Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    Én használok ilyen spiccvédőt, feeder botokat így szállítom. Van benne szivacs, fogós kérdés hogy mennyi, annyira nem vizsgáltam meg, de hasznos dolog érzékeny botokhoz. Most megyek dolgozóba, de ha gondolod holnap megnézem mennyire szivacsos.
    Matchbotra én most Tubertini Gorilla Sinking zsinórt tekertem, jónak tűnik, de annyit még nem nyúztam hogy véleményt merjek mondani. (Helyi boltos, Szákó mester versenyhorgász ajánlotta)
    Merev botzsákom is van kettő, egy öt fakkos 170cm-es Mivardi mellé vettem egy Carp Zoom dupla merevfalú 140cm-est, biciklizéshez. Valami műanyag lehet bennük, valamennyire merev, de azért könnyen benyomható a széleken.. Van tartásuk, de nagyobb galiba esetén nem hiszem hogy megvédenék a felszerelést, gondolok arra hogy megbotlana és ráesne az ember.
    Én azért szereztem be ilyen eszközöket, mert olyan fakezem van, törtem feeder spicceket, pergetőbotot, múlt héten Matchbotot..... Múltkor Szákó mesternél nézelődtem, hoztak egy törött botot javításra, fel is csillant a szemem, ugye, más is tör botot, nem csak én..... Mire a Mester: "Ennyit mint te, senki sem!".
    Egyébként szállításnál, összerakásnál török, használat közben sosem. :W

Új hozzászólás Aktív témák