Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
tween
őstag
válasz sityupityu #29602 üzenetére
Valaha vett összes botom kipróbálás nélkül lett vásárolva
-
veterán
-
tween
őstag
Olykor olykor indulnék versenyen, ahol ugye a gyűrűs haltartó is követelmény. Ajánljatok nekem rövidebb minőségi gyűrűs szákot. Köszönöm!
-
Góliát
őstag
válasz sityupityu #29602 üzenetére
Ajándékba kaptam egy FOX MATRIX HORIZON FEEDER botot és életem legjobb feeder botja volt!
Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
vendingo
veterán
Megvolt az első peca, de sajna nem sikerült bevizeznem a szegecselt döme nyelet. 1 kapás volt berkley szúnyogra, de nem lett meg a hal, szerintem csak a végét csipkedték.
Jó hideg szeles idő volt.Próbálkoztam mindenféle csalival az édestől a büdösig, de semmi
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Nem tilos, csak mindenre tilalom van, na meg most amúgy se akarnám csesztetni őket.
Matchbotoztam.Steady74 Ja, kint, remélem nem leszek beteg, mert szétfagytam.
Más: Pár hónapja szemezek a mitchell mag pro rzt orsóval. Most akciós volt centrumzooba, 47 ezerről 35 ezerre vitték le az árát. Majd március elsején feljebb ment 37 ezerre, tegnap meg felment 44 ezerre... Ez az én formám, szerdán kaptam volna fizut..... Még így is jó az ár a többi üzlethez képest, de nekem ennyit már nem ér meg.
Nordf.77-en daiwa hét van, nagy orsó akciók vannak, de nem találtam alternatívát a mitchellre. Lehet marad a stradic, de megint ott vagyok, ahol a part szakad, nem akarok ennyi pénzt kiadni egy orsóért!
Talán még a ballistic, ProRex Spin, Lexa tetszik, de az első kettőt kicsit nehéznek találom, az árukról nem is beszélve.
Jól tudom, hogy a daiwa orsóméretezése eltér a megszokottól és 1 mérettel kisebbet érdemes venni belőlük?Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
törölt tag
hali! 3.60-as heavy feeder botomra szeretnék zsinórt venni. ti milyent ajánlanátok? a 22-es még jó lenne hozzá? amit néztem:Spro carp feeder tubertini feeder line carp zoom trabucco
[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
Nekem is tetszik a stradic, de az RZT jobban is tetszik
Penn orsót még nem használtam, de eddigi olvasataim szerint örök élet+1 nap, iszonyat strapabíróak, de ehhez elég nagy súly társul.
Nekem a Clash nagyon tetszik, de elég drágán mérik.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
tween
őstag
Az én Stradic FK-m még mindig nem látott vizet, pedig jó pár hónapja megvettem.
-
DonThomasino
veterán
Shimano Hyperloop
AZ belépő hobbi kategória ?" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
csƵ
addikt
válasz DonThomasino #29625 üzenetére
Az az "ennyiért van jobb is" kategória.
-
zsola32
senior tag
válasz Steady74 #29610 üzenetére
Úgy adódott, hogy Göd re kellett utaznom (szakma kiválló tanulója versenyre) és ha már ott jártam, benézten a Dunakeszi Walterba. Vettem egy match pálcát kiegészítőkkel, és mivel holnap már nem tudok visszamenni a boltba, megadták a 15%-ot péntek délután
Nagy köszönet Nekik -
-
gban
Közösségépítő
válasz Steady74 #29629 üzenetére
Asszony ott vett nekem match botot meg orsót ajándékba, mondták neki, ha nem ez kell nekem, vigyem vissza és levásárolhatom.
Visszavittem, segítettek, és megtaláltuk ami nekem kell, egy Daiwa bot + orsó képében.
Még a zsinórt is visszavették szó nélkül.
Tényleg korrektek nagyon.
Egyszer voltam a Budafoki úton, meg többször az M5 mellett, de ott se volt gondom, igaz, csak pakoltam és fizettem leginkább.Postázást nem vállalok.
-
vendingo
veterán
válasz zsola32 #29628 üzenetére
Mit vettél?
Más:
Láttátok már az új shimi pergető orsót?
Stradic árban van, majd átbogarászom a különbségeket a kettő között.[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Közös PH-s tavaszi peca úgy néz ki máj.13-án, Tereskén lesz [link]
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
gban
Közösségépítő
válasz FireFox1996 #29634 üzenetére
Ezt nem értem:
Hagyományos horgászat nappalra 1850 Ft, ami tartalmaz 3 kg keszeg, vagy kárász elhozatalát díjmentesen.
Bojlis vagy sporthorgász jegy 2650 nappalra.Ami viszont nem biztos hogy jót jelent:
A tereskei sporthorgásztó kedvező feltételekkel ELADÓ!Postázást nem vállalok.
-
veterán
-
-
joe979
aktív tag
válasz sityupityu #29636 üzenetére
Van egy újabb Japán piacos széria . 480 dodótól indul .. full fekete ... bitang szép
ExsenceSzissz
-
vendingo
veterán
válasz vendingo #29616 üzenetére
Írtam a centrumzoonak, hogy vettem volna 35 ezerért RZT-t , de 44-et sokallom érte.
Felajánlottak számomra 1 darabot 40 ezerért. Korrekt tőlük, de akkor is b.ssza az agyam, hogy kedden még 35 ezer voltMost megy az őrlődés, hogy rzt vagy stradic. Tetszik mind a kettő, de nem bírok dönteni. 2 ezer különbség van a kettő között, illetve RZT-hez jár normális pót dob.
Daiwa-t teljesen elvetettem a sok helyen olvasható problémák, beszerezhetetlen alkatrészek és nem létező magyarországi szervizháttér miatt.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
gban
Közösségépítő
válasz vendingo #29642 üzenetére
Óriási felajánlás a 40.
Amúgy a 3000-est vennéd?
A 2000-es 41 csak, a 3000-es 44 ebből gondolom.
Fishing time-on a 3000-es 48, viszont van náluk kedvezmény ha több botot vagy orsót veszel.
Ha pl. veszel egy 3000-es RZT-t, meg 3 db Okuma 3m-es spiccbotot 1290/db, akkor az 20% kedvezménnyel 41,5.
Szóval minden relatív[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
vendingo
veterán
Igen, 3000-est szeretnék.
Tudom, hogy van ilyen kedvezmény, de ilyen aljas módon nem szeretnék visszaélni náluk, mint törzsvásárló.
Amúgy 1-2 hete náluk is olcsóbb volt, mint most.tween : Mesélj
Ugye nem az ingyenes kiszállításra gondolsz mint kedvezmény?Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest