az átlagot.
picit puha szerintem, de nem esik le a tüskéről, és elég szépen kocsonyásodik a felszíneés ma is megyünk süllőzni
-
marcess
senior tag
Élő kishallal szeretnék süllőzni törpés vizen. Lehet valamit tenni a törpe ellen? Bedobás után 10 perc alatt elkezdik rángatni, várok pár percet kiveszem, és szem/belsőség/farok nélküli döglött hal van a horgomon. Valakinek valami ötlet?
-
A Zéé
addikt
válasz marcess #35137 üzenetére
Valakinek valami ötlet?
Ne akarj ott élő hallal/halszelettel horgászni. Komolyan. Tán írtam már, de nekem az utolsó csepp annó egy nagyon törpeharcsás vízen az volt, amikor törpeharcsa szelettel is törpeharcsát fogtunk. Sajnos nem igazán tudsz mit tenni ellene. Esetleg annyit, hogy etetőanyaggal etetsz egy 10 méterrel odébb, de akkor meg a süllőket zavarod el, és az se 100%-os garancia arra, hogy nem rágják le ugyanúgy a kishalad.
Just a simple Lineman...
-
-
galervin93
őstag
válasz FireFox1996 #35139 üzenetére
Ha olyanja a van a teljes vízoszlopot bejárja a törpe és a lebegtetés sem segít. Ez inkább a hűvösebb időkben működik, amikor a törpe még abszolút a fenékhez van "tapadva", tavasszal és az ősz második felében.
Holnap kipróbálom Walternak az új dévéres kajáját, a két kilósat. Meg vettem tejsavas Waftert, kíváncsi vagyok.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
tomrRRR
senior tag
Holnap megyünk éjszakaira intenzíven telepített tóra, kérdésem az lenne mit vigyünk hogy ne egyenek meg a szúnyogok, valamint fáklyát lehet használni vagy valami világítást tök sötét lesz, javaslat ?
[ Szerkesztve ]
The easy day was yesterday!
-
zsola32
senior tag
válasz galervin93 #35140 üzenetére
a tejsavas ma is adta magát, 6 kárász és négy keszeg lett a vége.
kb. negyed óránként jött egy hal.
az etető az osztrák aqua ponty/pisztrángos és HD magyar betyár keverve.
mondjuk nálunk a mélyebb vizekben voltak a kárászok, talán belenyúltunk hogy hol vannak.
a párom (most kezdte) vágott be és szedte ki a halakat, tudott ma picit gyakorolni.
egy süllő ma is összejött, aztán megjelent a környéken 6-8 fiatal, akik elkezdtek hangoskodni, szerintem nem tett jót a süllő horgászatnak, el is jöttünk relatíve hamarabb haza.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...