Új hozzászólás Aktív témák

  • vendingo

    veterán

    válasz Grillo #29221 üzenetére

    Köszi, sajna szezonban nem szívesen nélkülözném a botjaimat ennyi időre.
    Majd kitalálok valamit.

    RufuszX: Köszi, észben tartom, de eddig a postázás a legvalószínűbb.

    gban: Köszi, én is végignéztem az összes helyen, de nekem ennyi pénzt +1000ft postát nem ér egy merítő se. 8k volt a plafon amit szántam rá eredetileg, azt is jócskán kitoltam a döme nyéllel+ fejjel.

    gerigorrd: Én már be is raktam a kosárba, hogy megrendelem, de végül meggondoltam magam. Megvárom az első teszteket. Nekem egy fénykép kevés. Leporolom a Matchbotjaimat.

    Más:
    Ma megjöttek a szervizbe küldött orsóim. A szervizes srác nagyon korrekt és alapos volt, mindent fényképekkel dokumentált, telefonon, facebookon többször egyeztettük a részleteket. Egy halottnak ítélt orsómat ingyen megcsinálta.
    Bátran ajánlom mindenkinek.

    Ma kiváltottam az engedélyt, de 2x kellett nekifutnom mert annyian álltak sorban. 33k volt 1 évre, és ebbe még a fertő nincs is benne, az +9k lesz.
    Néztem a tavalyi telepítésekről a táblázatot, de sajna már csak miután kiváltottam az engedélyt... Vicc kategória. 300kiló süllő, 300 kiló csuka, 2000 kiló dévér 5-6 tóra elosztva. Bezzeg pontyot orrba szájba telepítenek szinte havonta tonnaszámra, de 3-4 kiló fölöttit nem lehet fogni, mert az összes nyugger kimegy telepítés után aztán hordják őket a fagyasztóba.
    Én hülye, pedig sokat gondolkodtam rajta, hogy csak a fertőre kellene, de az picit messzebb van, mint az egyesületi tavak.

    Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

Új hozzászólás Aktív témák