Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Janusz001
őstag
Most jöttem 9 nap horgászatból.... siralmas eredmény, 2 kárász és töménytelen mennyiségű tenyérnyi telepített kis ponty.
Mindent kipróbáltam, de semmi. Szomszédokban is hasonló eredmények voltak. Azt mondják, hogy a sok eső miatt jön be a földekről a vízzel a sok vegyszar... nem tudom lehet -e alapja, de valami van a holtággal. -
gban
Közösségépítő
Hol voltál?
Mindenkinek, javaslat:
Szerintem hasznos lenne, hogy aki beszámol fogásról / eredménytelenségről, azt is jelezze, merre járt - hacsak nem direkt nem mondaná meg valamiért, ezt tiszteletben is tartjuk természetesen.Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz Janusz001 #23855 üzenetére
Köszönjük.
Felvetnék még egy kérdést, nem tudom mennyire tudsz / tudtok rá válaszolni.
Milyen a közbiztonság arrafelé?Nézegetünk telkeket, jártunk sokfelé, érdekes tapasztalatokkal.
A Szelidi tónál pl. láttunk olyat, hogy kint a szabadban a beépített "hifi", tárva-nyitva a szerszámos, motoros kaszával, merítő, minden ott, de a kutya nem nyúl hozzá.
A másik részén a kis utcák lezárva sorompóval. Nagyon bejött a hely.
Szalkszentmárton is békésnek tűnik.Máshol meg olyanokat olvasni hogy eszméletlen, nem részletezném (Ráckeve, Dömsöd, Tóalmás, Tass is némileg).
Ki melyik környékről tud jót / rosszat mondani?
Postázást nem vállalok.
-
Janusz001
őstag
Itt elég jó lett, régebben ugyan voltak betörések, de mára alig hallani. Nekem is kint van gázpalack, fűnyíró, szerszámok, stb.
Mondjuk itt a partról csak csónakkal lehet a portát megközelíteni, meg elég nagy a mozgás, télen is sokan kijárnak, többek közt én is majd minden hétvégén, van aki kint is lakik. -
dragonfx
veterán
válasz sityupityu #23847 üzenetére
hol?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
veterán
-
tepenzed
őstag
Sziasztok!
Jövő héten készülök menni Balatonmáriafürdőre és szeretném kipróbálni a híres Nyugati-övcsatornát.
2 problémám van. Az egyik, hogy abszolút nem ismerem, a másik pedig, hogy method feeder felszerelésem van, gondolom ezzel az ilyen ritkább halsűrűségű vizekben nem sok akcióban lesz részem.Ebben szeretném segítségeteket kérni, mivel nem tudom milyen halakra számíthatok, milyen is a meder, ezért kiváncsi lennék, ti mit mire változtatnátok az alábbi szereléken:
8-as horog
30g method kosár
7mm csalitüske
Eurostar Master Class Feeder 360cm Medium-Heavy Horgászbot+40-es orsó (ezen sajnos nem tudok változtatni, nem túl ideális ide, dehát nincs más választásom )Gumikukorica, Top method fermentx method etetőanyag
[ Szerkesztve ]
-
golyós
addikt
válasz tepenzed #23864 üzenetére
1 csomag FermentX vagy más márka erjesztett kukorica-búza kombót én kipróbálnék még.Belekeverve a method kajába a kosárba is berakható és magából az erjesztett kukoricából fűznék a horogra.
Tartalékba raknék el a method kosár mellé sima 3bordás kosarat is, több kaja fér bele, jobban csalogat.
23-án én is megyek Körös holtágra, kiváncsi vagyok mit sikerűl fogni.Majd beszámolok én is.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
tepenzed
őstag
válasz Nerazim #23871 üzenetére
nem a csatornára, most van ilyen szerelékem, a nagy halsűrűségű telepített tavakban így method feederezek (Döme bácsi is így ajánlja a népszerű csalitüskés szerelék összeállítós cikkben ) Mióta fonott van, kevesebb a szakadás és az amúr sem harapja el a horogelőkét.
Azért kérdeztem, hogy mit érdemes a szereléken változtatni ahhoz, hogy eredményesen tudjak ezen a csatornán horgászni
-
Nerazim
őstag
válasz tepenzed #23872 üzenetére
Oks értem. A method fedeert nem ismerem (nem tudom eszik vagy isszák) régen feedereztem akkor tudom max 18-as zsinort használtam. Az előkére volt egy sejtésem, hogy az amur miatt,de nem voltam benne biztos. És ha akad a cucc akkor hol szakad, megy az egész cájg? Volt egy videoja is döme bácsinak ahol itt horgászott dévérre
[ Szerkesztve ]
Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
jansky1
senior tag
Üdv!
Siófokon érdemes próbálkozni a Beszédes József sétánnyal párhuzamos szakaszon szerintetek ? Ismeri valaki a környéket? Ha van más ajánlott hely Siófokon, azt is kipróbálnám.
-
MdewC
nagyúr
válasz tepenzed #23861 üzenetére
Túl nagyot ne lendíts, mert Fenyvesen köt ki a felszerelés.
Mindenképp csinálj élménybeszámolót, az erjesztett cuccok mellé mindenképp vinnék élő csalit, Mária fürdőn van pecabolt a beszerzéshez.
Lebegtetve is kísérleteznék, bár ezzel sztem nem mondtam újat.
A felszerelés szvsz rendben van.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Grillo
őstag
válasz tepenzed #23861 üzenetére
Én itt egyszer horgásztam még gyerekkoromban, a torkolathoz közel (akkor is torkolat, ha ez egy kifolyó?), de úszóval, finom kis szerelékkel. Ha jól emlékszem, jó kis keszegek jöttek, meg egy legalább 20-30 cm-es törpe, kis süllő. Szerintem ide a feeder kicsit túlzás, de ha ez van, akkor finomítsd minél jobban.
-
tepenzed
őstag
válasz Grillo #23877 üzenetére
köszönöm mindenkinek, kiváncsi leszek
amúgy nem tudtok valami olcsó de megbízható szerkezetű, egy botos rodpodot? Nem kell nekem semmi speckó szerkezet. Vettem tök jó fejet előre és hátra is, viszont múlthéten pl nem tudtam hátra leszúrni a bottartót, annyira kemény volt a talaj, úgyhogy az orsó a földön volt :S Meg hát stégen sincs így sok lehetőségem
Gondolkodtam már azon is, hogy összegányolok egy talpas szerkezetet amiből kiáll egy cső, amibe egyszerűen bele lehet tolni a leszúrható bottartót, de egyrészt elég nagy súlya lesz másrészt nem túl kényelmes cipelni
[ Szerkesztve ]
-
golyós
addikt
válasz tepenzed #23881 üzenetére
Vettem 9900ért Nevis tripod duo szettet bottartóval együtt.Örültem mert árban jó volt mivel komplett de az élet nem ezt mutatja.
Még puhább talajba sem lehet leszúrni pedig teleszkopos a lába.Ahogy szúrnám le visszacsúszik a csőbe a lába.Átfúrtam, 4es csavar bele, így már nem tud visszacsúszni.
A hátránya még, hogy nagyon könnyű, az alján van kampó ezt érdemes lefogatni sátorcövekkel ert könnyen borul.
Ebből a szempontból inkább ajánlom a rod podot.Nézz meg többet mindenképpen, legyen masszív és 2 botos.Érdemes nem a legolcsobbat megvenni hiszen több évig kitart.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
zolynet
veterán
válasz tepenzed #23881 üzenetére
Ilyesmit használtam 3-4évég, aztán jöttegy 20%-os kedvezmény és vettem egy manta forest rod pod szettet 15ezerért.
Van különbség! Ezt már nem fújja el a szél.
Nagyon jó kis táskát adnak hozzá, kis helyen elfér.
Itt még a kis focsival, nyekliknyaklik az egész.
Itt már a profibbal:Érdemes kivárni egy 20-30%-os akciót (jellemzően feb-márc környéke) és beruházni egy mantára.
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
Janusz001
őstag
Én eszkábáltam magamnak 20-30-40 -es zártszelvényből szétszedhető, összetolható bottartót, mindenféle nekem szükséges akasztóval. Na azt nem fújja el a szél ,bár nekem nem volt cél a mobilitás.
-
csƵ
addikt
Nekem is kellene valami jó kis tripod 2 pickerre, mert a föld ilyenkor betonkeménységű. Percekig szenvedek a leszúróval.
-
joe979
aktív tag
Van valakinek tapasztalata a Tubertini Seria 805-ös ?
Megtetszett formára,szeretem az ilyen öblös formákat. Mintha hasonlítana Guru QM1-re , csak ez 850FT és 20 darabos, azért nem mindegy.Szissz
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs